-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
fzboxx
senior tag
Üdv mindenkinek!
Ha az apple.hu vagy az iStyle.hu oldalról rendelek iPhone-t, akkor élhetek a 14 napos indoklás nélküli elállási jogommal?
Ez lenne az első iPhone-om, és félek, hogy nem tudnám megszokni, ezért kérdezem.
Köszönöm mindenkinek! -
fzboxx
senior tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
-
fzboxx
senior tag
válasz burgatshow #258106 üzenetére
Nem a multi SIM-re gondoltam, hanem két SIM, két szolgáltatótól.
Ha jól tudom, multi SIM esetén a mobil szám ugyan az, csak két SIM-et is használhatok, két eszközben, igaz?
Köszönöm. -
fzboxx
senior tag
válasz burgatshow #258082 üzenetére
Köszönöm!
Már elkezdtem az összefoglalót olvasni -
fzboxx
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy kicsit hosszú lesz, elnézést...
Szeretnék 10 év Android után (most Galaxy Note 10+) Iphone-ra váltani. Ezzel kapcsolatban kérdeznék olyanoktól, akik mostanában hasonló cipőben jártak.
- iPhone 12, 13, SE 2020 amire gondoltam, min. 128GB tárhely.
- Google-hoz kötődöm (Gmail, GKeep, Gképek, Gnaptár, GDrive, Gmaps, stb). Ezeket megtartanám, ha lehet. Tudom, hogy van ezekhez iOS natív app, de jó is?
- Dual SIM-et használok (privát(Telenor)+céges(Telekom)). Ez sem lesz gond, igaz? Van két fizikai SIM, vagy csak eSIM-mel megoldható?
- Galaxy watch-ot tudom majd használni, vagy csak iWatch lehet?
- Ha használtat veszek, mire figyeljek?
- Ha újat veszek, akkor a hivatalos Apple egy éven felül ugye itt is van a magyar jogszabály szerinti értékarányos jótállás (ebben az ár szegmensben a 2 illetve 3 év) ?
- Itt van olyan, hogy fő verzió frissítés után érdemes egy 'factory reset'? Egyáltalán itt van FR?
Köszönöm szépen![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest