- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
arkades
senior tag
válasz
Balatonsound #11181 üzenetére
Bakker, de hát láttad icecave 11199-es üzenetét? Én nem bántani akarom a telefont, egyszer volt a kezemben, egy boltban. Akkor nagyon tetszett. Illetve még most is, de azért ez elgondolkodtató.
-
Magimano
aktív tag
válasz
Balatonsound #10014 üzenetére
szerintem az egy iPod Classic
-
Atlantis
veterán
válasz
Balatonsound #9830 üzenetére
No, ezmanapság már nem igaz. A mostanában használt lítiumos akksiknak pont azzal ártasz, ha hagyod "kiürülni". Én is naponta töltöm a telefont, még ha félig van, akkor is rádugom, mert még véletlenül sem szabad másnap lemerülnie, akármi is jön.
-
Doresz
tag
válasz
Balatonsound #9446 üzenetére
Én ezt inkább átverésnek nevezném. Hogy hó elején beharangozzák, hogy jön az új készülék és már szinte biztos vagyok benne, hogy csak 31-én lesz (valóban, kedves T, még az is július, legalább a naptárt ismerik), de ha nem tudsz várni, "vedd meg akciós áron a 3G-t", ami ÁFA emelés miatt 10-30%-kal drágábban van most. És a 3G oldalán még mindig a "várva várt iPhone"-t hirdetik, amivel nem is lenne baj, ha nem a GS-re várna már az egész világ. Ennyit erről.
-
ertz
aktív tag
válasz
Balatonsound #9446 üzenetére
Igen csak tudod arról van szó, hogy ha azt írják hogy hamarosan a T-mobile-nál júliusban... akkor az ember nem egyből 31-ére gondol ugye. Ez egy irtó béna húzás.
Na meg... miért is nem ismerhetjük meg még a feltételeit/részleteit az új 3GS vásárlásának?
T is like an idiot.
Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Metal topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest