Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Még ráadás óra és fülhallgató jár az új Redmi telefonokhoz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Aktív témák
-
D@niel
addikt
válasz
JarrekStar #25315 üzenetére
Én is csak személyes véleményt tudok mondani.
Nekem a Desire külsőre nagyon nem jön be. Megemlíteném hogy nálam különösen is számít a design, innentől kezdve ha választhatnék, inkább egy Legend, mint Desire.
Az iPhone külsőre szerintem 5-ös! 1-2 HTC megközelíti ezt a szintet, de nem tömegesen.A Desire amúgy remek mobil: megnéztem a meetingen rendesen, kértem is egy prezentációt az ottani HTC-s hölgytől. Tény hogy nagyon jól sikerült.
Én egy 3GS-t nem tudnék érte adni. 3G-t is csak akkor ha fekete, és a Desire-t csak 1-2 hete lehetne kapni (természetesen bontatlan, garanciásnak kellene lennie hogy cseréljem...)
Az új iPhone magasabb szinten lesz mint egy Desire!
Ha elcseréled, hidd el hogy így is nagyon jól fogsz járni.
-
Gicz
addikt
válasz
pár hónap után ott lesz appok terén mint iphone nemhiszem... de ha mégis akkor pár hónap mulva az iphone 4G lehagyja a htc-ket megint! akkor már inkább azt.
pláne JB vel egy iphone VERHETETLEN.
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
...én a 3G-met cseréltem le egy HTC Legend, Nexus One majd Motorola Milestone trióra.
Most mégis mim van: 3GS. Legjobban az AppStore hiányzott!
Ideig óráig bármi újdonság jó lehet, tetszeni fog, de hamar kifullad és hiányozni fog a az a profizmus, egyszerű kezelhetőség és a minőségi alkalmazások tömkelege amit az iPhone nyújthat! Lehet hogy elfogult vagyok?!AZ!
[ Szerkesztve ]