- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
salazol
őstag
válasz
Starsky72 #11 üzenetére
Ez csak az én példám volt.
Amikor keresgéltem, láttam mások problémáit.
Volt, akinek winmodem driver okozta, volt akinek detonátor, lényeg, hogy a számsor az utolsó blokk nélkül jellemzője az adott hibának.
Egyébként a számsort visszakeresheted az eseménynaplóból, ha készült róla bejegyzés. Az előbbi számsort én is onnan vettem ki, tehát az valós példa volt. -
salazol
őstag
Egyszer volt ilyenem, elkezdtem keresgélni, kiderült, hogy ez még nem mond semmit. Kiírt neked akkor egy hosszú számsort,
Pl.:0x000000d1 (0x00000008, 0x00000002, 0x00000000, 0xbddd0406)
Erre kerestem rá a gugliban, kiderült, hogy az utolsó számcsoportot elhagyva, a többire rákeresve találhatsz infókat a hibáról.
Nekem pl. az derült ki, hogy az IRQ LESS OR NOT EQUAL hibajelzésnek köze sem volt semmilyen IRQ-hoz, hanem a kerio firewall és a win+faxservice+apacheserver nem igazán szeretik egymást. Nekem másik firewall telepítése szüntette meg ezt a hibát.
Csak a példa kedvéért írtam le, mert akármi is lehet nálad.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest