- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
Még egy kis Off
Ha meg vagy elégedve vele, akkor jó.
Csak azért bátorkodtam javasolni mást, mert használtam énis a ZA-t és pont az volt vele a bajom, ami a KPF-nél alap, hogy nem elég rugalmas. Vagyis nem tudom úgy konfigolni, ahogy én szeretném: melyik progi melyik port(ok)on mehet ki vagy be, mivel nem egy olyan portot is szeret(ne) használni, amelyeken át a nemkivánatos dolgok is közlekednek (lásd Msblast). Eklatáns példa, hogy nemegyszer ''kopogtat'' még mindig valaki a rendszer (system) által használt portokon, ami nálam alapból tiltva vagyon befelé.
Rábeszélni azért nem akarlak persze.
On -
suste
veterán
nem net miatt volt az újratelepítés
már írtam, a tv kártya miatt
tele volt már codec-kel, meg a driverek is keveredtek és van 1-2 tapasztalat:
-a legbizonytalanabb pont az xvid
nem mindegy hogy a sok variáns közül melyiket teszed fel
ez okoz ''fejtetőn az emberek''-et meg sok szopást (nesze neked nyilt forráskód)
sajna most még én sem tudom, hogy melyik a jó, ha valakinek van tapasztalata iuvcr+tv kártya(CPH05X)+xvid-del kapcsolatban, az ne tartsa magában!)
-ha iuvcr, akkor ha rajta van a kompatibilitási listán a kártya, akkor az iuvcr oldalán található tweaked driver, és tuti megy a dolog
-én is most így használom, és a felvételnél: 704*576 25, RGB 24bit, divx 4.12, 1pass quality, fast, 80% (érdekes, hogy a felvett kép nem olyan jó, mint 352*288 90%-nál, de mire vcd-t csinálok belőle -hogy asztali DVD-is nézhető legyen- addigra viszont szebb lesz) -
suste
veterán
na arról én biztos nem nyitok vitát
de azért annyit elmondok, hogy más oldalakon én pontaz ellenkezőjét olvastam
és nem azt mondom, hogy az igaz
inkább azt mondom, hogy mindegyik nagyon büdös, mert ennyire egyik sem veri agyon a másikat (persze, szerintem!)
sajna közben már újra telepítem a winfost
nagyon idegesít, hogy nem tudok jobb felbontást állít
a végén már a kép sem volt jó (pal, secam baromság) -
suste
veterán
én 388*288, quality 93 nyomom, és hibátlan (celeron 2ghz)
egyetlen problémám, hogy a alaplapi hangkártya nagyon összeszedi a zajt
a proci terhelés általában 60-80% között mozog
ja és még valami:
ha sokat próbálkozom a minőség teszteléssel/beállítással, egyszer csak kiírja, hogy ezekkel a beállításokkal nem tud felvenni (ha mindent alapra teszek, akkor se)
csak akkor oldódik meg a problémám, ha visszaállítom az XP-t 1 nappal elöbbre
rohadt idegesítő, már lassan nem merek hozzányulni
amúgy te melyik iuvcr-t használod???
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest