- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Elindult az Android 16 alapú Nothing OS 4.0 nyílt bétája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- VoLTE/VoWiFi
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapos
tag
Az Abit alaplapokban, főleg az IS7-esekben elég nagy a szórás a hőmérsékleti mérések adatainál. Külföldi fórumok tanulságai szerint akár 15 fok eltérés is lehet két Abit alaplap közt. Ilyen és kész.
Az alaplapon nekem is IS7 nekem is csippantgatott, ezért jóval magasabbra kell állítani a monitorozási hőmérsékletét a biosban, mint amit valójában szeretnénk, mert az nem valami jól lett megcsinálva. Legújabb bios frissítéssel valami javulás várható, az Abit honlapjának tanulsága szerint. Ha elindítod az Abiteq nevezetű programot, az össze vissza variálja az egészet úgyhogy, akkor biztos csippantgatni fog, elindítását csak végső esetben javaslom.
Nekem is van egy problémám a lappal:
Win98 alatt nem akar a Raid-be kötött vinyó menni csak Msdos kompatibilis módban. Mért? Van egyáltalán hozzá működő SATA-Raid driver? Van akinek megy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest