Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
A kínai verzióról néztem már teszteket, eléggé ambivalens érzéseim vannak (persze a color OS az nem oxygen OS), mert pl. HDR tartalomnál a Vivo egyértelműen jobb kijelzőben, teljesítményben meg az OP13, de nem mindig. A kamera szoftver pedig szokás szerint kezdetleges, 4k videónál ugyanaz van, mint a 12-nél is volt, hogy akadozik. Nekem tetszik ugyan a 13-as, és tervben is van, hogy erre váltok 9 pro-ról, de egyelőre nem túl meggyőzőek a tesztek az ilyen gyerekbetegségekkel.
-
McLaca
őstag
Hát ízlések és pofonok esete, de a 12-n az a műanyag betét a kamerasziget alatt, ami kinyúlik a ház széléig, szerintem nagyon esetlen, ahogy a kamerasziget szintén műanyag borítása is, a zöld mintás hátlap pedig erősen megosztó, hiába üveg. Ehhez képest a 13 sokkal letisztultabb dizájn, egységesebb a kamerasziget, és közelebb áll az openéhez, mint a 12. A Xiaomi 15 pro szögletes szigete szerintem unalmas, bár homogénebb, a Vivo X200 pro pedig a csillámos kék hátlappal kifejezetten olcsó, bazári hatást kelt, bár a zöld tényleg elég jól néz ki (a renderelt képeken). Az OP 13-nál a kéknek műbőr a háta, a másik kettő üveg, mint mindig (a fekete faminta-szerű, a fehér simán selyemfényű, kb. mint a 9 Pro, csak nem annyira finom "szemcsés").
Szerk.: hát, egyáltalán nem szebb a Vivo...
-
sohajda90
tag
Szerintem meg kifejezetten szép lett az OP13, sokkal szebb, mint a 12. Nekem 11 tulajként a 12 nagyon otrombának hatott: a kamera sziget sokkal szebb volt a 11-en a teljesen kiírt Hasselblad névvel, plusz nekem nagy szívfájdalmam (és ez a 13-mal is jön tovább), hogy az előlapi szelfikamera a balfelső sarokból középre költözött, sokkal kevesebb vizet zavart a régi helyén, nekem nincs bajom az asszimetriával.
Egyébként abban egyetértünk, hogy a OnePlus Open abszolút a legszebb telójuk, azon a kamera sziget is nagyon tetszik nekem, meg a vörös műbőr hátlap, de én 13-ból is kékre fogok rámozdulni...kár, hogy még olyan messze a január...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Mármint a nemzetközi piacon, de előtte is hozzá lehet jutni.
- Formula-1
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Peugeot, Citroën topik
- Energiaital topic
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest