- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Különleges élményre invitál az Apple
- Milyen okostelefont vegyek?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
Megpróbálom megcsinálni, de nem garantálok semmit, amúgy nekem is jobban tetszene, csak az a baj, hogy így is gondot okoz a töltés képernyő. Persze ne az AppStore-osból induljunk ki hanem a beta-ból. Valószínű délután megpróbálom megcsinálni az animációt a bejelentkezésnél. Egyenlőre csak úgy, hogy automatikusan menjen körbe a képek, majd ha valahogy detektálni tudnám a kb betöltési időt akkor pedig akkor telne fel amire betöltődik, tehát egy pontosabb visszajelzést adna.
A vicc az, hogy én erre a programra kb negyed ennyi munkát gondoltam, de nembaj, hogy ilyen apróságokkal foglalkozok, legalább próbálkozok, csak az iPad-es verzió kiakasztott, mert nem azt csinálja amit akarok.
Még egy oylat tudsz csinálni, hogy a logó mögött ne fekete legyen a háttér hanem átlátszó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest