Hirdetés
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Aktív témák
-
NorDezs
senior tag
válasz
Rommel6600 #2795 üzenetére
Mindössze néhány? Csak Szalacsi Sándorból 4 van [link]
-
SzalaiG
addikt
Mikor kapunk újra meghívót?
-
qestion
aktív tag
Helló Fórum!
Meg tudna engem hívni vki az IWIW-be (www.iwiw.hu)?
Senki nincs az ELÉRHETŐ ismerőseim között, aki tag lenne, de kíváncsi lennék a rendszerre-meg azon ismerőseimre, akik már tagok, de nekem jelenleg NEM elérhetőek.
Köszönöm -
Rommel6600
őstag
A legnagyobb magyar közösségépítő szájton egyébként ''más portálokhoz képest rendkívül alacsony számban - közel 1 millió felhasználóból mindössze néhány esetben - merült fel olyan gyanú, hogy valaki hamis adatokat közölt, de közöttük is inkább a Chuck Norrisok és a hasonló, viccesnek szánt regisztrációk voltak túlsúlyban, kimondottan ízléstelen adatlapok pedig csak elvétve akadtak.''
és ezzel a szöveggel gyakorlatilag felmentik magukat a chuck norrisok, terrence hillek, bud spencererek és tárasik (az iskolákat ki ne hagyjam) eltávolítása alól?
pfff
no comment -
lesaux
veterán
válasz
Jégkokó #2793 üzenetére
az egyik mecsnél nem lehetett arra fogadni, hogy egyik csapat nyer hanme csak vagy döntetlen vagy pedig a másik csapat nyer
Ez akkor van, ha a kedvenc csapatodra fogadsz. Döntetlent vagy győzelmet tudsz csak megtippelni, a csapatod ellen nem fogadhatsz.
11 rugás valamelyik csapat aki többet rug be az győz a másik meg kiesik, de én arra fogadtam, hogy németoprszág nyer tegnap és egy kanyi pontot nem kaptam
Gondolom, rendes játékidő számít, mint a tippjátékoknál általában. Különben egyenes kieséses rendszerben ki lenne az a szellemileg leárnyékolt, aki döntetlenre fogadna? -
Jégkokó
veterán
Egyébbként kicsit hülyeség ez a foci vb s fogadós dolog, mert az egyik mecsnél nem lehetett arra fogadni, hogy egyik csapat nyer hanme csak vagy döntetlen vagy pedig a másik csapat nyer.Meg én ugy tudom, hogy 11 rugás valamelyik csapat aki többet rug be az győz a másik meg kiesik, de én arra fogadtam, hogy németoprszág nyer tegnap és egy kanyi pontot nem kaptam
-
chop
őstag
Nemtudom volt-e mar:
[link]
Nezzetek csak kitol kapta a meghivojat.. -
chop
őstag
Engem ma bejelolt Michael Jordan. Tudnam mi a faszt elveznek ezen...idiota barmok...
[link]
Ezert lesz ertelmetlen az iwiw is... -
Petya25
őstag
válasz
Motion_Blur #2787 üzenetére
Hali!
Mit kell azon megszüntetni?
Nem játszol és kész, nem függ tőle semmi. -
Motion_Blur
félisten
Üdv! Hogyan lehetne megszüntetni vb-játékos lósz@rt? Nem látok sehol olyan opciót, hogy pl: ''játék befejezése''
-
Petya25
őstag
De jó, hogy ma nem tudtam időben fogadni a német - argentin meccsre, elbuktam volna.
-
Winner_hun
félisten
84
-
gregorik
senior tag
válasz
Rommel6600 #2781 üzenetére
szerintem a userek kb. 20%-a fake. ha felfogadnának egy brigádot és jól megfizetnék őket, hogy tisztogassanak, esetleg akkor lenne megoldott a helyzet. de annyi pénze még a téonlinenak sincsen...
[Szerkesztve] -
-
gregorik
senior tag
maszat
-
Csabifater
tag
Sziasztok!
Tudna valaki küldeni egy meghívót nekem? csabifater@citromail.hu
THX előre is -
lorcsi
veterán
Véletlen beléptem ide...
kezdő oldal üzenő rész: mobilon el tudtok érni ha szükség van rám
Na de kit érdekel -
fokukac
nagyúr
hogy milyen pihent userek vannak...
[link] -
lesaux
veterán
Egy rádió munkatársa feljelentést tett a rendőrségen, mert rákeresett Adolf Hitler nevére, és kapott találatot.
... közösség elleni uszítás miatt ismeretlen tettesek ellen teszek feljelentést, továbbá többrendbeli bűnpártolás miatt a T-online vezetői ellen, a távközlési jogok súlyos, cinikus és aljas megsértése miatt az iwiw ügyvezető igazgatója ellen.
Kb. ennyi derült ki az Index cikkéből, mondam is magamnak, ez a fickó nem teljesen százas, viszont legalább ő is utálja a Matávot. (Igen, tudom, már nem Matáv).
Aztán megnéztem a rádió honlapját, ott kicsit több az infó:
A T-online által tulajdonolt iwiw közösségi helyen hetek óta találhatók náci háborús bűnösök nevével jelzett tagok honlapjai. Barátaimmal közösen többször kértük, hogy a Mengeléket, Eva Braunokat, Goebbelseket, Hitlereket távolítsák el. Erre azonban nem került sor, sőt Szabó Márton, az iwiw ügyvezető igazgatója szerint e tagok eltávolítása törvénybe ütközne.
Így már azért izgalmasabb.
Hogy törvénybe ütközne a tagok eltávolítása, az meg egyszerűen hülyeség.
Forrás:
Index: [link]
Fiksz rádió: [link] -
Azazello-
senior tag
kiderült, hogy miért nem tdtam belépni: törlődött az accountom
érdekes dolog... -
Apollo17hu
őstag
Wehe. Tegnap argentin győzelemre fogadtam, ma meg ráeszméltem, h nyertem 30 pontot.
Pedig minden normális fogadóirodánál csak a rendes játékidő számít, szal sztem döntetlennek kellett volna lennie.
-
AMD Power
titán
válasz
(Kolombusz) #2763 üzenetére
Ok! Akkor neked se jön be!
Ráadásul a legtöbből, bagós, ivós, discos
Ez nagyon jó!
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Nektek megy a vb játék? Nekem nem.
-
Romeo23
tag
Sziasztok!
iwiw-en lehet ismerkedni? Úgy értem hogy ha ismeretlen csajt msn-en felveszek, az nem gázos dolog?Csak mert ez az iwiw inkább olyan ''szedjük össze ismerőseinket'' dolog.
-
Botee17
tag
Valaki tud küldeni 1 meghívót a mailomra??? Mielőtt elküldi irjon 1 privit!
Köszi: Botee17 -
KrAt
veterán
explorernél nálam a WWW.iwiw.hu nem megy, www nélkül (iwiw.hu) meg mindíg, simán
Ki érti ezt...
-
Azazello-
senior tag
csinalt valakinek olyat, hogy a jelszo emlekeztetonel azt irja, hogy nem letezo felhasznalo?
-
válasz
ballington #2753 üzenetére
Igen.
-
ballington
addikt
2 hónap reg után most először próbáltam ki a ''Kit ismerhetek''-t.
Nem láttam benne semmi plánét.
Mire jó egyáltalán? Csak az ismerőseim ismerőseit dobja ki? -
-Mike-
addikt
Most először fordult elő, hogy akit bejelöltem és az 'nem ismer'. Végülis több mint 10 évig laktunk egymástól 50méterre meg bizniszeltünk is, de most már legalább tudom hogy egy suttyó.
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Én olvastam olyan emberről, aki 1K-ért akart IWIW meghívókat eladni! A barom!
-
lesaux
veterán
Hú, geca, ahhoz képest, hogy eddig azt hittem, valamennyire értek a focihoz, 0,4 pontom van a tippjátékban.
-
SzalaiG
addikt
Újra megy a: Kit ismerhetek?
-
Winner_hun
félisten
75/4
Aki bejelöli a Ph-t plíz írjon vagy az iwiw-en egy üzenetet vagy itt egy privátot, hogy milyen nickkel milyen néven jelölt be. Kösz -
válasz
kormi0312 #2739 üzenetére
Amúgy nekem most az ismerősök adatainak megtekintésénél ír ki hibát, vagy fél órája...
''XML-feldolgozási hiba: nem jól formázott
Hely: http://www.iwiw.hu/pages/user/myfriends.jsp?clearsession=true
32. sor, 1503. oszlop:<!-- Adverticum zona: 27374 --></div><div class=''friends'' id=.....'' nem írom ki végig -
kormi0312
senior tag
sziasztok!
senkinél nem megy a ''Kit ismerhetek'' funkció, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?
számos böngészőt kipróbáltam már, tűzfalat tiltottam a próba kedvéért, de semmi...
...már vagy 3 hete, de lehet hogy egy hónapja se működik a funkció!
mi lehet? -
Chili7
őstag
Most az iwiw-vel, vagy velem van a baj?
Vére egyszer hasznát venném, és akkor nem tudok belépni!
hrrrrrr.. -
-Mike-
addikt
Fog működni valaha még a 'Kit ismerhetek' funkció szerintetek?
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
(Kolombusz) #2727 üzenetére
Nem csodálkozok, hogy egyesek még a ph-t sem jelölik be
-
Ildika
tag
válasz
(Kolombusz) #2715 üzenetére
Sok sikert a kereséshez
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun #2726 üzenetére
Nézd, vadidegent nem fogok felvenni én sem. Láttam oylan ph-sokat, akikről szinte semmit sem tudok, vagy nem láttam munkásságukat, azzal nem foglalkozom.
Ha mindenkit csak úgy poénból felvennék annor nem ötvenegynéhány ismerősöm lenne. -
Winner_hun
félisten
válasz
(Kolombusz) #2725 üzenetére
De igen
Te is csak poénból veszed fel az embereket
Ismerősöket kell, és kész. Az egy dolog, hogy a fórumon nick szerint tudok, hogy ki ki csoda, de az iwiwnek nem ez a lényege
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun #2724 üzenetére
Ok, de azért ilyen csúnya smiley nem kéne.
-
Winner_hun
félisten
válasz
(Kolombusz) #2710 üzenetére
Prohardveren felvettelek, nálam nem
-
kovsol
titán
válasz
pl engem ?
más: nekem hogy lett hírtelen 9 mehívóm ? azt hittem csak egyet adtak -
AMD Power
titán
válasz
(Kolombusz) #2718 üzenetére
Az lehet mert én csak 4-t írtam!
-
(Kolombusz)
veterán
Na jó, nekem ehhez nincs türelmem.
Jelöljetek be, nickem (Kolombusz). -
AMD Power
titán
válasz
(Kolombusz) #2715 üzenetére
Vangelis nincs fönt! Én már kérdeztem tőle. Te is írtál cikkeket neki úgye?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #2711 üzenetére
Bejelöltelek. Most keresem szép sorjában a ph-sokat.
-
AMD Power
titán
Nincs valakinek egy fölösleges meghívója amit átadna nekem?
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
Dettó.
Remélem visszajelöl
Aki meg úgy gondolja, hogy a közös fórumozást már lehet ismeretségnek jelölni, az kattingasson nyugodtan be. A nickem ugyanaz itt is, ott is.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Nah, megkerestem PROHARDVER!-t, és felvettem ismerősnek. Valamint azon ismerőseit is, akiknek láttam már a nickjét valahol.
-
Jégkokó
veterán
Ki, hogy áll ezzel a vb tippelős játékkal, mert én most 30 ponton vagyok, ennyi maradt a 150 ből
-
ToBeY
nagyúr
Én is bejelöltem PH!-t
Aktív témák
Hirdetés
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- World of Tanks - MMO
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest