Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz bylow #181643 üzenetére

Attol függ mit használsz a telefonodon. Ha csak telefonálás és FB. akkor tényleg nincs különbség :DDD

Más:

Én iPhone-al léptem be az okostelefonok világába és nem volt tapasztalatom az androiddal mindaddig, míg nem kijött a Samsung Galaxy S6. Ekkor váltottam le az akkori i5-ömet Galaxy S6-ra. Álom volt, tényleg. Úgy éreztem, hogy korábban is válthattam volna, hiszen jóval olcsobb és ugyanolyan szuper mint a versenytárs iPhone. Így huztam ki vele 2 és fél évet. Ekkor úgy döntöttem, hogy visszaváltok iPhonra, mert meguntam az androidot. Nem voltak fagyásaim és problémám sem vele, csak untam. El is adtam az S6-ot és amíg kitaláltam mit is veszek, egy iPhone 6-ot használtam iOS 10-el. Mit vettem észre ?!? Sokkal gyorsabb volt, mint az akorra már igencsak belassult galaxym....persze addig azt észre sem vettem, hogy be van lassulva, míg nem volt összehasonlítási alapom :D
    Úgyhogy én úgy döntöttem, igenis megéri befektetni annyival több pénzt.
    Tegyük hozzá, hogy én 2-3 évig használok egy telefont, nem cserélgetem évente.

• agabe

addikt

válasz bylow #181643 üzenetére

En is inkabb eladom X-et es veszek 6S-t mert nincs fejlodes :D
    Najo megsem (vagyis nem azert, hogy 6S-t vegyek ;] )
    6S azert mar gyengebb, de 7-es nincs lemaradva, de elozo evi mindig hasonlo szokott lenni mint az uj. AR nem igazan van meg kihasznalva a legtobb egyeb teruleten meg nincs hatalmas kulonbseg.
    Ami most gyengebb eresztes az az ios11 ami barmelyiken tud instabilabb lenni mint korabbi verziok.

Új hozzászólás Aktív témák