- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
mind_against #10550 üzenetére
Én nem mondom magamat profi Java-snak, de eddig munkahelyen, ami feladatot rendesen körül tudtak írni és voltak is hozzá adatok, azt mind megoldottam.
Ha már van valamennyi alapod (tudsz bohóckodni listákkal, tömbökkel, stringekkel és az IO alrendszerből is láttál pár példát), keress egy olyan feladatot, ami érdekes is de nem túl nagyszabású és próbáld megcsinálni, menet közben úgy is egy halmot kell majd gugliznod, ki kell próbálnod különféle utakat és ragad az emberre. Szerintem annál nincs jobb, ha apróbb sikerélményei vannak az embernek és látja, hogy halad, még ha nem is alkot szép és biztonságos kódot (tudom, Java a többségét elintézi a dolgoknak, de nem is a memóriafoglalásra gondoltam, hanem pl egy olyan hálózatos alkalmazásra, ami otthon jól működik, de a neten kapásból szétkapnák)
Én akkor ugrottam szintet saját érzésre, mikor egy ismerősnek kezdtem maszekolni. Igaz végül nem lett belőle semmi, mert pénzügyi dolgon összevesztünk.
Volt nálam pár tanuló gyakorlaton, egyiküknek kiadtam (bár lényegében közösen csináltuk) egy duplikált fájlkereső alkalmazást. Nem nagy feladat, de újoncnak pl annál nagyobb móka.Egyébként mostanában a Udemy fizetős tananyagait ajánlják, ha mindenáron tananyagként szeretnéd tanulni, vagy kellenek az alapok.
Ja és minimális angol sem árt, de nem kell irodalmi szint. Szakszavak meg pár ige ismerete
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest