Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sohajda90
aktív tag
Egylébként a feliratkozást követő e-mailből kiderül egyértelműen, hogy a 3 dátumon kiszórt 500-500-500 db az a mistery boxokra vonatkozik, ahogy írtam és nem a telefonra magára, az majd januárban lesz elérhető...
A mistery box maga viszont felejtős: termosz, basball sapka meg accessory pouch lesz bene...hát szerintem ez a három együtt marhára nem 99 EUR value, de mondjuk 1 EUR-ért fair purchase...
-
sohajda90
aktív tag
Szerintem meg kifejezetten szép lett az OP13, sokkal szebb, mint a 12. Nekem 11 tulajként a 12 nagyon otrombának hatott: a kamera sziget sokkal szebb volt a 11-en a teljesen kiírt Hasselblad névvel, plusz nekem nagy szívfájdalmam (és ez a 13-mal is jön tovább), hogy az előlapi szelfikamera a balfelső sarokból középre költözött, sokkal kevesebb vizet zavart a régi helyén, nekem nincs bajom az asszimetriával.
Egyébként abban egyetértünk, hogy a OnePlus Open abszolút a legszebb telójuk, azon a kamera sziget is nagyon tetszik nekem, meg a vörös műbőr hátlap, de én 13-ból is kékre fogok rámozdulni...kár, hogy még olyan messze a január... -
sohajda90
aktív tag
Igen, hasonló akció volt tavaly az Open-re is, hogy ha bizonyos ideig letettél 50 EUR előleget, akkor kaptál egy coupont, ami a launch után 200 EUR-t leszedett az árból. Szerintem itt is ez lesz, max itt nem időben, hanem 1500 db-ban van limitálva a couponok száma, de az nem jelenti azt, hogy decemberben 2 random időben kiszórnak 500-500 telefont, szerintem ezt a cikk író túlgondolta...
-
sohajda90
aktív tag
Nem erre gondoltatok? Mert én ezt marhára máshogy értelmeztem, Én úgy értelmeztem, hogy ezek az 1 EUR-s mistery boxok lesznek elérhetőek 500-500 példányban 3 időpontban, ezeket megveheted 1 EUR-ért és elvileg értékes dolgok is lehetnek benne, és akkor elvileg 1-ben tuti lesz egy OnePlus 13, amit gondolom majd a január 7-i premier után szállítanak le...Tavaly is volt valami hasonló promotion a OnePlus Open premierje előtt. Én annak nem sok értelmét látnám, hogy 1 hónapig csak 1000 db készüléket értékesítsenek, mert abból csak felháborodás lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Napelem
- Ubuntu Linux
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest