- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Mobil flották
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
djstavross #302419 üzenetére
Volt mindkettő, ráadásul most konferenciában beszéltem 10-12 percet, az egyik bejövő, a másik kimenő hívás volt.
Annyi még, hogy fülessel beszéltem, de ez is változó. Kihangosító vagy simán telefonálás is van.
Akinek ilyenkor elmegy a hívás, nem lehet, hogy csak megnyomódik valami a képernyőn? Hova megy a hang ilyenkor? Azért kérdezem, mert az a kis előugró állítási lehetőség hívás kezdet után megnyílva marad, illetve előfordult már olyan, hogy ha vállal fogtam a telefont, akkor nem aludt el a kijelző. Persze ha stabilan 8 perc elteltével csinálja, akkor valószínűleg nem ez lehet az oka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Futás, futópályák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Nintendo Switch 2
- Linux haladóknak
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest