- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Eszerint a cikk szerint a 7-es már 32 gigás alapmodellel jöhet:
http://9to5mac.com/2016/05/30/analyst-claims-next-gen-iphone-7-to-feature-32-gb-base-storage-and-up-finally-dropping-16-gb-models/[ Módosította: radi8tor ]
-
MODERÁTOR
Mivel van itt még pár ex-Blackberry user, ha nektek is hiányzik a jó kis instavenue app (én nagyon szerettem), akkor nézzetek meg az Instaweather-t, sokat tud, jópofa.
-
MODERÁTOR
válasz Tibee86 #137237 üzenetére
A Gmailban lehet beállítani?
Szerk.: mármint a szolgáltatásban, nem a telefonon? Azért kérdezem, mert magában a szolgáltatásban be van állítva az archiválás helyett, hogy áthelyezés a kukába, de amikor e-mail kliensből törlök, akkor mindig archivál. Sőt pl a szifonos mail-ben nem is azt írja ki hogy törlés, hanem azt hogy archiválás. De ugyanúgy nem törli ha outlookból, vagy a desktop mailből törlöm. Hangsúlyozom, hogy lehet hogy én csinálok valamit rosszul, de nálam ilyenkor archivál, és nem töröl.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz LordAxwell #136956 üzenetére
Miért nem próbálod meg?
-
MODERÁTOR
válasz Sly189 #136899 üzenetére
Arra ügyelj, hogy ha úgy is hallgatod az Apple Musicot, hogy nem letöltöd offline használatra az adott zenét, hanem csak behozod az adott albumot, rákattintasz hogy lejátszás, azaz csak streameled, akkor azt átemeneti tárba lementi ugyanúgy a telefonra, csak éppen nem látod a helyfoglalásnál, és kézzel törölni se tudod. Tapasztalatom szerint ez 2-3 gigát simán megeszik. Egy icloud ki-be jelentkezés törli le, vagy valamilyen olyan módszer, ami teleírja a fennmaradó üres helyet, és a rendszer elkezd automatikusan tisztítani. Tehát vagy a filmes megoldás, vagy a battery doctor-os.
-
MODERÁTOR
válasz TechN7ne #136762 üzenetére
"Hozzáértők nem feltétlenül mindig frissítenek."
Az legyen az ő bajuk
"1. Frissítésre mindenki rá tud nyomni,nem kell hozzá nagy tudomány se iskola."
Ezt senki se mondta, hogy ellenkezőleg lenne."3. Egyre instabilabbak az utóbbi időkben az IOS frissítések,lehet sokat is mondok de max. 2db stabil verzió készült eddig az IOS 9 történetében,ők pedig a sima 9.2 és a sima 9.3 volt."
Nekem egyikkel se volt problémám, de biztos voltak gondok. Azért szerintem ez túlzó általánosítás amit mondasz."4. Amíg nincs érdemleges újítás,opció az újabb frissítésben és még a gördülékenység és az akkumulátor üzemidő rovására is rámegy,meggondolandó a váltás."
Ezzel nem értek egyet. Szerintem nagy általánosságban a friss rendszer pl valószínűleg biztonságosabb."5. Egy "régebben" frissített iPhone készülék mindig érdekesebb,egyedibb és huzamosabb idő után gyorsabb is marad mint a frissített készülékek,ráadásul eladásnál előnyben részesítik a tudatos és hozzáértő felhasználók,vásárlók."
Háááát... Nem tudom... :/ Ezzel se értek egyet. Ez szerintem egy kicsit belemagyarázás."6. Sorolhatnék még pár dolgot,de igazán a lényeg hogy mindenki maga dönti el hogy mit szeretne,hogyan használja a készülékét,neki mi a legjobb."
Ezt se vitatja szerintem senki."Viszont,rosszul is járhatnak régebbi készülékeknél,esetleg "2 ló közé esnek" már nehezebb a visszalépés és teljesül az Apple terve,vegyél új telefont!"
Nem vitatom, hogy a cégnek, mint profitorientált vállalatnak az a feltehető terve, hogy minél többen vegyenek tőlük telefont. Ergo igen, valószínűleg ez a "terve". Az más kérdés, hogy kijönnek új telefonok, amik hardverben jobbak, többet tudnak stb., és ezeknek a telefonoknak a szoftverét - a bennük lévő fejlesztésekkel együtt - megkapják a régebbi telefonok is. Óhatatlan persze, hogy a régebbi hardveren lassabbul futhatnak. Ebben a "tervben" én nem látok semmi ördögit."Régebbi iPhone al rendelkezők számára részemről nem ajánlott a frissítés."
Hát ebben se értünk egyet, de szerintem mindenki véleménye elfér a másiké mellett. -
MODERÁTOR
válasz HUTCHDB #136636 üzenetére
Azt a futó alkalmazások kidobálását nem igazán kellene csinálni. Egyrészt előrébb nem vagy vele, viszont olvastam egy cikket, miszerint az akkuidőt kifejezetten hátrányosan befolyásolhatja, mert tennivalója lesz vele a procinak, hogy előhozod, felébreszti a hibernálásból és leállítja az adott appot.
Én azt mondanám, hogy használd simán csak alap módon ilyesmik nélkül, és nézzük meg mondjuk egy nap múlva, hogy jelentkezik-e a dolog.
Illetve, ha megoldható, szerintem csinálj egy rövid videót a problémáról, hogy jobban meg tudjuk nézni, hogy milyen akadásokról van szó. -
MODERÁTOR
válasz lugosi #136627 üzenetére
Azóta ami eszembe jutott: elsőre két dologra gyanakodnék, de mind a kettőt kizártam. Az egyik, hogy OTA-n töltött volna le valami frissítést, de nem lehet mert tegnap szedte le a 9.3.2-t és fel is telepítette.
A másik, hogy ha nem lett volna netkapcsolat, akkor icloud backuphoz szükséges temp fileokat gyűjtötte egybe, de ez sem igaz mert folyamatosan wifi alatt volt a telefon. Szóval továbbra is nagy rejtély.
Az "Akkuhasználat" nem hozott ki semmi durvát, csak egy dolgot, hogy a "Fotók" háttértevékenység során 10% akkuhasználatot fogyasztott. Ez részben indokolhatná a melegedést is. Lehetségesnek tartjátok, hogy ez csinált valamit? (Közben a Fotók által foglalt hely 2.5-ről 2.9 gigára nőtt, valószínű hogy az icloud fotókönyvtár szinkronizálásával, mert az eltelt időben kb 6 db képet készítettem és abból 3 képernyőmentés.) -
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #136626 üzenetére
Akkor jó. Következő indításkor pedig 1%-ot mondott, gondolom ennyi belefér, nem egzakt tudomány ez 😉
Amúgy ma valami olyat csinált a szifon, amin csak néztem. Jött (volna) egy iMessage (számítógépen már láttam, a telefonon nem jelent még meg). Nem érkezett meg, kiírta hogy elfogyott a szabad hely (komolyan nem direkt írom 🤗). Oké mondom letörlök egy albumot, leszedem a battery doctort és majd takarítok. Lett 780 mega szabad helyem, amit szép folyamatosan megevett. Nem volt időm vele foglalkozni, 0-ra lement a szabad hely, gondoltam majd délután megoldom. Még töröltem amit tudtam, megállt a helyfogyás. Na gondoltam most ránézek, erre közli hogy van 1.6 giga szabad hely. Közben a szokásos napi használaton kívül nem történt semmi.
Annyi még hogy nap közben kétszer is eléggé melegedett a telefon hátulja, pl konkrétan most is.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Véleményed szerint user error az, hogy teljesen felesleges képeket cache-el a telefon? Tehát a 12 évvel ezelőtt készült fényképem, az összesen 35.000 db összes képem thumbnail-jét magamnál kell tartanom? Pont ezért szerettem volna icloud fotókönyvtárat, hogy ott tárolódjon. Tárolódik is, de valamiért nálam kell lenni 0/24-ben 35.000 db thumbnailnek. Nem elég letölteni azokat, amiket éppen végiggörgetek, á nem. Mégis hogy lehet ez user error? Szerinted én írtam a szoftvert?
Másik hatalmas okosság. Van 9 gb-nyi dokumentumom. Főleg doc és pdf. Ezeket a dropboxban tartom, onnan nézem meg telefonon ha bármi kell. Nosza, ugyanezt a mennyiséget bemásoltam az icloudba, icloud drive majd mutatja telefonon. Aha, mutatja persze, csak 2 gigányi fogalmam sincs hogy milyen file-okat azért tárol. Azaz ennyi szabad helynek Heló! Hozzáteszem, a byte-ra ugyanennyi cuccom dropboxban való tárolása, és fél éve napi szinten történő használata elfogyaszt egészen pontosan 84 megát a tárhelyemből. Az icloud drive, úgy hogy nem nézegettem benne még dokumentumokat, elfogyasztott 2 gigát. Persze ez is user error, ugye? Amúgy az, mert hülye vagyok, hogy 3rd party szolgáltatások helyett a gyári megoldást akarom használni.
Ez a két teljesen felesleges cache közel 4.5 gigát elvitt. Ez a telefonom tárhelyének majdnem a fele! Előtte nem szorított, csak miután elkezdtem használni az apple hiperszuper klód lehetőségeit.
Kérlek, magyarázd meg ennek az usererror mivoltát.
Univerzita: köszi, de mint írtam se az icloud fotókönyvtár cache-ét nem törli ilyenkor, se a zenék cache-ét, próbáltam. Minden mást, facebookot, instagramot, stb stb tisztítja, kiírja az ikon alá hogy "Tisztítás...", de ezt a két legnagyobb tárhely-kártevőt nem.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz -secret- #136289 üzenetére
Vagy mégsem. Ma szerettem volna fotózni, és nem tisztított ez lópikulát se, csak kiírta, hogy nem lehet fotót készíteni, mert nincs elég hely. Persze a telefonon ott terpeszkedett egy csomó cache-elt dolog teljesen feleslegesen, pl a tegnap apple musicon hallgatott, de offline használatra nem mentett zene. Ez megevett önmagában kb 600 megát.
Amikor azt fejtegetik fórumokon, hogy milyen rettentő módon elég a 16 gigás telefon, mert mindenre ott a cloud, akkor általában azt felejtik el, hogy az a cloud tartalom sok esetben - bizonyos mértékig - cachelve van a telefonon. Pl tárolod a fotóid az icloud fotókönyvtárban. Nálam ott vannak, ez megeszik 2.3 gigát. Vajon minek? Mintha minden egyes képből lenne thumbnail, teljesen feleslegesen. Aztán ott vannak a korábban hallgatott streamelt zenék. Nem, nem az offline hallgatásra lementettek, amiket csak meghallgattál. Párszáz mega. És persze ezeket nem tisztítja automatikusan. Szépen beletolja az arcomba, hogy nem lehet fotózni, szevasz. Tiszta bénaság, de pl az icloud musicból időnként ki kell jelentkezni és vissza (windows módszer ) ahhoz, hogy a teljesen felesleges cache-t törölje, mert automatikusan nem teszi meg. A világ legfejlettebb mobilos operációs rendszere, ugye. -
MODERÁTOR
A Camera Plus az e heti ingyenes app. Szerintem töltsétek le, jó kis progi.
-
MODERÁTOR
válasz WhiteAngel89 #135770 üzenetére
Akkor valószínűleg ezért csinálja.
-
MODERÁTOR
válasz Franky2Ster #135693 üzenetére
Nem. Automatikusan is tisztítja a benne levő cachelt tartalmakat a rendszer, ha kevés a hely a telefonon.
-
MODERÁTOR
válasz BDave #135659 üzenetére
Nem tudok róla hogy lenne ilyen. Persze attól még lehet.
Ha elindítok a telefonon egy iTunes music zenelejátszást, és utána ugyanazzal az Apple id-vel bejelentkezve elindítok egy másikat, akkor kb azonnal, 1-2 mp-en belül leáll a zene a telefonon.
Volt régebben valami olyan appom, amivel távirányítani lehetett a gépet, de nem igazán ugrik be, hogy mi volt az. -
MODERÁTOR
válasz WhiteAngel89 #135577 üzenetére
Nem cserélik ki szerintem más típusra mint amit vettél.
-
MODERÁTOR
válasz Franky2Ster #135553 üzenetére
Nem ilyen egyszerű. Lehet olyan beállítást választani, hogy az eredetiket feltegye a felhőbe, és a telefonon csak cache és bélyegképek maradnak. Viszont cserébe az iCloud fotókönyvtár cache-e megeszi a tárhelyet a telefonon.
-
-
MODERÁTOR
"a 2.4 és 5 GHz ssid értéke (a hálózat neve) ne legyen azonos, mert ha mind a kettőt érzékeli az iphone, akkor hajlamos mind a kettőre fel is csatlakozni egyszerre, de csak az egyiken forgalmaz, így csalóka is lehet a használt hálózat és a sebesség."
Köszi a hasznos infót! Épp most cseréltem routert, és csodálkoztam dolgokon, de így világos!
-
MODERÁTOR
válasz BDave #135451 üzenetére
Sajnos nem teljesen ugyanaz az apple music és az itunes adatbázisa. Pl ha valaki szereti Beyoncé-t akkor az új albuma itunesen elérhető, apple musicon pedig (még?) nem. Nem teljesen más a felhozatal, nagyjából (azaz szerintem túlnyomó többségében) ugyanaz, de gondolom néhány előadó letiltja, vagy csak a megjelenés után később teszi lehetővé a streamelt változatot.
Amúgy kockázat nélkül kipróbálhatod, a trial változat 3 hónapig megy ingyen. -
MODERÁTOR
válasz BDave #135437 üzenetére
Azt mondanám, hogy az apple musicot jobban szeretem, ha offline-ba kell menteni a zenéket, és azon tipikusan teljes albumokat hallgatok. Tehát inkább azt arra használom, hogy bejelölök valamit, letöltöm, magammal viszem, telefonon meghallgatom. A google play musicot inkább egyes számok, általam kreált lejátszási listák hallgatására használom, és arra, hogy keresgéljek új zenéket (bár a keresési funkcióját sajnos nagy mértékben elrontották a kezdeti verzióhoz képest, ami kicsit ellentmondásos egy keresőszolgáltatótól).
De ha bármi konkrétumra kíváncsi vagy, akkor nagyon szívesen megírom, ha tudok rá válaszolni. -
MODERÁTOR
válasz TheMarci #135293 üzenetére
Abban az esetben, ha úgy állítod be, hogy a telefonon optimalizált képek jelenjenek meg és a teljes felbontású eredetik pedig a cloudban vannak, egész jól el lehet lenni. Kis tárhely esetén is. Nálam a számszerű adatok a következők.
A gépemen a Fotók (mármint a desktop, Mac-es) alkalmazásban vannak a teljes felbontású képek tárolva, ez 35.000 db teljes felbontású képet jelent, ami a gépen 120 gigabájt. Ebben vannak dslr-rel, kompakt géppel és telefonnal készült képek is.
Ezt az icloud fotókönyvtár leszinkronizálja a telefonra (elég sokáig eltart még relatíve gyors internetkapcsolat esetén is), és a leszinkronizált fenti tartalom (35.000 kép, 120 giga) a telefonon 2.4 gigabájt helyet foglal.Ez úgy működik, hogy akár a desktop Fotók alkalmazásban, akár az icloud.com-on a weben végrehajtok valamilyen változtatást, pl albumot hozok létre, fotókat pakolgatok az albumok között, vagy képmódosítást hajtok végre, akkor az leszinkronizálódik az összes olyan eszközre, amin az icloud azonosítóval be vagyok jelentkezve.
Remélem ezek a számok nagyjából segítenek megítélni, hogy a fotókönyvtár mire és hogyan használható és mennyi helyet foglal.
-
MODERÁTOR
válasz Gyurma_13 #135149 üzenetére
Igen, ebben van a kulcsszó, ügyeskedés, visszaélések. Abszolút nem csodálkozok rajta, hogy nálunk nagyítóval megnézik a telefonokat ha leadja az ember gariztatni. Az csak egy jelenség, amikor valaki a fórumon rögtön azzal kezdi, hogy a saját hibáját hogy lehetne rákenni egy garanciális ügyintézésre (és szidja a gyártót, amikor az nem dől be ennek), a másik jelenség aki aprón hirdet, hogy segít cserélni a hibás telefont gyárira.
-
MODERÁTOR
válasz radi8tor #135049 üzenetére
Nekem @me.com-os az Apple id-m, tehát ennek nincs akadálya szerintem.
De más korlátozást se tudok, hogy miért ne lehetne az Apple id iCloud.com-os.Ezt találtam, eszerint csak módosítani nem lehet ilyenre?
https://support.apple.com/hu-hu/HT202667Mert eszerint lehet icloudos az Apple id, csak lehet, hogy újként létrehozva.
https://www.apple.com/hu/support/icloud/setup-signin/[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Lord Sidious #134966 üzenetére
Túl gyors a net, a telód nem hiszi el hogy online
-
MODERÁTOR
válasz Mr. Erikszon #134922 üzenetére
Ha másodlagos e-mail címet adtál meg, oda is küldenek.
-
MODERÁTOR
Sziasztok, helyre lenne szükségem a merevlemezen.
Gondoltam törölném az itunes-ból az alkalmazásokat, amiket az iphone-on használok (lévén, hogy se telepíteni, se frissíteni nem gépre kötve itunes-on keresztül szoktam).
Az lenne a kérdésem, hogy ha törlöm az alkalmazásokat az itunes-ból (és/vagy a "Mobile Applications" könyvtárból), akkor ha legközelebb a gépre dugom a telefont, letörli az alkalmazásokat? Nem akarok vakon nekiesni.
Ha igen, akkor ki tudom kapcsolni a szinkronizálást azzal, hogy bejelölöm az itunes-ban, hogy csak a kiválasztott zenéket szinkronizálja? (Konktaktokat és naptárat is a google accounttal szinkronizálok, így az sem kell itunes-on keresztül.)Elvileg jobb klikk, törlésnél azt írja ki, hogy nem törli azokról az eszközökről, amiket ezzel az itunes könyvtárral szinkronizálok, de ez azt jelenti-e, hogy nem törlődnek OTA, vagy hogy a következő szinkronkor (kábellel rádugva) sem törlődnek?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Most biztos valami láma dolgot kérdezek, de az hogy van, hogy nálatok a screenshotokon ilyen magenta T-vel írja ki, hogy tmobil,mnálam meg csak sima szövegesen (ipad 2 és szif 4s).
-
MODERÁTOR
Olyat csinál újabban (pár hete? hónapja?) az i4s - em hogy nem nem tölti fel a képeket a photo stream-be. Ha kikapcsolom és bekapcsolom a telefont, akkor igen. Később újra nem csinálja a feltöltést. Ez mitől lehet? Régen nem volt ezzel baj.
-
MODERÁTOR
A hwsw cikke szerint sajnos nem: "A konferenciahíváson elhangzottak szerint az LTE képesség bekapcsolása folyamatosan zajlik világszerte, de a következő körben Magyarország még nincs benne, a jövő héten néhány közel-keleti ország mellett az olasz, dán, finn és svájci iPhone 5-tulajdonosok örülhetnek ennek."
-
MODERÁTOR
válasz Badb0y #26160 üzenetére
Nekem a griffinnek valamelyik régebbi verziója van, még a 3G-mhez vettem. Jópárszor volt már hogy először dugtam rá a telefont és utána indítottam (sőt amíg nem írtad itt nem is gondoltam hogy ezzel gond lehet) és semmi baja se volt a 3G-mnek se meg a 4S-nek se. Szerintem a griffin az jó márka ebben.
-
MODERÁTOR
válasz erdoke #26067 üzenetére
Én most lesz 4. éve hogy iphone-ozok, azt se tudom a store mikor jött ki, de ebből a sztoriból értesültem arról, hogy mi a megfejtése annak, hogy a jelszót hol bekéri, hol nem. Mondjuk rajtam kívül se az iphone-t, se az ipadot nem használja más, szerintem ezek elég személyes használatú tárgyak.
-
MODERÁTOR
Hm, 24, 27 és 35 eurós csomagok a játékban? Komoly...
-
MODERÁTOR
válasz Ragnar95 #25762 üzenetére
Köszi a választ! A google névjegyeket és a calendart mindenképp használnom kell, mert androidos telefont is használok és így keresztbe működik.
Sajnos a helyzet az, hogy hiába kapcsoltam be az iphone-on az icloudot, nem tette fel oda a számaimat, hanem leszinkronizálta azt az egy darab kontaktot, aki az icloudban van. De fel nem ment semmi.
-
MODERÁTOR
Az megoldható szerintetek, hogy a telefonon (i4S) használt naptárat jelenleg a google calendarral szinkronizálom, a névjegyeket meg szintén a google címjegyzékemmel, és ezen a jövőben se akarok változtatni, de szeretném ha tökugyanez a névjegyzék és naptár felszinkronizálódna az icloudba is.
Na ezt hogyan kellene beállítani, vagy ha engedélyezem az icloud sync-et, akkor automatikusan ezek felmennek oda is? Gondolom nem lenne ilyen egyszerű. -
MODERÁTOR
válasz Atikusz #24358 üzenetére
Én használok egyet, egy samsungot, de szerintem nem arra gondolsz ami nekem van, az enyém valójában egy vezeték nélküli kihangosító a kocsiban, de technikailag egy hangszóró. Semmi gond nincs vele, lassan 3 éve működik hibátlanul a kocsiban, teszi a dolgát, jó a hangminőség, érthető minden, nagyon szeretem.
Nyilván zenére a dolog sokkal bonyolultabb (nagyobb sávszélességet kell átvinni hogy élvezhető legyen, mint beszédnél.) -
MODERÁTOR
Én is ugyanígy használom, csak kíváncsi voltam.
A 3G-men volt egy állati jó Belkin tok, annyira rágyógyult és olyan jó fogása volt, hogy azt néha használtam. Ha olyan passzentos, minőségi cuccot látnék 4s-re, akkor olyat lehet hogy vennék, de amúgy én se foglalkozok vele. Egyébként érdekes, ennek ellenére nem karcos a telefon. Jó, nem dobálom, nem lazáskodok vele, de több mint 1 éves és nincs rajta sérülés.
-
MODERÁTOR
i4s-re milyen keretet / bumpert / tokot használtok?
-
MODERÁTOR
válasz Kicsirics77 #23893 üzenetére
Azért egyszer remélem megtudjuk mi volt az oka ennek a bugnak.
-
MODERÁTOR
válasz Kicsirics77 #23799 üzenetére
Ennek elvileg úgy kellene működnie hogy beállítod az időt és addig nincs kint a hold ikon, majd ha eljön az idő akkor bekapcsol a módon és kint lesz az ikon. Ehelyett ahogy beállítasz egy időt, azonnal bekapcsol a módon, hiába van ütemezettre állítva.
-
MODERÁTOR
válasz lugosi #23784 üzenetére
Még egy adalék ehhez a ne zavarjanak módhoz: ha olyan időpontot állítok be kezdésnek, ami még nem telt el, végének pedig olyat, ami szintén ezen túl van, akkor is átvált ne zavarjanak módban. Pl 11:55-kor beállítottam kezdésnek 12:00-t, végének 20:00-t és szépen azonnal átváltott ilyen módba. Nem csak kitette a hold ikont, hanem valóban foglaltat adott mikor olyan számról hívtam.
Nagyon kíváncsi vagyok hogy ez hogy romlott el magától. -
MODERÁTOR
válasz erdoke #23771 üzenetére
Mintha össze lennének zavarodba a napok nálad. Tényleg volt valami könyv, de 2-3 napja. Ma van a Phoster, tegnap tényleg valami rajzfilm volt.
Bár szerintem nem vesztettél semmit, én eddig csak a második vagy harmadik napi zenét töltöttem le, szerintem a többit még megnézni se volt érdemes de ez így 'szerintem'.Kicsirics77
Sajnos nálam nem 'javítható' azzal, hogy nem 0:00-ra állítom a kezdést, mert ha este 8-tól reggel 8-ig állítom be, akkor se kapcsol ki. Tavaly még működött.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Totheground #23746 üzenetére
Na ez a ne zavarj nálam se működik. Éjfél előtti kezdés van beállítva (22-08) eddig ment rendesen, majd most szépen nem kapcsolta le ezt a módot. Aztán ha kézzel kikapcsolom, és most úgy van bekapcsolva, hogy 22-08 kézzel bekapcsolom, akkor 9:27-kor azonnal aktív lesz.
Mi a fene történt ezzel?
-
MODERÁTOR
válasz Mr. Teddy #23391 üzenetére
Csúnya megoldás erre, hogy ha leejted és lesz rajta egy kis-közepes hiba, akkor leejted még egyszer és átmész rajta a kocsival. Az egy tuti csere szerintem. Oké, 20 ezer, de van egy új telód. Lehet hogy annyiért javítanák, de az akkor is csak egy mondjuk 1 éves javított teló lenne és nem egy új.
Szóval ha valami ilyesmi sérülés keletkezik rajta, akkor disztrój.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Garaskodás
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest