- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
spedyboy
senior tag
válasz
HaliAdi #24271 üzenetére
nekem az iphone 2G-m elött 5800-m volt!
tehát tudok válaszolni a kérdésedre!a legeslegelején szögezzük le hogy a 2 telefon korántsem egykategória!!!!
Mind árban mind specifikációjukban különböznek.Az 5800-egy nagyonjó telefon. Egyetlen egy órási hibályavan hogy s60v5 op rendszert futatt.
Nincs a symbiánnal semmi baj stabil jólmüködik megbízható stb se olyat hogy felhasználói élmény vagy szép menüstruktúra neagyisten átlátható ikonok olyat nem tud nyújtani.
Egyébként viszont az 5800 nagyonjó zenehallgatásra navigálásra filmezésre mindenre lehet használni csak nincs meg azaz érzés hogy hmm ezt szeretem ez jó.
egyszerüen szürke sablonos.Az iPhone: Én nem isteníteni szeretném az iphone hisz az 5800-nak is elmodntam a jótulajdonságait de komolyan ég és föld. nem spec-ben hanem élményben érzésben.
Az iphone egy telefon, DE ha iphonet veszel akkor egy ÉLETÉRZÉST is veszel vele eggyütt.
Az hogy minden egyértelmü minden gyönyörü ( a menüben pl ) az olyan érzés hogy leírni nem lehet.
Nincs akadás azt teszi amit mondassz neki pontosan aztvárod tőle amit teljesít
Ha kell Megnézed a mailjeidet 1 klikkelésre ha kell szörfölsz a neten de nem csupán szörfölsz hanem egyszerüen a kezedben van ténylegesen az internet.
Ha unatkozol játszol és nem holmi szar grafikával hanem egy télleg mobile játék konzol minöségével. Ha zenét szeretnél hallgatni ott egy teljesértékű ipod és még ezer és ezer dolog
amiért az iphone nem egy telefon nem egy internet elérő eszköz nem egy navigácó hanem egy életérzés, életstílus.Nagyonsok telefon fordult már meg a kezeimközött ( télleg ) és ennyire még egyetlen egy telefonsem fogott meg, bűvölt el mint az iPhone.
De a döntés rajtad áll!
-
Pastika
aktív tag
válasz
HaliAdi #24271 üzenetére
Hosszú évekig Nokiás és Symbian párti voltam. Nagyon nehezen szántam el magam, hogy váltsak. De megérte, ez a telefon valami fantasztikus. Volt N97-em aminek a technológiája megegyezik az 5800-val. Egy kalap.... Vannak persze olyan dolgok melyek idegesítenek a szifonban, de ezek a kompromisszumok megköthetők. MInd anyagminőségben mind pedig kezelhetőségben magasan veri az 5800-át. Az ár nyilván döntő és egy iPhone ára többszöröse a Nokiának, de ha teheted mindenképpen iPhone!
-
Játékos
addikt
válasz
HaliAdi #24271 üzenetére
Sose értettem az ilyen kérdéseket! Mi honnan tudjuk megmondani (vagy bárki a világon) hogy NEKED mi éri meg jobban? Hogy neked mennyi pénzed van, mit vársz a telefontól, mire akarod használni, illetve ezer egyéb kérdés. Nekem eszembe se jutott volna Nokiát venni. Ha egy Nokiást kérdezel, lehet, hogy neki meg Iphone-t nem jutott volna eszébe...
Nehogy úgy érezd, hogy bántani akarlak, de tényleg nem értem hogy milyen választ vársz!
Béke! -
manchester85
veterán
válasz
HaliAdi #24232 üzenetére
Nagyon remélem, hogy nem. A vodafone-nál pl. nincs edge, ha megszűnik a 3G lefedettség, csak GPRS van. Tiltják a voipot, az előfizetéses telefonáraik pedig a kártyafüggetlen árak felső peremét súrolják még a legdrágább csomagban is. Aki a legolcsóbb MM vagy ikon csomaggal vesz iPhone-t, az a jelenlegi árpolitikából kiindulva szerintem maximum 30 ezer ráfordítással tud új modellre frissíteni. (Megveszed a 3GS-t 80-ért, 2 év múlva 70-ért adod el, majd 80-100-ért veszel újat) Ha elterjedne mind3 szolgáltatónál, a használt telefonárak drasztikusan esnének, és az előfizetői árak se lennének olcsóbbak. A vodafone árlistájából, üzletpolitikájából kiindulva fogalmam sincs, hogy miért lenne jó, ha ők is forgalmaznának iPhone-t. Ott a Hero, és mennyibe kerül? plus 400-ban 85 ezer. Pár ezerrel többért már független is kapható. A 3GS hasonló konstrukcióban 40 ezer, a független ára meg 180 ezer. Az a mocsok voda inkább azzal törődjön, hogy a HTC-ket hasonló feltételekkel adják, mint a T-mobile az iPhone-okat.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest