- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
iTunesból még nem nagyon tettem fel bétát, ott ez hogy működik? Később gond nélkül felül lehet írni a véglegessel?
-
Totheground
addikt
Na, minden ispw link halott vagy alig mászik. Ez holnap reggelre marad.
-
Totheground
addikt
Na, ez az 5S azonnali buy, ahogy felkerül az Apple oldalára is.
Már csak a szín kérdéses.A GM-t én még nem látom, de ipadre megy azonnal, azon egy kalap szar a legutolsó béta.
-
Totheground
addikt
Official stream lesz?
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #48807 üzenetére
ikonban nem.
-
Totheground
addikt
Finom leszek: a k***a anyad, google.
Hosszabban: a ma reggeli authenticator update kinullazott minden tokent az appból... -
Totheground
addikt
A végén még iphone 5B(right) lesz.
-
Totheground
addikt
Nem ugyanarról beszélünk. A restore-t persze engedni kell és jól lehet ellenőrizni vele a függetlenséget, de sokan egyenlőségjelet tesznek a restore és a telefon menüjében lévő erase all között. Na ez utóbbit nem szabad megnyomi JBs telón, akár van szoftveresen függetlenítve, akár nem.
Ragnar95
Az egy dolog, de ha önmagában JBs a teló, az még nem baj. Viszont az erase all akkor is hazavágja, ha csak JB van rajta, függetlenítés nincs. -
Totheground
addikt
"ha a helyszinen fizetes elott (ha minden mas rendben) csinalsz egy teljes visszaallitast a telon. Ha az lefut, akkor nem jailbrakelt a keszulek."
Ehhez hozzátenném, hogy véletlenül sem a telefon menüjéből végrehajtott visszaállítással, mert akkor kinyírod, és csak gépnél lehet feléleszteni.
-
Totheground
addikt
Bakker, a végén még tényleg igaz, hogy majd egy hónapig nem kapunk új bétát.
Ezek után remélem legalábbis komoly dolgok változnak. -
Totheground
addikt
válasz
buvartacsko #47743 üzenetére
Akkor eltűnik megint.
-
Totheground
addikt
Bejelentkeztek usákos IDvel és pár perc után ott a rádió.
-
Totheground
addikt
válasz
quailstorm #47216 üzenetére
Tedd le a nagyítót...
Látásvizsgálaton gond nélkül elolvasom a legalsó sort, de hogy ezen nem látok keretet a pixelek körül szabad szemmel és normál használat közben, az is tuti. -
Totheground
addikt
válasz
quailstorm #47210 üzenetére
"és ezzel tönkre is tették a retina élményt."
He?
-
Totheground
addikt
válasz
rayoliviero #46995 üzenetére
Store-ban logout-in, force reboot (lock + home amíg újra nem indul), ha az sem segít, akkor valszeg restore.
-
Totheground
addikt
válasz
buvartacsko #46800 üzenetére
-
Totheground
addikt
Álatlában 8 jegyű kód vana telefonomon, mert a céges profil kötelezővé teszi. De az 1-2 nap alatt, amig szórakozom a ios7-el, és emiatt amúgy sem megy a céges sync, ki szoktam kapcsolni. De mindegy is, mert látom, hogy nem igazán ment át, amit mondani akartunk.
-
Totheground
addikt
válasz
buvartacsko #46751 üzenetére
-
Totheground
addikt
válasz
buvartacsko #46735 üzenetére
Írtam már. Kapcsold ki a passcode-ot. Ha az be van kapcsolva, nekem is 20 sec a boot. Annélkül 2 és fél perc.
Mint mindenkinek. -
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #46670 üzenetére
Ikon és nekem sincs.
-
Totheground
addikt
válasz
_adaml21_ #46512 üzenetére
Na ez az, ami engem total hidegen hagy. Ha valami okbol foglalt a kezem vagy nem akarom elokaparni, siman hasznalom, es Kovacsmatyas23 pedig zsebreteheti a velemenyet.
Mondjuk en atszoktam arra, hogy Sirit japanul hasznalom, sokkal kevesebbszer ert felre, mint angolul (pedig utobbit 20, elobbit 5 eve tanulom, de valahogy a magyar utan ugy raall ay ember nyelve)
-
Totheground
addikt
Nekem a kedvenceim a Morning show (Balázsék), Cult of Mac (ezen szénné röhögöm magam mindig), Vergecast és a Mac Powerusers.
Persze van még sok jó.App tekintetében szerintem az Instacast sokkal jobb, mint a "gyári", bár fizetős.
-
Totheground
addikt
Ez a mesterségesen generált hiány hülyeség. Főleg mert voltak már nagy pofáraesések abból, hogy ha a cég nem hozta azokat a számokat, amiket a piac elvárt. A piac pedig nem egy ilyen taktikával számol.
Az Applenek n+1 eszköze van a hype szítására. A mesterségesen generált hiány ezek közül a legrosszabb, mert az több fronton is nagyobb kárt okozna, mint hasznot. -
Totheground
addikt
Hopp, kis glitch
-
Totheground
addikt
Én azt tudom, hogy előrendeltem a neten, aztán estefelé elmentem megtekinteni a sort a Mamutba, hazamentem aludni, és másnap 10kor a futár kihozta a telót az irodába.
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #46273 üzenetére
5C-nek jó.
5S-nek nagyon felejtős. -
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #46232 üzenetére
Rendesen. Konkrétan mire vagy kiváncsi? Edig egy crash sem volt, és kicsit mintha gyorsul volna, más lényegi változást nem tapasztaltam.
Illetve Safariban megy a tab sync.
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #46224 üzenetére
És simán reálisnak látom, hogy a 4S már nem fog pl iOS8-at kapni.
Az apple-nek megérné kivezetni, onnantól kezdve csak lightningos, 5 inches illetve (mivel szerintem ios8 már iPad 2-re sem jön már) retina kijelző lesz megint a piacon, és megszűnik az a kis fragmentáció is, ami volt (én egyébként ezért tartom valószínűnek viszonylag hamar egy retina mini bevezetését, ha nem is most azonnal, de hasonlóan, mint az iPad 3-4 volt). -
Totheground
addikt
Hm. Eltunt a csalokrol formalt visszafogott velemenyemet taglalo post.
-
Totheground
addikt
válasz
peterpal12 #45993 üzenetére
Sehogy. Vagy restore (és akkor pápá JB) és utana shift-update.
-
Totheground
addikt
Nem tudom, volt-e, de
-
Totheground
addikt
Van valami rejtett lehetoseg arra, hogy valami filter alapjan (pl kollegak) adjak meg VIP-nek, vagy mindenkepp emberenkent kell megadni?
-
Totheground
addikt
válasz
Mr. Erikszon #45850 üzenetére
Igen.
-
Totheground
addikt
-
Totheground
addikt
-
Totheground
addikt
A hangerő színezés ios7 alatt is marad. Legalabbis egyelőre.
[link] -
Totheground
addikt
válasz
buvartacsko #42993 üzenetére
"Miért kellett elvenni azt a gombot?"
Soha nem is volt ott. -
Totheground
addikt
A 0.99es talan 1.5 hete jelent meg es maradni is fog.
-
Totheground
addikt
Ahogy felment a B3, lecummantott a telo. Ajánlom mindenkinek. Továbbá nálam az akku töltődött használat közben, most épp az ELMU-vel tárgyalok, hogy mennyiért hajlandók átvenni a felesleget.
-
Totheground
addikt
A feedly app szar, ha kijön as update, jó lesz.
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #41506 üzenetére
Hacsak nem egy tiltott api-t használt.
-
Totheground
addikt
Azt hittem mellekattintottam, de nem, ez a szakmai topic.
Es igen, ez a post sem segit.
-
Totheground
addikt
válasz
Kicsirics77 #41358 üzenetére
dupla és swipe fel.
-
Totheground
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest