Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Pastika

    tag

    Korábban már kérdeztem, sajnos akkor nem tudtatok segíteni, (no meg nagy volt az iPhone 4 láz :DD ) most hátha. A problémám google exchange szinkronizáláshoz kapcsolódik, amit ez alapján csináltam: http://pdaplus.hu/content/view/4689/68/ azonban az e-mailekkel a következő gondom van:Csodálatosan beimportáltam a fiókjaimat az outlookból gmailre, tehát megkapom az e-mailket, de....

    1. Három e-mail címet importáltam be a gmailbe, meg is kapom mindháromra a leveleket, de nekem csak egy email címet mutat ahova külön is megérkeznek mailek. A másik két címre érkezők (plusz az is amit külön mutat) ömlesztve érkeznek a mailek.

    2. Ha válaszolni szeretnék az iPhonenal, akkor mindenhol csak a gmailes címet dobja fel válaszcímként, és nem azt amelyikre érkezett(a gmailes címemet nem igazán használom).

    Lehetséges, hogy én csináltam rosszul valamit a fiókok importálásánál? Ha valaki benne van ebben a témában megköszönném ha segítene, remélem érthetően írtam le a kínomat

    Kicsit offként:
    A micro SIM-re lesz valami megoldás hogy pl Telenorral is használni lehessen egy gyárilag független iPhone 4-et?
    Tudtommal egyelőre csak a T-Mobilnál van micro SIM. Nekem a mostani 3GS is gyárilag független és a következőt is így szeretném megvenni..

Aktív témák