Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mobil flották
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
mostanában nem nagyon léptem be,
most látom ezt az új képkezelési rendszert.csodálatos, de minden képet lebutít 500x300 pixelesre, ennél nagyobbat el sem lehet érni?
gratulálok nekik.
-
fokukac
nagyúr
édes istenem, jajjdejó, flesses lett a kénézegetés, hurrá.
viszont kaptam egy levelet két napja, és azóta nem tudom megnézni, mert aszongya, hogy parsing error, vag ymi
látszik a tőkeerős befektető megjelenése, na
-
-
fokukac
nagyúr
rosszul közelíted meg a kérdést.
Egyáltalán miért van limit, amikor csak text-levelezés megy, max. 1-2 kbyte egy levél? nekem évek óta csak 1-2 szabad helyem volt, mindig törölgetnem kellett, és fontos, a lelkemnek kedves leveleket kellett letörölnöm, mert eddig 200 x 2 kbyte helyet szántak a leveleimre.
-
fokukac
nagyúr
Váóó, hihetetlen mértékű fejlődééés!
aszongya, hogy: "Postaláda telítettsége: Fennmaradó hely: 803" - mindjárt sírok, b+, sírok!
Azért csak tud valamit ez T-online... : -)
-
fokukac
nagyúr
hihetetlen b+
Magamról rovat :
Sziasztok!
Mit is írhatnék ide, hiszen úgyis ismertek, ha nem, akkor majd megismertek! Nyitott vagyok mindenre, szeretek emberekkel ismerkedni, spontán beszélgetni, hóesésben sétálni... Ha csak kíváncsiak vagytok rám, írjatok nyugodtan, bár nem az ismerősgyűjtés a célom...
És ne útálj azért, mert szép vagyok! Útáld a pasid, mert ő úgy gondolja! ;-)
Puszi! -
fokukac
nagyúr
Ezzel a szösszenettel tisztelegnék minden kedves "barátom" előtt, aki ilyen és hasonló baromságokkal szokta bombázni mit nem sejtő ismerőseit
Utólag is elnézést kérek mindenkitől, de egyszer nekem is jár
"S.O.S. LÉGYSZI RAKJÁTOK KI MIND!!!
NAGYON FONTOS!!!
Vettem 6 db zsömlét a mai napon, de anyukám mondta, hogy nem kell csak három. Légy szíves írjatok, ha kell a maradék három vagy szóljatok az ismerőseiteknek, hogy nem kell-e nekik a többi zsemle. Rakjátok ki az üzenetet minél többen, nehogy rám száradjon a zsömle, mert édesanyám nagyon mérges lesz rám.
Légy szíves segítsetek túladni rajta!!!
Ezt az üzenetet anyukám indította már 3 órával ezelőtt! Ne szakítsd meg a láncot, mert megszárad a zsömle!!! Ezt az üzenetet a Microsoft is figyeli, és minden levél után, mert Bill Gates most osztja szét a vagyonát 220$ -t küld neked, nem vicc!!! Anyukám zsömleárusa is továbbküldte, és már rögtön 3 perccel később kapott 3 kiflit ajándékba! A következő órában még további 6-ot! Ez nem vicc! Próbáld ki!!! Küldd tovább minél több embernek!!! De ha nem küldöd tovább akkor 332021 évig szerencsétlen leszel a szerelemben, és szegény is maradsz! Egy lány nem küldte tovább, és 3 évig azt hitte magáról, hogy BKV busz. Egy Seattle -i férfi továbbküldte rögtön 3 perccel később, és rá három órára 8-as ikrei születtek! Micsoda szerencse!!!EZ IGAZ!!!!! KÉPZELD CSAK EL, KéPZELD EL ÉS MEG IS TÖRTÉNIK!!! Érezni fogod a változást!!! Segíts így TE is a zsömléken!!! "március 27., 16:23
-
fokukac
nagyúr
ez mekkora már
-
fokukac
nagyúr
mekkora kurva már az, aki ilyen meztelen képeket rak be magáról...
merthamég nagyon szép lenne, vagy lenne melle, vagy vmi, de így...
hihetetlen -
fokukac
nagyúr
na, megcsináltam.
mission completed.nem volt egyszerű, 642-szer kellett beírni a kódot, és ráment másfél órám, de az eredmény megérte.
kurvajó
-
fokukac
nagyúr
Na, akkor ezt elmeselhetned Nekem
----------------------
amúgy pedig nem tudom, figyeltétek-e, hogy már az ismerősök e-mail címei is csak külön kattintás és kódszó beírása után nézhetők meg.
komolyan mondom, behalok ezen, b+.
kb. 1 hónapja készültem rá, hogy lementem az összes kapcsolat-adatom, de ráb.sztam.
-
fokukac
nagyúr
amíg régi rendszer volt, egy kis címsorbeli programozással meg lehetett nézni mások ismerőseinek az időbeli sorrendjét is.
az új rendszerhez nem tud valaki valami hasonló megoldást?
-
fokukac
nagyúr
Nem fogok visszajelölni amennyiben nem emlékszem rád. Sűrűn kérem bocsánatod, de akkor sem. Így kérlek csak akkor jelölj be, ha nem csak a volt szomszédom unokatesójának a haverja vagy. (Önkritikát gyakorolván, elvárom tőled is hogy csak akkor jelölj vissza ha TÉNYLEG tudod hogy ki vagyok. Megsértődés kölcsönösen kizárva!)Akkor se jelölj be, ha csak arra szolgál az iwiwed hogy illusztráld hány országban jártál eddig. Mert én legalább 17-ben bibibí, és a te rekordod nem érdekel. (igen, tudom, hogy a legtöbb kép a szabi alatt készül) A fürdőruhás és modellfotóktól is kímélj meg kérlek. Nem beszélve az extrém sportoktól, ha max. 1x egy évben csinálod. Az iwiwes ismerőskollekciód egy darabja sem szeretnék lenni, ill. már most jelzem hogy ha minden nap legalább három okosságod van az üzenőfalon, le foglak jelölni. Egyébként üdv, és hello, és csók a buksira, meg jó hogy hallok rólad!...és kérek szépen mindenkit nem megsértődni! -
fokukac
nagyúr
ez megvolt már?
(visítva röhög szmájli)
Üzenet szövege
Normál esetben nem küldök tovább ilyen fajta üzeneteket, de ez a levél egy nagyon jó barátnőmtől jött, aki ügyvédnő, és egy érdekes lehetőségnek tűnik. Ha ő azt mondja nekem, hogy ez működik, akkor működik is. Minden esetre nem veszt vele semmit az ember.
A következőket mesélte el nekem:
Ügyvédnő vagyok és ismerem a törvényt. Ez egy tény. Ne csapjátok be magatokat, az AOL és az Intel tartja magát az ígéretéhez a bíróságtól és milliós nagyságrendű követelésektől való félelme miatt, ahogy ezt nemrég a Pepsi Cola csinálta a General Electic-kel.
Kedves barátaim, ne tartsátok ezt egy buta viccnek. Bill Gates most osztja szét a jövedelmét. Ha most nem reagáltok rá, később megbánhatjátok. A windows még mindig a leggyakrabban használt program. A Microsoft és az AOL kísérleteznek ezzel az e-mailen keresztül elküldött szöveggel (e-mail beta test). Ha elkülditek ezt az e-mailt a barátaitoknak, akkor a Microsoft 2 hétig követi a nyomotokat. Minden egyes személyért, aki ezt az e-mailt elküldi 245 EUR-t fizet a Microsoft. Minden egyes személyért, akinek elküldtétek és ő továbbküldte ezt az e-mailt 243 EUR-t fizetnek, a harmadik személyért, aki megkapja 241 EUR-t fizet a Microsoft. 2 hét után a Microsoft küld nektek egy levelet, amiben kéri a postai címetek megerősítését és küld egy csekket.
Üdvözlettel:
Charles S. Bailey General Manager Field Operations
>1-800-842-2332
>Ext.
>1085 or 904/245-1085 or RNX 292-1085
>mailto: Charles_Bailey@csx.com_
Én ezt csalásnak tartottam, de két héttel később, miután ezt a levelet megkaptam és továbbküldtem, a Microsoft kérte tőlem a címem és kaptam egy csekket 24800 Eur-ról. Válaszolnotok kell, mielőtt vége a tesztnek, ha valakinek megadatik ez a lehetőség, élnie kell vele. Bill Gates számára ez a kiadás csak egy reklámköltség. Kérlek küldjétek el ezt a mailt annyi embernek, amennyinek csak tudjátok. Legalább 1000 EUR-t kell kapjatok. Ne segédkeznénk az e-mail továbbításban ha nem lenne nekünk is érdekünk.
Az apám egyik ismerőse néhány hónappal ezelőtt részt vett ebben. Amikor legutóbb meglátogattam, mutatott nekem egy csekket. Az összes 4324,44 EUR-t tett ki. Patricia néni, egy jóbarátom nagynénje, az Intelnek dolgozik és nemrég kapott egy 4543,23 EUR összegű csekket a levél továbbításáért.
Ahogy mondtam, én ismerem a törvényt és az is igaz, hogy az Intel és az AOL éppen egy fúzión tárgyalnak, hogy a világ legnagyobb ajánlattevőjé váljanak és és azért végzik ezt a tesztet, hogy biztosak legyenek benne, hogy a legtöbbet használt programnál maradjanak. -
fokukac
nagyúr
nem tudja valaki, hogy ez mi?
egy ideje ott van az origo címlapján, de az iwiw-en semmi nyomát nem láttam még... -
fokukac
nagyúr
hihetetlen, hogy még most is kapok ilyen üzeneteket :
Ezt az üzenetet küld tovább ismerőseidnek, minden
> > > > > 66. után meghívot küldünk!
> > > > > Ha 3héten belül nem küldöd el ezt az üzenetet egy
> > > > > ismerősődnek sem, akkor sajnos kapcsolatodat
> törölnünk
> > > > kell
> > > > > a rendszerből, hogy így újabb meghívokat oszthassunk
> > ki!
> > > > >
> > > > > Köszönettel: CSAPAT
> > >
> > > Kedves Felhasználó!
> > >
> > > Ezúton szeretnénk segítségedet kérni, a rendszer,
> további
> > > fejlesztése érdekében.
> > > Nyilván te is észrevetted már, hogy az utóbbi
> időszakban a
> > > szolgáltatás sebessége lényegesen lassabb lett, illetve
> > sok
> > > funkció nem elérhető.
> > > Ennek az az oka, hogy sok inaktív felhasználó van jelen
> a
> > > rendszerben. Ezek sajnos az aktív felhasználóktól veszik
> > el
> > > az amúgy is szűkös erőforrásainkat.
> > > Hogy kiszűrjük ezeket a felhasználókat, a TE
> segítségedre
> > > is szűkségünk van!
> > > Kérjük, küld tovább ezt a levelet az összes
> ismerősödnek.
> > > Az üzeneteket regisztrálni fogjuk, és ezzel teljes
> > > biztonsággal meg tudjuk állapítani, hogy tényleg aktív
> > > felhasználó vagy.
> > > Fáradozásaidat minden 50 elküldött üzenet után egy Új
> > > meghívóval jutalmazzuk -
fokukac
nagyúr
képzeljétek, a ''kit ismerehetek?'' első helyen hozta föl Teszkó Erzsébetet...
nem hiszem el, hogy ilyen név tényleg létezik. jaj.
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
nem tudja valaki, hogy lehet az alapértelmezett nyelvet átállítani?
van egy kollégám, egy angol srác, valami egy hónapja tag, de magyarul beszél a wiw-e, és nem tudjuk neki átállítani.
pedig attól iwiw, nem, hogy nemzetközi... -
fokukac
nagyúr
hogy milyen pihent userek vannak...
[link] -
fokukac
nagyúr
hát ez kész, basszus...
fanta szőlő, mint regsiztrált wiw-tag...
[link]
végtelen sázmú ismerőssel. -
fokukac
nagyúr
és egy kis marketing :
''Áprilisra újra korlátlan meghívó az iWiW-en''
[link] -
fokukac
nagyúr
süketek párbeszéde ez a topic...
-
fokukac
nagyúr
hát ez kész, a vaterán 100.000 Ft-os villámáron árulnak meghívót...
[link] -
fokukac
nagyúr
válasz
kapcs-ford #726 üzenetére
hát vaze', mindig is arra vágytam, hogy az a szőke negatív IQ-jú picsa benne legyen a barátlistámban....
-
fokukac
nagyúr
mai nagy szopásom az iwiw-vel :
egy régi ismerős üzent nekem.
válaszoltam, vagy 10-15 perc volt, mire megírtam,
majd megnyomtam az ''elküld'' gombot, és a csodálatos rendszer közölte, hogy lejárt a session, és jelentkezzek be újra.
a levél persze elveszett.
de én vagyok a hülye, hogy nem raktam be a vágólapra...
a yahoo-nál is hányszor szívtam már hasonlóképpen (vissza-gob véletlen megnyomása => törtlődik minden)
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
válasz
oceanearth #466 üzenetére
most egészen meglepően működik..!
pedig csúcsidő van... és csak úgy hasít! -
fokukac
nagyúr
hihihi,
kurvajó, levették a forward gombot...!
és az értes jtő levélben kiírják, hogy ki lehet ám kapcsolni az értesítést...
szóval azért fejlődik a dolog! -
fokukac
nagyúr
Asszem beindult mindenki Kramer úrtól.
Most ezt kaptam, röhöhőgörcsöt is kaptam tőle...
Kedves Mindenki!
Dugnék!
Küldd tovább ezt az emailt amennyi embernek csak tudod. Ha így találom meg a partnerem, akkor ő megnevezheti azt, akitől az emailt kapta. Az aktus után azt is megdugom, aki a partnert értesítette. Ehhez semmi mást nem kell tenned, minthogy a lehető legtöbb embernek továbbküldöd ezt az emailt. Ha te szerzed a partnert, téged is.
Miután a dolog kezd sürgőssé válni, kérlek igyekezz!
Ezúton kérem ismételten, hogy küldjétek tovább ezt az email-t a lehető legtöbb címre (mass-marketing), ha ugyanis így találom meg a partnerem, akkor őneki jogában áll megnevezni azt a személyt, akitől az email-t kapta, és így jogosulttá válik velem egy dugásra!
Köszönettel:
mass-marketing anti
20/123 4567 -
fokukac
nagyúr
jessz, elkelt a lakás!
már az index is megírta...
[link]
Kramer úr meg feldughatja magának... -
fokukac
nagyúr
válasz
Oliverda #367 üzenetére
tudom, hogy csak 2 MB. de sokan ezt úgy oldják me,g hogy felraknak egy darab 1859 KByte-os, 4 megapixeles képet.
amikor pedig ráklikkel a user, az nagy adatforgalmat generál.
símán meg lehetne oldani, hogy lekicsinyítse a képet a wiw 1024x768-ra, és egyből kisebb sávszélességet igényelne a szerver...
remélem, érthető, mire gondolok.
----------------
Nimrod : tök jó a kép, tényleg, azóta pörgött fel a dolog, mióta képes a rendszer.
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
szerintem sokszor azért elérhetetlen a rendszer, mert pl. midnen makimajom min. 2-3 megapixeles (sokszor tök életlen) képet rak fel magáról, ami sokszor több MB...
aztán amíg egy ilyen letöltődik...
ez is, meg a sok ilyen-olyan értesítés is mind leterhelik a rendszert, ami legtöbbször egész nap elérhetetlen, vagy legalábbis elég darabosan működik... -
fokukac
nagyúr
Úgy látom, ez az iWIW azért jó, mert itt a saját ismerőseid tömik tele a postaládádat spam-mel...
-----------------------------
Egyébként támogatom az egyik baráotm ötletét, miszerint :
''Kramer Tamasnak (tudjátok, aki lakást árul) küldjön mindenki egy emailt, hogy talált vevőt. És adjon meg egy telefonszámot. (egy ismerősét, akit utál - így két legyet üt egy csapásra...)''
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okos Otthon / Smart Home
- Futás, futópályák
- Brave
- Trollok komolyan
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest