- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
A kínai verzióról néztem már teszteket, eléggé ambivalens érzéseim vannak (persze a color OS az nem oxygen OS), mert pl. HDR tartalomnál a Vivo egyértelműen jobb kijelzőben, teljesítményben meg az OP13, de nem mindig. A kamera szoftver pedig szokás szerint kezdetleges, 4k videónál ugyanaz van, mint a 12-nél is volt, hogy akadozik. Nekem tetszik ugyan a 13-as, és tervben is van, hogy erre váltok 9 pro-ról, de egyelőre nem túl meggyőzőek a tesztek az ilyen gyerekbetegségekkel.
-
McLaca
őstag
Hát ízlések és pofonok esete, de a 12-n az a műanyag betét a kamerasziget alatt, ami kinyúlik a ház széléig, szerintem nagyon esetlen, ahogy a kamerasziget szintén műanyag borítása is, a zöld mintás hátlap pedig erősen megosztó, hiába üveg. Ehhez képest a 13 sokkal letisztultabb dizájn, egységesebb a kamerasziget, és közelebb áll az openéhez, mint a 12. A Xiaomi 15 pro szögletes szigete szerintem unalmas, bár homogénebb, a Vivo X200 pro pedig a csillámos kék hátlappal kifejezetten olcsó, bazári hatást kelt, bár a zöld tényleg elég jól néz ki (a renderelt képeken). Az OP 13-nál a kéknek műbőr a háta, a másik kettő üveg, mint mindig (a fekete faminta-szerű, a fehér simán selyemfényű, kb. mint a 9 Pro, csak nem annyira finom "szemcsés").
Szerk.: hát, egyáltalán nem szebb a Vivo...
-
sohajda90
aktív tag
Szerintem meg kifejezetten szép lett az OP13, sokkal szebb, mint a 12. Nekem 11 tulajként a 12 nagyon otrombának hatott: a kamera sziget sokkal szebb volt a 11-en a teljesen kiírt Hasselblad névvel, plusz nekem nagy szívfájdalmam (és ez a 13-mal is jön tovább), hogy az előlapi szelfikamera a balfelső sarokból középre költözött, sokkal kevesebb vizet zavart a régi helyén, nekem nincs bajom az asszimetriával.
Egyébként abban egyetértünk, hogy a OnePlus Open abszolút a legszebb telójuk, azon a kamera sziget is nagyon tetszik nekem, meg a vörös műbőr hátlap, de én 13-ból is kékre fogok rámozdulni...kár, hogy még olyan messze a január...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest