- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Belefutottam egy hibába és egyelőre nem sikerül megoldanom. Szeretném a segítségeteket kérni.
Van egy terminal/commandline futtatható "jar" fájlom, ami pár paramétert kapva teszi a dolgát.
Ebben használok egy "config.properties" fájlt. Alaphelyzetben az "src/main/resources/config.properties" path-on van, innét Eclipse-ből indítva szépen el is éri, működik, ahogy kell.
Azt szeretném elérni, hogy odamásolhassam a futtatható JAR mellé és úgy is tudjam használni bármikor. Na, ez nem megy és nem tudom hogyan kellene megoldani. A futtatható jar külön paramétert nem kaphat erre, automatikusan kellene maga mellett megkeresnie.Jelenleg ilyen a betöltő:
public static Properties loadProperties(String propertiesFilename) {Properties prop = new Properties();try (InputStream stream = ClassLoader.getSystemResourceAsStream(propertiesFilename)) {if (stream == null) {throw new FileNotFoundException();}prop.load(stream);} catch (IOException e) {e.printStackTrace();}return prop;}
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gyúrósok ide!
- Androidos fejegységek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Asus X540LA - 15,6"HD - i3-5005U - 4GB - 256GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR - DVD Iró
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest