- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapos
tag
Mindenkinek!
Ne variáljatok a hűtéssel, úgysem lesz jobb! -
kalapos
tag
Az Abit alaplapokban, főleg az IS7-esekben elég nagy a szórás a hőmérsékleti mérések adatainál. Külföldi fórumok tanulságai szerint akár 15 fok eltérés is lehet két Abit alaplap közt. Ilyen és kész.
Az alaplapon nekem is IS7 nekem is csippantgatott, ezért jóval magasabbra kell állítani a monitorozási hőmérsékletét a biosban, mint amit valójában szeretnénk, mert az nem valami jól lett megcsinálva. Legújabb bios frissítéssel valami javulás várható, az Abit honlapjának tanulsága szerint. Ha elindítod az Abiteq nevezetű programot, az össze vissza variálja az egészet úgyhogy, akkor biztos csippantgatni fog, elindítását csak végső esetben javaslom.
Nekem is van egy problémám a lappal:
Win98 alatt nem akar a Raid-be kötött vinyó menni csak Msdos kompatibilis módban. Mért? Van egyáltalán hozzá működő SATA-Raid driver? Van akinek megy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest