Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
Szerintetek miért nem akarja az iPhone-t látni wifi sync-re az itunes? Igen, beállítottam, kábellel szinkronizáltam, egy-kétszer működött (és magától is úgy tűnik, működik, mert legutóbb pl tegnap hajnali kettőkor szinkronizált). Innen csak a zenéket húzza át, backup a cloudba megy.
Az iPad ugyanakkor sziklaszilárdan ül ugyanott, azt azonnal megtalálja. -
Totheground
addikt
Ezt a "bekuldjuk a szervizbe" dolgot videken jatszak, mert nincs keznel cserekeszulek? Vagy hogy? Nekem eddig 2szer volt keszulekcsere, mindketszer kaptam azonnal az ujat (Westend).
-
Totheground
addikt
Megjöttek a Zoogue tokok.
-
Totheground
addikt
válasz
DonThomasino #18367 üzenetére
Szerintem ugyan úgy tiltják.
-
Totheground
addikt
Épp most voltam a T-nél (Westend), mert a telo hirtelen elfelejtett fókuszálni (azaz próbálkozott, de alacsony hatásfokkal). Csak a telefonnal mentem be, a srác lőtt két képet, és mar hozta is ki az újat (refurb dobozban, de a szervizes is osztotta a véleményemet, hogy ezek meg újak, mert refurbok meg nincsenek "forgalomban").
Ja igen, rákérdeztem, csak hogy legyen még egy vélemény a témában. A garancia ilyenkor újraindul, de "csak" a T-nél, ez az Apple-nél nem biztos, hogy megjelenik. Viszont ha a cserétol számított egy éven belül problémád van, a t garancia keretében kezeli. -
Totheground
addikt
Egyébként nálam nincs ott 6.0.1 alatt.
-
Totheground
addikt
Gg dupla
-
Totheground
addikt
Köszi
-
Totheground
addikt
A 6.1 mit tud? (Nem, nem a 6.0.1, a 6.1 )
Egyébként nekem is most ugrott be, hogy az i4 volt regelve, az 5 nem.
-
Totheground
addikt
i5-ön másnak is "lötyög" (nem ez a jó kifejezés, mert nem "alapjaiban" lötyög, csak ha áthúzom rajta az ijjamat, zörög egy kicsit) a lock gomb?
Egyébként számomra ez egy kicsit design hiba. Ha be van dugva a füles, és úgy akarod Sirit használni, hogy a telefon a zsebedben van, és jársz is (általában az ember ilyenkor akarja), akkor könnyen meg tud nyomódni a gomb és egyből lelövi Sirit. -
Totheground
addikt
válasz
HUTCHDB #16441 üzenetére
Az fura, mert időnként akkor is felkapcsolja a wifit, hogy megnézze a dolgokat, de az intervallumot nem tudom.
Egyébként meg többek közt ezért mondjuk, hogy legyen iphonehoz mobilnet. Mert kell, annélkül kb felesleges is.
Az appoknál meg itt van a méret a storeban, max nem láttad meg.Egyébként meg az üzemidőben sokat számít.
-
Totheground
addikt
válasz
manchester85 #16192 üzenetére
A havi telefonrészlet után nem maradna kenyérre.
-
Totheground
addikt
Nálam ma gyengélkedett kicsit a T, főleg a mobilnet.
Más nem tapasztalt ilyet? -
Totheground
addikt
Régen (még az icloud elején) szó volt róla, hogy esetleg majd lehet accountokat mergelni. Lett/lesz ebből valami?
-
Totheground
addikt
Most, hogy így szóbakerült, hirtelen én sem tudom, hogy miért is tartom az appokat a gépen. Az összes cucc az iCloudba backupol, szóval nekem tényleg nem kell. Úgyis kezd fogyni az SSDn a hely, szóval szerintem ki is kapcsolom.
-
Totheground
addikt
válasz
atos19881101 #15449 üzenetére
Nem, de 5 napos akkuidő mellett egyértelmű, hogy nem arra van használva, amire egy okostelefont kitaláltak.
-
Totheground
addikt
válasz
HUTCHDB #14732 üzenetére
Itt kis zavar van.
Szinkronizálni lehet:
zenét (pcről telefonra, vagy icloud-al oda-vissza)
maileket
contactokat
szinkronizálós appok adatait.A backup pedig, ahogy a nevében is van, egy biztonsági mentés, amiben a zenéidet leszámítva minden benne van. Ez lehet a gépen vagy az icloudon is.
Lehet az zavar be kicsit, hogy ha itune-as backupolsz, akkor azt is a synceléskor csinálja meg.
-
Totheground
addikt
Én is most dobbantottam. Pár játékmentést sajnálok, de összességében ismét sikerült hamar belakni a telefont.
-
Totheground
addikt
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #14383 üzenetére
Egy-két nap használat után már fájdalmas lenne visszamenni a régire. Tudom, mert párszor használom azt is, az US accountot egyelőre csak onnan tudom elérni.
-
-
Totheground
addikt
A box.com lekicsinnyíti a képeket?
Ott 50 gigám van, szemben a dropboxxal, ezért oda állítottam be a photosync-et. Az elvileg nem kicsinyít (beállítottam, h original size) viszont a box.com-on mégis kissebbek a képek. -
Totheground
addikt
-
Totheground
addikt
i5 tulajok, más is kapott az Apple-től new product sat. survey-t?
-
Totheground
addikt
Remek, most próbáltam vásárolni az i5-ön az US acc alól, és kéne neki a 2 biztonsági kérdés-válasz, amiből az egyiket nem tudom. Support?
-
Totheground
addikt
-
Totheground
addikt
Lesz a belátható jövőben hivatalos dock (aka Apple) az i5-höz?
-
Totheground
addikt
válasz
hatesz #12256 üzenetére
Gondolom az az Apple id a @me.com-volt? Mert akkor nem kéne mondania, hogy regelj új mailt. Illetve ha van élő valami@me.com-os címed, nem is enged regisztrálni ugyanazt @icloud.com-al. Magán a weboldalon be tudsz jelentkezni?
A választó egyébként nálam Settings/Mail,contacts.../iCloud/account/mail/email -
Totheground
addikt
Srácok, nemár.
Megszűnik, ergo nem lehet már @me.com-os mailt regelni. Akinek már van, annak természetesen megmarad az @icloud.com mellett. -
Totheground
addikt
válasz
icecave #12137 üzenetére
"Maga a lightning csatlakozó rohadtul pici."
Ugye, Én is kicsire számítottam, de ez még annál is kissebb lett.
Egyébként nekem a dictation hasznos, mert amúgy sokat írok angolul és ott egyszerűbb elrebegni 7-8 mondatot majd javítani 2-3 hibát, mint mindet pötyögni. Siri meg jó, ha a playlistek/számok között akarok bolyongni a telefon elővétele nélkül, vagy mailt akarok küldeni. -
Totheground
addikt
válasz
pixelblondie #12101 üzenetére
Mac-ed van vagy win? Utóbbinál nincs.
Viszont szerintem hasonló dolog, pl a putty használható, de majd aki csinált ilyet, megmondja a frankót.
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #12055 üzenetére
"Hoszzú távra" én is azt használom, de napon belül ezt jobban csípem.
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #12046 üzenetére
-
Totheground
addikt
Az a baj, hogy túl szép ez a teló ahhoz, hogy telenyomjam fóliával...
-
Totheground
addikt
Igen, én is észrevettem, hogy nem annyira kényelmes a vissza gombot elérni. Pedig nagy kezem van (legalábbis a 26 centis nagyarasz szerintem annak számít). Ezek után tényleg érdekel, hogy egyesek szerint hogy lehet egy 4,5-5-ös telefont kényelmesen egy kézzel használni.
@csiga
Nem csak azokat, néha egyszerűen nem töltődnek be a kártyák, akkor se, ha a storeban keresk rá. Azt olvastam, hogy az appstore piszok mód le van terhelve, a normál load hétszeresét kapja. -
Totheground
addikt
Ez a lightning csatlakozo meg kissebb, mint hittem.
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #11735 üzenetére
Höhö, de van. Tethered. A4 alapú cuccokra (asszem).
-
Totheground
addikt
Van valakinek ötlete, hogy ez mitől lehet?
Minden rendszert angolul használok, egyedül a reg. settings van magyarra állítva, lehet, hogy pont amiatt...Egyébként a fotókból összerakott ikont lehet frissíteni valahogy? Ponbt olyan képeket sikerült odatennie, amiket nem kéne.
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #11235 üzenetére
Ezzel nincs para, mert igy "rendeltetésszerű". Akkor nem tetszene, ha csak úgy lehúzza a valaki a fóliát, mert pl szöszös lett a széle, és készülék cserére hivatkozva visszaküldi.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest