Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapos
tag
Az Abit alaplapokban, főleg az IS7-esekben elég nagy a szórás a hőmérsékleti mérések adatainál. Külföldi fórumok tanulságai szerint akár 15 fok eltérés is lehet két Abit alaplap közt. Ilyen és kész.
Az alaplapon nekem is IS7 nekem is csippantgatott, ezért jóval magasabbra kell állítani a monitorozási hőmérsékletét a biosban, mint amit valójában szeretnénk, mert az nem valami jól lett megcsinálva. Legújabb bios frissítéssel valami javulás várható, az Abit honlapjának tanulsága szerint. Ha elindítod az Abiteq nevezetű programot, az össze vissza variálja az egészet úgyhogy, akkor biztos csippantgatni fog, elindítását csak végső esetben javaslom.
Nekem is van egy problémám a lappal:
Win98 alatt nem akar a Raid-be kötött vinyó menni csak Msdos kompatibilis módban. Mért? Van egyáltalán hozzá működő SATA-Raid driver? Van akinek megy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- GIGABYTE C200 Glass
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Death Stranding Director s Cut
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest