- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
Aktív témák
-
KrAt
veterán
Nekem is van meghívóm, feltétel: jó nő legyen..
-
KrAt
veterán
Azért kurvajó ez a hírfolyam, lassan azt is láthatja mindenki, mikor megyek hugyozni?
Ki is kapcsoltam mindent..
-
KrAt
veterán
És ez az új ismerős jelölési izé? Hát basszák már meg.. Remélem az iwiw tools orvosolja majd...
-
KrAt
veterán
Ha kell vkinek meghívó, dobjon egy privit
-
KrAt
veterán
T-Mobile iWiW díjcsomag..
-
KrAt
veterán
válasz
Stalker-2572 #5137 üzenetére
Gondold el, egy régi ismerősöd keresed, tegyük fel, h csaj, és szeret képeket feltenni magáról.. Csinál 1 albumot, h képek, és teli rakja képekkel.. Na ahogy elnéztem, most nem lehet az összeset látni egyszerre, hanem az albumot végig kell böngészni.. Ez a bajom
De igazad van, nem is ezt vitatom
-
KrAt
veterán
-
KrAt
veterán
"Ez az üzenet nem tőlem személyesen van, de fontos!
Kedves kisebb-nagyobb gyerekes ismerősök!
egy anyuka a 2 éves gyerekével várta a nagyobbat 2 napja az Érdi úti iskola elött.egy román rendszámú merci megállt mellette,egy férfi szállt ki és útbaigazítást kért,majd visszaült.a még nyitott kocsiajtón át a gyereknek egy csokit nyújtva akarta megköszönni a segítséget,amikor a gyereket berántotta az autóba,az anyuka kis huza-vona után visszarángatta,végül a gyermek nála maradt.a kocsi elindult,de a férfi visszaszólt,hogy úgyis elviszem. az anyuka a rendszámot megjegyezte. a rendörségen kiderült,hogy a rendszám egy román dacia és nem egy mercedesé volt.
a rendőrök elmondták,hogy az elmúlt 2 hónapban 17 gyermeket vittek illetve raboltak el.A csokiban valószínű,hogy nyugtató van így a gyermekek átalussza.Azonnal kiviszik a gyermekeket az országból. nem bíztatták a szülőket.Óvódáknál,iskoláknál,játszótereknél,bevásárlóközpontok nál
vadásznak.nem is értem miért nem lehet a hírekben erről hallani.
KÉRLEK titeket ti is tegyétek ki a falra!"Jááááááj bazmeg....
-
KrAt
veterán
válasz
Winner_hun #4828 üzenetére
Mit vársz, iwiw
-
KrAt
veterán
iwiw meghívó vkinek?
dobj egy privit, ha kell, ide ritkán nézek vissza..
-
KrAt
veterán
Van még meghívóm
Kell vkinek vmilyen célra? Haddne vesszen már el
-
KrAt
veterán
Akinek kell meghívó, küldjön privit, van nekem is
-
KrAt
veterán
Istenem, ezek a f@szok komolyan mondom... Jóhogy nem kérdőívet kell kitöltenem, ha egy msn címre vagyok kíváncsi.. Ennyi satufejűt egyszerűen..
Hihetetlen..
-
KrAt
veterán
Meghívó anyone?
-
KrAt
veterán
Csak ismétlem magam: meghívó valakinek?
-
KrAt
veterán
Na van megint egy meghívóm, kell vkinek?
Privit írjatok, ezt nem mindig figyelem..
-
KrAt
veterán
Most nézem: mintha összement volna
Erre olvasom... Hihetetlen...
-
KrAt
veterán
Azért ez már szánalom, nem?
OLVASSÁTOK EL!!!!!!!!
A Pesti úti Tescoban a múlt héten egy anyuka a kisgyerekével elment vásárolni. A gyerek a kocsiban ült, egyedül nem tudott kijönni. Az anyuka egy pillanatra arréb ment, levett valamit a polcról, mire viszajött, a gyerek sehol nem volt. Azonnal szólt a biztonsági őröknek, hogy nincs meg a kicsi, Erre az összes ajtót bezárták, se ki, se be nem mehetett senki. A gyereket a mosdóban találták meg, átöltöztetve, lenyírt hajjal! És nem ez volt az első eset, már máskor is történt ilyen! Valamelyik gazdag embernek vagy a gyerek kelett, vagy a szervei! Manapság ezek szerint már mindent megtehet, akinek pénze van? A kamerákat visszanézték, és csak annyit lehetett látni, hogy valaki odalépett a gyerekhez, és mintha az orrát akarta volna megtörölni, elkábította. MINÉL TÖBBEN ÍRJÁTOK EZT KI, HOGY AZ ÖSSZES KISGYERMEKES SZÜLŐ TUDJON RÓLA! -
KrAt
veterán
válasz
Niki-Travi #3941 üzenetére
Elment egy meghívó
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
Azért tökjó, hogy 2 hónapja kértem meghívót, azóta se kapom
-
KrAt
veterán
Nah újra kaptam egy meghívót. Odaajándékozom vkinek, de a feltételek megint ugyanazok, mint régebben: ne vmi kis újonc legyen, aki ezért reggelt a PH!-ra
Sorry, de vki rendes, PH!-snak adnám oda
Első priviző nyer
-
KrAt
veterán
Nekem is akad egy meghívóm. Viszont én nekem van egy kikőtésem (igen, köcsög vagyok
) hogy aki kéri, régi PH!-s legyen, ne vki olyan, aki ezért regizett be
Remélem megértitek
Privit dobjon, akit érdekel -
KrAt
veterán
válasz
hummerdikk #3081 üzenetére
Nekem megy
Próbáld meg így: [link]
Meghívóm sajna nincs, adnék pedig szívesen -
KrAt
veterán
explorernél nálam a WWW.iwiw.hu nem megy, www nélkül (iwiw.hu) meg mindíg, simán
Ki érti ezt...
-
KrAt
veterán
válasz
highlander81 #2427 üzenetére
Igen, és a mellette lévő fájlok törlését is megteheted
-
KrAt
veterán
válasz
highlander81 #2422 üzenetére
Ürítsd ki a cache-t. Nekem akkor jó szokott lenni..
-
KrAt
veterán
Én egyik haverom ismerőseit néztem, és sírtam. Nem másolom be ide a profilját, de olyan, mint ami pár hsz-el feljebb van
-
KrAt
veterán
Whihi én is kaptam meghívót
-
KrAt
veterán
Jézus istenem!!
Most meg az iwiw fizetőssé válik üzit kapom meg. Hát basszák már meg.. Miért hisz mindenki mindent el?? -
KrAt
veterán
válasz
musclemuseum #2159 üzenetére
Ezaz, hogy ott egy fél képernyőnyi írás, hogy nem igaz...
Nem lehetne blokkolni a szerveren ezt az üzit? -
KrAt
veterán
válasz
Motion_Blur #1801 üzenetére
Pompi: nem megy nekem
Motion: Innen megy. Ki érti ezt
Köszi mindkettőtöknek! -
KrAt
veterán
Skacok nektek megy az iwiw? Nekem tegnap óta meg se nyikkan
-
KrAt
veterán
Ha én elküldtem az e-mail-t, akkor most hülyének vagyok nézve?
-
KrAt
veterán
Jéé jó a cím.
-
KrAt
veterán
Vki modi nem egészíti ki a címet, h nincs meghívó?
-
KrAt
veterán
válasz
Motion_Blur #1373 üzenetére
Én még 2 hónapot adok neki...
-
KrAt
veterán
Megtaláltam a régi fizikatanárom. Annó egyik kedvenc tanárom volt. De elment a suliból.
Viszont most beszéltünk pár szót, és örömmel láttam, h minden ok vele. Jó ez az iwiw -
KrAt
veterán
válasz
musclemuseum #1133 üzenetére
Nem semmi
DVD_2_U: -
KrAt
veterán
Őszintén? Akiket találtam, felvettem (kb 80 volt.) Aztán írtak a régi suliból emberek (akiket nem is ismertem), ami később átment társkeresőbe.
Azt meg nem akarok. Amikor meg elutasítottam vkit, akkor meg kaptam az anyázást, hogy miért nem vettem fel..
Lehet, bennem van a hiba.. Ha vki bejelöl, és ismerem, elfogadom. De ennyi.. Nem járok oda mindenkinek üzit küldeni (ha kapok, mint ma is, válaszolok..), aki ismer, és télleg fontos vagyok neki, az msn-en úgyis megtalál..
De no offenseÉn ez vagyok.. És ez a véleényem, tiszteletben tartom másokét, de el akartam mondani az én véleményem..
-
KrAt
veterán
Én eskü nem értem, miért kucsorog mindenki meghívóért..
Azt, hogy eladják, méginkább nem. Higyjétek el, nem egy nagy szám.. Én 3-4 nap alatt megúntam..
Nincs vkinek egy elfekvő meghívója? -
KrAt
veterán
Egyetértek. Az elején még én is lelkesen kerestem az ismerősöket, azt amikor küldtem nekik üzit, elolvasták, és le se szarták, hát az vhogy kellemetlenül érintett. Már önszántamból nem megyek fel, ha vki bejelöl, kapok egy mail-t, elfogadom, legyen egy jó napja (bár többször azt se tudom, ki az..) és kilépek..
Meghívóeladásra pedig sok véleményem nincs: -
KrAt
veterán
válasz
kapcs-ford #918 üzenetére
Megtörtént
Aktív témák
- iPad topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Napelem
- Akvarisztika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest