- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
megema
őstag
válasz
ZEN1TH #30890 üzenetére
Az elég érdekes. Én is új előfizetést akartam kötni saját névre, de 40.000 előleget ott kellett volna hagyni a 3GS-re, mivel csak hó végén leszek 18. Így apám nevére vettük és csak 10 volt az előleg.
Természetesen ez arra van, hogy ne próbáld meg kifüggetleníteni és másik szolgáltató kártyájával használni, de nem igazán értem a dolgot. Mert ha fizeted tovább az előfizetést, akkor nyugodtan kifüggetlenítheted és használhatod tovább másik kártyával, vagy el is adhatod. Ha meg nem fizeted tovább, akkor a T úgyis letiltja...
Maximum azokat tudják ezzel minimális mértékben megvédeni, akik a piaci ár alatt megveszik "használtan" és utána nem fizeti tovább az előfizetést a kedves eladó. De azok is csak addig tudják használni, amíg az előleget "el nem fogyasztja" a havidíj...
Meg ugye a szolgáltató az esetleges veszteséget próbálja ezzel csökkenteni.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest