- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
mind_against
üzenetére
Én nem mondom magamat profi Java-snak, de eddig munkahelyen, ami feladatot rendesen körül tudtak írni és voltak is hozzá adatok, azt mind megoldottam.
Ha már van valamennyi alapod (tudsz bohóckodni listákkal, tömbökkel, stringekkel és az IO alrendszerből is láttál pár példát), keress egy olyan feladatot, ami érdekes is de nem túl nagyszabású és próbáld megcsinálni, menet közben úgy is egy halmot kell majd gugliznod, ki kell próbálnod különféle utakat és ragad az emberre. Szerintem annál nincs jobb, ha apróbb sikerélményei vannak az embernek és látja, hogy halad, még ha nem is alkot szép és biztonságos kódot (tudom, Java a többségét elintézi a dolgoknak, de nem is a memóriafoglalásra gondoltam, hanem pl egy olyan hálózatos alkalmazásra, ami otthon jól működik, de a neten kapásból szétkapnák)
Én akkor ugrottam szintet saját érzésre, mikor egy ismerősnek kezdtem maszekolni. Igaz végül nem lett belőle semmi, mert pénzügyi dolgon összevesztünk.
Volt nálam pár tanuló gyakorlaton, egyiküknek kiadtam (bár lényegében közösen csináltuk) egy duplikált fájlkereső alkalmazást. Nem nagy feladat, de újoncnak pl annál nagyobb móka.Egyébként mostanában a Udemy fizetős tananyagait ajánlják, ha mindenáron tananyagként szeretnéd tanulni, vagy kellenek az alapok.
Ja és minimális angol sem árt, de nem kell irodalmi szint. Szakszavak meg pár ige ismerete

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- PC Játékok
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest