- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
Az RTX3050 szerintem még FullHD-ra se lesz elég....kompromisszummentes csutka ultrára tett grafikán és RTX nélkül se lesz meg még a 60 fps se....új játékokra gondolok....aztán lesz majd 200+ ezer Ft
pedig szerintem RTX2060 alatt lesz erőben...és az is hokedli ha RTX-et akarok bekapcsolni...de fullon se visz minden FullHd-ban sem........butitgatni a Gtx1650-nél is tudok.....hát ebből tényleg konzol lesz....
Xbox Series X már mosolyog rám erősen....fiamra pedig a digitalos Ps5....a 2 régebbi konzolt meg eladom....oneS is meg a Ps4 slim is elmegy 60-60 ezer körül......így fiamnak kb 25 ezerbe fog fájni a PS5 digital....magamnak meg Xbox SeriesX az erősebb gépembe szánt VGA helyett.... -
Lorden
őstag
Jó kérdés, aki beragadt ilyen 960/1050/ti stb kártyákkal, az ugyanúgy nem fog kiadni 140k-t ezért, akinek meg 570/1060 van, az meg kb minek váltson +15-20%-ért.
580 kezdőára volt 229usd, eltelt lassan 4 év, és még mindig ott tartunk, csak a fogyasztás csökken.
Nekem se tetszik a 4gb, erre a Radeon Super Resolution-re leszek kíváncsi, hogy mit is tud majd a gyakorlatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged