- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevepapa
senior tag
Az én optikai meghajtóm egy laptopból kiszedett használt DVD író csak úgy csupaszon, mellé egy alixpresses SATA/USB 3.0 kábel. Úgy voltam vele 3-4 éve, hogy ha kell valamiért, akkor a célnak (1-2 DVD beolvasás vagy írás) megfelel. Hmmm... Összesen akkor használtam amikor kipróbáltam. Azóta még nem kellett.
-
hapakj
őstag
100% hogy a töredezettség akadályozza. Átlag ember csak egy használható eszközt szeretne, nem rögtön azzal a problémával szembesülni, hogy jó akkor melyiket is használjam.
Engem már androidnál is taszít, hogy mindenki forkolja össze vissza aztán egy GUI skint elneveznek OS-nek. Marad az iOS.
-
csendes
addikt
Nem, tévedsz. nem így működik. A böngészőn keresztül ellenőrzi a szolgáltató, hogy milyen operációs rendszert használsz és nem egyszerű kicselezni. Ennek az az elsődleges oka, hogy a tartalmakat megfelelően védjék másolás és egyéb illegális felhasználás ellen. Természetesen ez megoldható lenne linux-ra, de minek vesződjön vele a szolgáltató.
Nézz utána mielőtt ilyesmiket leírsz. -
arnyekxxx
veterán
igen, arra gondolok
Az annyira laikus pont annyira le fogja szarni mint amennyire leszarta a w7 támogatásának végét is, ahol meg van vérpistike rokon /ismerős ott megoldják.
Cégek meg nem használnak évtizedes hardvert, ahol meg igen és azon is akarnak maradni azoknak ott van az LTSC. Ahol meg ez sem játszik ott maradnak a w7-en mint eddig.
-
arnyekxxx
veterán
Erről beszéltem, nem árasztják el a netet Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Android11 (2020) terméktámogatásának vége cikkek, de ha az MS megszünteti a 10 éves oprendszere támogatását (megkerülhetően) és a 11 nem megy fel a 15évesnél öregebb PC-kre akkor itt a környezeti katasztrófa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest