- iPhone topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
78zolika
senior tag
Sziasztok ! kérdésem telefonhívás rögzítőt lehet telepíteni iphone 12 telefonra? ,.Ha igen melyik app ? Esetleg van ingyenes vagy elfogadható áron . Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
78zolika
senior tag
Sziasztok !
A feleségemnek szeretnék okosórát .
Iphone 12 mini telefonja van (tudom hogy apple watch a legjobb választás ios alá (de feleségem sokallja az árát )) ezért nézek olcsóbbat kb 40.000 Ft . Amit tudni kell ,pulzus ,véroxigén ,vérnyomás ,magyar menü , .amit eddig néztem az a Huawei Watch Fit ,Honor Band 6 ,Amazfit GTS 2 Mini melyik lehet a jó választás ?vagy esetleg tud valaki más márkát ami kompatibilis Ios rendszerel ,? Köszönöm .[ Szerkesztve ]
-
78zolika
senior tag
Sziasztok !
Pénteken vettem a telefont ma a munkahelyemen azt vettem észre hogy ahol a Huawei p 20 pro val tudtam telefonálni I 12 vel nem ( rosszabb a telefon térerőben ) el vagyok keseredve .nem tudom hogy a telefon gyári hibás (küldjem el szervizbe ?)vagy ennyire sza. ?
Lehet hogy ha frissitenén 14.5 re megjavulna a térerő probléma ?
Köszönöm -
78zolika
senior tag
Sziasztok !
Sajnos lemaradtam a 11pro rol (elfogyott a Medi Marktban )
Igy 12 let belőle ,eddig nagyon tetszik ,barátkozom a rendszerel (androidról váltottam ). Segítséget kérnék nem tudok filmet másolni a telefonra (laptopról win 10 röl telefonra ) .A másik kérdésem szeretnék venni vezek nélküli fülhallgatot de nem tudom melyik márka ami kompatibilis a iphonal ?vagy érdemes megvenni Apple AirPods fülhallgatót ? Köszönöm -
78zolika
senior tag
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a válaszokat Ma média markt ban megnézem a 11 Pro.. -
78zolika
senior tag
Sziasztok!
A medi markt ban akció van iphone 12 /64 GB. 300 ezer Ft vagy Iphone 11 Pro 256 GB. 300 ezer Ft Kérdés melyiket érdemes megvenni. A nagyobb hátértár (256) vagy az újabb kiadást (12)? Köszönöm . 3 vagy 4 évre venném a telefont, általános használat zene, internet, stb játék nem.[ Szerkesztve ]
-
78zolika
senior tag
válasz DonMaster #243202 üzenetére
Köszi.. Néztem a medi markt ban 300 ezer. mi különbség garancia. szempontból a aqua között? Nagyon köszönöm mindenkinek a választ.. Azt hiszem aqua kilöve. Kérdésem iStyle üzletel kapcsolatban volt akció a használt telefont beszámolóják +30000 Ft al többért van még ez az akció?
[ Szerkesztve ]
-
78zolika
senior tag
Sziasztok!
A térerő engem is érdekelne azt olvastam hogy a iphone termékek térerő rosszabb mint a Samsung, a legjobb a Huawei termékeké.?[ Szerkesztve ]
-
78zolika
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem az Iphone telefonok küzdenek e térerő gonddal?? I 12 gondolkozom de nem tudok dönteni ( v samsung s21). Köszönöm -
78zolika
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok a Konzolvilág.hu
Hivatalos Apple forgalmazó (már úgy értem a garancia nem valami gagyi bolti garancia )?
Köszömöm -
78zolika
senior tag
Nagyon köszönöm a válaszokat.
tothjozsi96, Gixxer88, kleinguru, Zsolt_72.. -
78zolika
senior tag
válasz tothjozsi96 #241565 üzenetére
Köszi a választ . De ha hosszabb időre veszi az ember mint 2 - 3 év? A pro meddig lesz támogatva? A pénz is fontos de...
[ Szerkesztve ]
-
78zolika
senior tag
Sziasztok!
Meg éri még 11 Pro venni? Telenornál elöfizetésel 247 ezer Ft. . vagy inkább +26 ezer i12. Kb 3 évente cserélek telefont. Néztem videókat nincs olyan nagy különbség a két teló között. A fotózás annyira nem vonz, inkább az aksi a lényeg. Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
78zolika
senior tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne
1
Hogy lehet a naptárban az értesitéseket kikapcsolni, már hajnalban zizeg a telefon (minden féle hülyeségekel, amiket nem is én írtam bele a naptárba).
2.
Hogy lehet kikapcsolni reggel mikor felismer (arc) a telefon ne kapcsolja be a mobinnetet?
Köszönöm.
Képet rakok fel az 1 kérdésemre [kép] -
78zolika
senior tag
válasz hemaka #241004 üzenetére
Köszi a választ. Hát ez az nem tudom eldönteni itt a hadverapron 200e Ft ér árulnak zsír új (aktivilástól él a garancia 1 év), pl média 230 e Ft. 30 e Ft különbség. + még amit kell vennem töltö, tok, fólia. Valaki el tudná magyarázni mi a különbség a nem hivatalos üzletböl vásárolt Iphon (pl hadverapró, GSM bolt)????
[ Szerkesztve ]
-
78zolika
senior tag
válasz bigrock #241000 üzenetére
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Iphon 11 szeretnék vásárolni, nem tudom eldönteni hogy hivatalos boltból ( medi markt , esztrem digital stb, kb 20000 Ft al többe kerül ) vagy i a hadverapron olcsóbban megtudnám venni Hadverapron veszek nincs számla, garancia papír, attól még hivatalos a vásárlás, garancia ugyan úgy él rá. ? Köszönöm.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest