Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapos
tag
Az Abit alaplapokban, főleg az IS7-esekben elég nagy a szórás a hőmérsékleti mérések adatainál. Külföldi fórumok tanulságai szerint akár 15 fok eltérés is lehet két Abit alaplap közt. Ilyen és kész.
Az alaplapon nekem is IS7 nekem is csippantgatott, ezért jóval magasabbra kell állítani a monitorozási hőmérsékletét a biosban, mint amit valójában szeretnénk, mert az nem valami jól lett megcsinálva. Legújabb bios frissítéssel valami javulás várható, az Abit honlapjának tanulsága szerint. Ha elindítod az Abiteq nevezetű programot, az össze vissza variálja az egészet úgyhogy, akkor biztos csippantgatni fog, elindítását csak végső esetben javaslom.
Nekem is van egy problémám a lappal:
Win98 alatt nem akar a Raid-be kötött vinyó menni csak Msdos kompatibilis módban. Mért? Van egyáltalán hozzá működő SATA-Raid driver? Van akinek megy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest