- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
KonzolKartel
őstag
Bemásolom ide is
.
"Ellopták a menyasszonyom Iphone-ját. Van biztosítása a telefonon. Ilyenkor mi a menete a dolognak? Él egyáltalán lopás kárra a biztosítás? Az biztos, hogy a drágábbik biztosítása van, azt hiszem 2.800ft havonta.
Telekomos Iphone 4"
-
KonzolKartel
őstag
Töltőn a telefon, telefonálok, és közben merül le. Ma pl. reggel 8kor lehúztam a töltőről, 12-13 óra körűl már le is merültem. Ebben kb. 25-30 telefonálás volt, összesen 42perc beszélgetéssel. Ez normális? 4S 6.1.2
-
KonzolKartel
őstag
Összeomlik egy-két app, kéne csinálnom egy restore-t. Meg tudom ezt úgy tenni, hogy 6.1.2 menjen vissza rá? Custom ipsw betallózás itunesból?
Szer.: 4S-ről lenne szó.
Közben arra jutottam, hogy ez nem lehetséges:/. Esetleg helyre lehet pofozni az OS-t? Azt jelzi, hogy fullon van a tárhely, illetve music app crash-el:/.
-
KonzolKartel
őstag
Valami nem okés a gyroszenzorommal, vagy én nem tudom. 4S-em van, és azt csinálja, ha elfordul a kijelző magától nem áll vissza. Ilyenkor home gomb, majd vissza az app-ba, és helyre áll.
Ami furcsa, hogy vannak olyan alkalmazások, ahol nincs ez a probléma. Ötletek?Másik kérdés:
Menyasszonyom le akarja cserélni a notebookját egy iPadre. Érezne különbséget a 2-es illetve a 3-as közt?
Használtan vennék neki egyet, ilyen 70-100 között, ha eladtam a notebookját. -
KonzolKartel
őstag
Srácok, Jailbreakelt iphone 6.1.1 és valamiért crashel az alap sms app. Letöröltem már az összes cydias tweak-et, nyomtam hard resetet, de semmi. Csak a restore?
-
KonzolKartel
őstag
válasz
Aftereffect #28701 üzenetére
Úgy két hete mondta, hogy rá borúlt egy kis tea. Ennyi idő alatt nem kellett volna még helyre rázódnia? Ultrahangos tisztítás gondolom már nem segít...
-
KonzolKartel
őstag
Egy kis segítséget kérnék. A feleségem i4-e teljesen meg van hülyülve. Hol van hang, hol nincs. Ez appoknál illetve szinte mindenhol jelen van. Jack-et kontakt spray-vel befújhatom? Próbáltam száraz fültisztítóval, de azzal nem jött helyre. Tízből legalább egyszer a töltést se akarja felvenni, vagy legalábbis kijelezni biztos nem.
Illetve probléma 2. Tegnap JB-eltem a telefonját, mert megszokott már 1-2 tweaket, de sajna itt sem kóser valami.
Bármit próbálok felrakni, nem engedi. Hol ezért, hol azért. Pl.: https://www.dropbox.com/s/bc1yirpu1up37ct/2013-02-05%2023.14.45.pngTelefonról írok, és nem tudom a linkelés kódját. A segítséget előre is köszi
-
KonzolKartel
őstag
Királyság. Mindig úgy várom ezt a jailbreak-et, de utána meg nem használom 1-2 tweaken kívül semmire...
Amúgy már evad3rs twitteren is ki írták, hogy ma adják ki.
-
KonzolKartel
őstag
Furcsa hibája van a feleségem iphone 4-nek.
Tegnap kiöntötte a teát az asztalra, amin a telefonja volt, de olyan tokja van, ami kb. 5mm pluszt ad a telefonnak, így azt mondja, hogy szerinte biztos nem mehetett bele víz, illetve, hogy csak a tok volt nedves.
A két látható indikátort megnéztem, nincsenek elszíneződve.
Na szóval a telefon azt produkálja, hogy nem lehet hangerőt állítani az oldalán lévő kapcsolókkal.
Ki írja, hogy csengő, de nincs alatta csíkozás, ahol látod, hogy mennyit állítasz. Ugyan ez van pl. a zenelejátszónál. Belépek a lejátszóba egy pillanatra megjelenik a csúszka, majd eltűnik.
Beállításokban meg tudom állítani a hangerőt.... -
KonzolKartel
őstag
Ha egy éves t-mobilos 4s-t veszek használtan, akkor azt még tilthatják?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest