Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Isikamika
üzenetére
Az iTunes tudtomal csak az mp3 és az aac formátumot támogatja. Az utóbbi az Apple saját veszteségmentes fájlformátuma és ezért (nagy sajnálatomra) nem támogatja a flac-ot sem. A wma-t meg pláne így nem is érdemes próbálkozni vele. Sajnos én is találkoztam már olyan albummal amiben volt wma és mp3 is így ilyen nálad is előfordulhatott.
Az ismeretlen előadó esete azt jelzi hogy amit fel akarsz tölteni zeneszámot, nem lett hozzárendelve még előadó és album cím (esetleg szám cím sem). Ilyenkor érdemes manuális kezelés résznél saját lejátszási listát hozzá adni és albumonként belehuzogatni a számokat. Ott majd csoportosan vagy egyenként is hozzá tudod adni a neveket jobb klikk info/tulajdonságok (bocs de én angolul használom tehát ott get info) résznél vagy a listában az ismeretlen előadó feliratra 2x rákattintva.
Amugy így a manuális listákka sokkal kényelmesebben és rendezettebben is tudod kezelni a zenéidet így erősen ajánlott ez a feltöltési mód.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen monitort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- ASRock B250M-HDV / MSI B150 PC Mate
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- ASUS ROG G70S retro gamer laptop 17 dual GPU SLI ritka különlegesség
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest