- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
De most komolyan, ez az "addig nyújtózkodj..." kezdetű nem játszik?
Használtam korábban már pár IDE-t. Visual J++ (nem röhög), JBuilder, Netbeans, Eclipse alap és fizetős változatai, IDEA, és mindegyiknek megvolt a maga baromsága az erősségei mellett. Voltak ingyenes és fizetős verziók, de egy idő után nekem mindig terhessé vált a "prémium" tudás. Halál komolyan a MS eszköze volt a legkezesebb eltekintve a kézenfekvő hátrányaitól a platformot illetően.Mostanában a VS Code-dal barátkozom, és azt kell, hogy mondjam le a kalappal a készítők előtt. No meg persze azok előtt is, akik hajlandók minőségi bővítményt készíteni hozzá. A legbrutálisabb az, hogy tudsz konténerben fejleszteni. Sok éve bohóckodnak vele páran, hogy a hagyományos IDE-ket bezárjanak dockerbe, de csak a felszínt karcolgatták. Az orion meg olyan se íze se bűze. VS Code alatt meg open folder in container, és olyan környezetet dobsz fel a projektnek, amit utána minden fejlesztőnél bitre pontosan lehet reprodukálni kattintásra. pöpec nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest