Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Elveri a kétmagos iPhone 6 a nyolcmagos Galaxy S6-ot
Havoootmánbocs
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy elkezdtem zenéket válogatni Spotify-on, hogy majd CD-n gyakoroljak kicsit havernál, de meguntam az egyesével letöltögetést. Kipróbáltam EZT a chrome extension-t és tényleg leszedi az egész playlistet Spotify-ról, jó minőségben (320kbps, ahol úgy lett feltölve), DRM nélkül. Úgyhogy, ha valaki Spotifyról akar letölteni, ez tuti módszer.

-
Bling95
őstag
ez az albatroz engem is felhúz, aztán utána órákig a fülemben van

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
tDr1v3r
üzenetére
Nem rossz, de ez nekem túl deep. Amúgy tőlem teljesen távol áll a house, ez az új vonal fogott csak meg. (meg a UK Garage / Future Garage, mint pl. a Disclosure.)
Nem hallottam, most beletekertem. Azért vannak benne fincsi glitch hop alapok és 8bites sample-ök. Köszi az ajánlást, megy a playlistre.

-
CharlieDrop
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Azért azt elég nehéz elrontani.

Amúgy ez a future house irány nagyon bejövős, napok óta ezeket válogatom. Érik már egy új mix...
Ittegy, meg mégegy. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Fhúderühellem ezt a számot.
Amúgy ez csak egy szimpla recutnak tűnik.Amúgy eddig is odavoltam a Gecko-ért, de EBBEN a remixben mégjobban. Drámenbészerek, csekkoljátok!
-
Tibee86
nagyúr
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Itt csak kritikusok vannak, azokból is a legjobbak.

madgie: Azleszaz.

-
CharlieDrop
veterán
Ha van köztünk zenekritikus, az meghallgatná ezt?
És meg is kritizálná?THX

-
r3dsnake
nagyúr
Ez a Wasabi-s Lays olyan erős, hogy kifolyik az agyam.
Konkrétan bizsereg az egész fejem. Nem vagyok oda a chipsekért, de ez állat. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
gyuromoj
üzenetére
"A következő holdfogyatkozás 2015. szeptember 8-án lesz, ez a teljes holdfogyatkozás Magyarországról jól megfigyelhető lesz!"
Egyébként ez elég gyakori, hogy napfogyatkozás után (vagy előtt) 2 héttel is van holdfogyatkozás, mert akkor azonos pályán mozog a Hold (kitakarja a Föld).
-
gyuromoj
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
Kattintsatok a hangjegyre youtube-on bármelyik videó alatt.

-
gabormgp
senior tag
Annyira sajnálom szerencsétlen telefont amikor leejtem.:/
Tegnap este úgy aludtam el hogy telefonoztam,ma reggel arra keltem hogy a földön volt képernyovel lefele.
Kb 1 metert zuhanhatott.
És attól fosok hogy belülről valami kis alkatrészek nehogy elmozduljonak.
-
Ragnar95
félisten
válasz
icecave
üzenetére
Mondjuk ez egyedül a fizetés miatt kellemetlen, mert így csak giftcarddal megoldható a dolog, de maga a US ID regisztráció nem egy nagy kaland, szóval én sem értem, miért sírnak ennyien miatta, nem olyan, mint a Netflix, aki letiltja a fizető felhasználókat csak mert VPN-en keresztül csatlakoztak az USA-n kívülről az USA Netflixre...
-
-
Megkérdezem mégegyszer, hátha csak elsiklott felette, aki amúgy tudja a választ: hogy áll az iTunes radio itthon? Évi 25 dollárért korlátlanul hallgathatom? Jó a stílus alapú random számlejátszása, vagy olyan, mint a Spotify-é, hogy kb. 1 0számot ismételget és erről sehogy sem lehet meggyőzni, hogy ezt bővítse...
-
r3dsnake
nagyúr
Feldobtam a szánhúzós/farkasos képeket: VI. Medve-kupa
-
B-L-A-C-K
titán
-
madgie
titán
válasz
r3dsnake
üzenetére
Múltkor a volt szomszédommal találkoztam, kőműves-hidegburkoló és tényleg a kezeslábas nagy hasi zsebéből vette ki a 6 Plust, mikor csörgött. Á, nem vigyorogtam

Új Piston: én mar évek óta hasonló kialakítású Superluxot használok. Szól, mint a rakéta, ha úgy fordítod a füledben, akkor a basszus letépi a fejed (basszusgitáros sógorom is ilyet vett, miután kipróbálta), csak az a bajom, hogy az én hülye fülemben (az agybadugós fülesek nagy részével egyetemben) képtelen megmaradni, percenként igazgatni kell
Az egyetlen igazán kényelmes fülesem az EarPods volt, amit ezért nagyon szerettem (pedig nem szól igazán jól). -
B-L-A-C-K
titán
i6 nálam átlagban 7-8 óra használatot tudott. i6+ ugyan olyan használat mellett...(és még le se merítettem teljesen).

-
GALARDO
addikt
Erről van valakinek tapasztalata?
-
Mégegy kérdés: iTunes radio megy már itthon? KEresek valami spotify alternativát, ami olcsóbb és meló közben tudom hallgatni. Stereomood ingyenes, de még mindig nem az igazi ez a "hangulat alapú" zenekeverés.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
ittakary
üzenetére
Távol áll tőlem az epöl fanbojság, ugyanúgy utálom az összeset, csak a sok *csúnyaszó közül a legkevésbé *csúnyaszó-t használom. Felőlem aztán Samsung is lehetne ennyi pénzért.

radi8tor1: Igen ez így tiszta, csak kérdés mennyi a veszteség. Nem egy olyanról olvastam már, hogy a nagyon noname 2000-3000-es akkuk még 50%-ot se tudnak tölteni. A Yoobao meg a Xiaomi gondolom nem ez a kategória, de kíváncsi vagyok. Eddig ~150% rátöltésnél járok és egy led már nem világít, olyan 6-7 teljes feltöltéssel már kibékülnék.
Zjunior: Tegnap már elvileg nem volt jó a kód, de még 4300-ért is jó vétel azért.
-
Van olyan itt, aki Pesti és fotózik is? Írjon rám egy privit legyen szíves. (Nem nagy kaland, rólam kellene képet csinálni, amit bemutatkozó portfólióba tennék, tehát átmenet egy profi effektelt-beállított és a való emberi mivoltom közötti pár fotó).

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Tibee86
üzenetére
Utána néztem ennek a XIAOMI 5V 2A 10400mAh power packnek.
Az oldalukon van egy kép a belső cellákról.
Ezen látszik, hogy párhuzamosan van kötve mind a 4 cella. Cellánként 2600mAh, ami megfelel a specifikációnak, de mivel az akku 3.7V-os, ezért van némi veszteség is a dologban, mert 5V-ra kell felemelni a feszültséget.
Száz szónak is egy a vége, szerintem nem jön ki belőle 10400mAh a feszültség szabályzó vesztesége miatt.De már akkor is jól jársz, ha 7000mAh-es.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Ragnar95
üzenetére
Mondjuk Skrillex épp a Recess lemez óta tol újra jó zenéket. Előtte nekem már túl sok volt a vinnyogás. És amúgy Diplonak is vannak fura cuccai, mint pl. az Express Yourself.
-
r3dsnake
nagyúr
Nem gondoltam, hogy valaha 1-nél többször meghallgatok olyan számot, amihez Justin Biebernek köze van, de ez nagyon jó. Főleg az a bassline/dallam a dropnál.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
válasz
tDr1v3r
üzenetére
Hát ezaz, nemigen gyűjt semmit. Lehet veszek neki egy válltáskát, amiben viszi a cuccait dolgozni (földet művel), vagy valami barkács szerszámot (sati, köszörű) annak tuti hasznát veszi. Sajnos, a pénztárca már "megvolt" mint személyesebb ajándék, vettem neki egy kézzel varrott full bőr pénztárcát, erre azt használja, amit a nője vett neki 300 ft-ért a One Euro marketben... :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Chrome is egyre vacakabb. Mostanság inkább Safari-t használok.
Köszi, így már tiszta.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)