- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
totron #318383 üzenetére
mindennek nem minden, de vannak olyan fejlesztők igen akik játszanak ezzel a lehetőséggel és próbálnak kiskapukat találni.. PL jószándékú "hack": van a termius terminal kliens és ugye alap hogy ha nyitva van egy session akkor ne lője ki az iOS az appot.. (ad neki pár perc türelmi időt) Ezt úgy kerülik ki hogy működteti a GPS-t és hivatalosan "méri hogy honnan megy a connect" hogy ezzel joga legyen az appnak arra hogy ne kerüljön kilövésre
. Ez az érem másik oldala...
-
válasz
totron #318383 üzenetére
Nekem e téren kedvezőek a tapasztalataim, szerintem kifejezetten jól működik az iOS ezen része. Az elmúlt bő 5 év során, amióta használom a rendszert, egy kezemen meg tudtam számolni, hogy hányszor történt beragadás.
Ha megnyitod az Appváltót, akkor felfelé suhintással lehetséges az alkalmazás kilövése (tapasztalataim alapján ez teljesen felesleges a működéshez, nem véletlenül nincs a rendszerben erre szolgáló kapcsoló).
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Óra topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest