- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
#21493760 #195903 üzenetére
Apple music-ot használtam,de pl.én meg ott nem találtam meg zenét,amit akartam,a spotin meg megvolt.De ez nem lényeg.
Nekem a sötét háttér jobban bejön,mint a világos,átlátható,kezelhető....ezek egyéni szempontok. Amiért váltanék,az a jobb minőség. De ugye azt olvasom,hogy ugyanazt tudja szinte mind,én meg prémium előfizető vagyok a Spotify-on és 320/kbit jön a zene..Legtöbbet Bluetooth-on használom egyébként. Árban sem olcsóbb jelentősen egyik sem,szóval szerintem akkor marad -
válasz
MasterMark #195882 üzenetére
Tudom...
Én meg csak úgy mondtam. -
válasz
MasterMark #195879 üzenetére
A 2003-mas is zajos...ugyanaz a kaszni. Még az “új” tipus is 2005-től,az is zajos,bár nem annyira,mint az előző.
-
-
válasz
MasterMark #195862 üzenetére
-
válasz
INMOTEP #195857 üzenetére
Te jó ég.!
Miért lennél nevetség tárgya? Mert piros tokot használsz? Akkor aki emiatt kinevet és kigúnyol,annak úgysem lesz jó semmi amit csinálsz. Ha idegen nevet ki,az főleg kit érdekel.Ha meg haver,az meg akkor egy pöcs.
(Pszihiáter pár percét láthatták,hallhatták)
Fiatal lehetsz,ha ilyenekkel foglalkozol. -
-
válasz
MasterMark #195834 üzenetére
Köszi
-
-
válasz
MasterMark #195806 üzenetére
Miben jobb a Tidal,mint a Spotify?
. Nem ismerem...
Ha jobb,mondom is le a Spotit,pedig évek óta azt használok.Sőt! Melyik a legjobb? Mert akkor arra fizetek elő.
-
-
-
-
válasz
thomson7575 #195667 üzenetére
Hogyne érne...megvizsgálják. Ha nincs külső behatásnak nyoma,garanciában cserélik a telefont.
-
-
-
válasz
INMOTEP #195615 üzenetére
Csak kérdeztem,mert annyira bepörögtél ezen a dolgon.
Abban igazad van,hogy megcsinálhatná ezt a funkciót,és még emellett sok minen mást is.Viszont akkor már olyan lenne,mint egy androidos telefon.. Gondolom oka van annak,hogy nem tudsz egyből a főképernyőre lépni azonosítás után. Valamiért ezt így csinálták és nincs választási lehetőség.
Vegyél androidot,ott működik ez a funkció(is). -
-
-
-
-
-
-
-
válasz
nederlanden #195191 üzenetére
És még a Deezer...
-
-
-
-
-
válasz
oliver7777 #194910 üzenetére
XXL nem volt korrekt régen az árakkal. Mire odaértem hozzájuk,15 ezerrel drágább lett a teló
. Pedig aznap mentem,mikor érdeklődtem.
Akár mikor megkérdeztem Őket telefonon,hogy ez vagy az van-e és hogy annyi-e az ára,mint a “net”-en,mindig drágábbat mondtak. Szóval rohadtul nem az volt a honlapjukon,mint amit mondtak telefonban.
Többször is előfordult velem
Én soha többet nem veszek tőlük semmit.
A gsm home-ot nem ismerem
A vip-tól már vettem cuccot régebben,kedvesek voltak és korrektek. -
válasz
nederlanden #194840 üzenetére
Dupla kopp a “fel”nyílra...
-
-
-
-
válasz
Fox Mulder #194737 üzenetére
Szöszös,de egy 1mp alatt letörlöm és kész. Ez legyen a legnagyobb baja.
. De biztos fogása van így a telónak,nem érzem,hogy ki akarna csúszni esni a kezemből
Sefter:
Nem láttam még. Esetleg az iStyle-t megkérdezni? Csak tudnak vmi infot adni róla. -
-
válasz
#51177472 #194731 üzenetére
Nekem bejön a gyári szilikon. Legtöbbször azt használom,mert nem csúszós,mint a bőr. Most is az van,egy gyári fehér,2 hónapja nyúzom,de kopás nincs. A kollégámnak adtam el egy i7 plus-ra valót 2 éve,gyári fehér szilikon tok,a mai napig az van rajta neki és szép állapotban van. Nekem a gyári vált be a legjobban.
-
válasz
sirszevenap #194666 üzenetére
iPhone 7 a minimum szerintem. Legalábbis én ennyiért nem vennék 6s-t.
Nekem volt átmenetileg 6s-em,de a i7-i8-iX után visszalépès volt hangzásban,üzemidőben,minőségben,satöbbi.
Szerencsére egy hétig volt csak kb.
Nem mondom hogy nem felel meg csak 115-ért inkább mást vennék. -
-
-
válasz
Ununqatrium #194514 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Csak úgy nem von le pénzt. A feleségeddel beszélgess el szerintem. Nem szándékosan,de lehet rákattintott a vásárlásra.
(Nekem is kellett már párszor,mert ugye nyomkodott az is össze-vissza mindent és egyszercsak hoppá...)
-
-
válasz
Chuck Norris #194386 üzenetére
i7- től felfelé választanék,ha most vennék újra.
-
-
-
-
válasz
herdsman12 #194250 üzenetére
+1
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
freelanced #194104 üzenetére
MiFit
-
-
-
-
-
válasz
chaosmonger #193874 üzenetére
Na, jó hír!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Daryl Dixon #193396 üzenetére
Nem vagyok nyomozó
csak látom,hogy mit írsz.
-
válasz
kalapacsolok #193438 üzenetére
iPhone 7-tes elég bőven.
-
-
-
válasz
Daryl Dixon #193344 üzenetére
Eddig tartott a csend.
Egyébként máshol is leírod szinte ugyanezt majdnem,hogy ez drága,az drága és a Xiaomi-d bőven megfelel mindenre.
Akkor használd egészséggel! Ez egy iphone topik,ami drága és szar. Köszönjük!🙏🏼 -
-
válasz
Wiz Khalifa #193071 üzenetére
Vedd meg valamelyiket és vegyél hozzá dbrand fóliát olyan színben,amiben akarsz. Aztán cserélgesd!
-
válasz
Ron Swanson #193065 üzenetére
Nálam ilyen hiba nincs és nem is volt. Ettől függetlenül még létezhet.
-
-
-
-
-
-
válasz
Wiz Khalifa #193038 üzenetére
Nőies szín szerintem,de ha neked tetszik,akkor azt vedd meg és ne érdekeljen más esetleges negatív véleménye.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest