- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Köszi Urak a választ a tippet a töltőre!
-
embe
nagyúr
Ilyen Alis magsafe töltővel van valakinek tapasztalata?
Vagy van valami ajánlott, a gyárin kívül? -
embe
nagyúr
Sziasztok!
12-esen elég gyengének találom a rezgést. Itt azt írják, hogy "Válasszon ki egy rezgésmintát" - de hol válasszak rezgésmintát? Erre vonatkozóan nem találok lehetőséget. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Nincs arra valami megoldás, hogy a képernyő elrendezést zároljam? Kicsit tovább tartom a kijelzőn az újjam, már változik a háttérkép, át akarnak rendeződni az ikonok...
Rendszeres, hogy a háttérkép megváltozik. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Az összefoglalóban ajánlott Discover appot nem találom. Lehet én bénázok. Esetleg tudtok segíteni?Internetes rádióra valami tippetek? Az Tunein nem jó, mert van 2 olyan adó amit hallgatni szoktam, és kikerült a repertoárjukból.
MyTunerPro-t kezdtem használni, de iszonyúan nyomul a reklám benne. -
embe
nagyúr
Köszi Urak a válaszokat!
Igen az egyik verzió az volt, hogy feltettem a telóról a Drive-ra, majd onnan letöltöttem a gépre.
Leszedtem ezeket a kiegészítőket, a fizetős plugint is.
Nekem így ez az egész egy katyvasz.Tudom megvan benne a logika, csak rá kell éreznem.
Gyakorlatilag a magyarországi megjelenése óta droidot használok. Már az egyszerűséget keresem, nem romolok stb... Gondoltam teszek egy próbát az ios-sel. majd egy hete használom, kezdem megszokni. Pont a droidos telót akarom meghirdetni, és ahhoz készítek fotókat.
Erre ma nagyon felb@sz@tt ez a fénykép baromság. De nem adom fel...még küzdök vele kicsit. -
embe
nagyúr
válasz
Sasi001 #311647 üzenetére
Köszi!
Közben megtaláltam. De sajnos ezzel nem lehet külön a videófelvételt állítani. A fénykép és videókészítést egyszerre lehet.
Ha kell a szuper videó felvétel, akkor a fotók az említett formátumban készülnek.
Mit javasoltok, mivel másoljam át a gépre, amivel esetleg lehet átkonvertálni? -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Majd 1 hete kezdtem egy 13-ast használni. Új vagyok, még nem volt Iphonom.
Kérdésem, hogy hogyan tudom a fotókat egyszerűen másolni Windows és a teló között?
Illetve a fotók kiterjesztését tudom valahogyan beállítani, vagy ez csak .heic formátumban készíti a fotókat?
A Windows fájlkezelővel próbáltam másolgatni, de több fájlra valami olyat írt, hogy " a megadott fájl rossz típusú" -
embe
nagyúr
Köszi Urak!
Akkor gondolom a Windows gépen lévőt sem... -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Tízennagyonsok év után androidról lehet váltok ios-re. Egy 13-ast vettem.
Most a Viberrel küzdök. Van mentésem, de az Iphonon bejelentkezve nem látom azt, így nem tudom visszaállítani. Laptopon megvan minden.
Hogyan lehetne ezt megoldani? -
embe
nagyúr
válasz
Attila9711 #303621 üzenetére
Igen. Feltéve ha tud produkálni egy ellenőrizhető számlát, és nem olyat mint amit korában írtál.
-
embe
nagyúr
válasz
Attila9711 #303618 üzenetére
Pedig logikus. Ha aláír hűséget és úgy vásárol egy készüléket kedvezménnyel, még ki lehet fizetni egy összegben. De nyilván azért kap kedvezményt a készülékre, mert vállalja hogy az előfizetését fenntartja. Ha nm, akkor szerződést szegett. Ha pedig a szerződésben az le van írva hogy tiltható, akkor ha nem rendezi a kötbért, gondolom tiltja is. Leglábbis én így gondolom.
Régebben emlékeim szerint tiltották ekkor is.
De házzá teszem, hogy 4 előfizetés van a családban, de flottásak, így nem éri meg aláírni 2 évet egy gyakorlatilag még a MM-nál is sokszor drágábban adott telefon miatt. -
embe
nagyúr
válasz
Attila9711 #303611 üzenetére
"a vásárolt készülék(ek) nem" - úgy tudom ez szolgáltató függő. Van amelyik tiltja a telót is.. Korábban volt erről szó másik topikban.
-
embe
nagyúr
válasz
Attila9711 #303606 üzenetére
Na ez király! Jó sztori.
Persze nem ugrok bele hülyeségbe, ezért is kérdeztem ezt.
Kedvencem az egy "összegben vásárolt, nem részletre". Attól ugyanúgy tilthat, ha a nem fizeti a szerződésben vállalt havidíjat. -
embe
nagyúr
Arra van valami lehetőség, hogy IMEI szám alapján lecsekkoljak egy telefont, hogy szolgáltatói vásárlás vagy nem?
Természetesen kértem a papírokat, de "ajándékba kaptam" a szöveg. Igen ez nagyon gagyi szöveg, de .... -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Normál 12-es modellnél egy 85% -os akksi mit jelent? Nem játékra kell. Telefonálgatás, kis netezgetés, ha kirándulni megyünk fotózgatás, navi.
Mi az az érték ami alatt már nem érdemes megvenni, vagy az akku cserét be kell kalkulálni?johnnyvsr: Mi az az "akksi bug"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest