- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bigdady #105751 üzenetére
Nem tudom a sorrendet mi alapján dönti el, nekem csak az 5Ghz van a telefonon beállítva mert azt is mindenhol látja...Amúgy meg szerintem teljesen mind1 melyiket látja, igaz az 5Ghz-es gyorsabb de telefonon nem veszel észre semmi különbséget.
Esetleg próbáld meg hogy elfelejteted azt a 2 hálózatot vele, majd újra felveszed úgy hogy elsőnek az 5-öst, utána a 2,4-est.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mastershifu #105671 üzenetére
8-ast én se vennék az már tényleg kevés, 16-os se sok, de van akinek bőven elég pl nekem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mastershifu #105669 üzenetére
Nem tudom milyen alkalmazásbeli különbségek lehetnének...Ez inkább ilyen marketing duma hogy vedd náluk, és biztos jó lesz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
8nemesis8 #105636 üzenetére
Persze hogy van, jobb aksi, jobb hangzás, nagyobb kijelző...stb...De összességében nagy eltérések nincsenek, ezt úgy mondom hogy nekem 4 hónapja i6 van már (asszonynak 5S, szóval napi szinten láthatom a különbséget ha akarom)...
Amúgy nekem nagyon bejön azt i6 dizájn, eleinte úgy voltam vele nem kell a nagyobb kijelző, hülyeség, aztán megvettem, és nem mennék vissza már a kicsire.
-
B-L-A-C-K
titán
iPhone 6 nyomásra kopogó kijelző orvoslása:
Ugye az a tapasztalat pár ilyen készüléknél hogy bizonyos nyomásra a szélei kissé kopog. Na ezt elvileg ha elviszed szervizbe ott megcsinálják egyből, vagy hallani olyanról is hogy kicserélik.
Most van nálam eladásra egy i6 aminél észrevettem ezt a jelenséget, annyit csináltam hogy az alján lévő két kis csavart meghúztam, és a kopogás teljesen megszűnt...
-
B-L-A-C-K
titán
Én amúgy ezzel az adapterrel töltöm mióta nálam van az i6, és ez 2,4A-es (iPad 2 adapter).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
JoceeHunt #105385 üzenetére
"a gari ha kicserélik csak a problémás területre fog vonatkozni (kijelző esetemben), mert az volt az alapprobléma, attól függetlenül hogy vadi újat adnak..."
Ez hülyeség, eleve ha gariba leadod új telefont kapsz az esetek 99%-ban amire a garancia az egész készülékre fog vonatkozni. iStyle szeret érdekes dolgokat mondani, azért se viszik sokan hozzájuk.
Almárium-ba vidd be, 3-4 nap alatt cserélni fogják, és a garancia is annyi lesz rá amennyi volt, ha + 3 hónapnál kevesebb van rá meg kitolják 3 hónapig.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Blooddrunk #105378 üzenetére
Szerintem normális.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
giliczfefe #105364 üzenetére
Szerintem nem kell azért APR-be/szolgáltatónál venned jó drágán, függetleneket itt már találsz viszonylag jó áron.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vasi89 #105361 üzenetére
Igen, az egészet védi, csak annyi a hátránya amit leírtam. Ezelőtt nekem is olyanok voltak mind neked van, de az ilyen teljes kereteseket nem rég kezdték el árulgatni.
Lassan 1 napja használom így a telefont, teljesen más érzés, sokkal kényelmesebb. Ilyen nem teljes keretes fóliát már biztos nem veszek többet ez után...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #105315 üzenetére
Igen ez mondhatni a hobbim, szeretem őket cserélgetni, de ha esetleg téged zavar az hogy meg is osztom a fóliákkal/tokokkal való tapasztalatomat ugorj át rajta.
-
B-L-A-C-K
titán
Megjött a full keretes i6 üvegfóliám, sokan kértétek hogy írjak majd róla...
Előre mondom akit nem érdekel a téma ugorjon át feletette, nem kell a felesleges hozzászólás generálás emiatt...
Az innen rendelt Nillkin full keretes üvegfóliám hosszas várakozás után megérkezett. A csomagolás, és a körítés teljesen rendben van, a dobozban minden található ami megkönnyíti a felrakást...A kijelző megtisztítása után szépen, és gyorsan fel lehet rakni (kép 1, 2). Azt hittem ennek az üvegfólia szélei nem sík felületű lesz, hogy az i6 üvegére szépen rámenjen, de teljesen sík. Így kiemeli a telefon kijelzőjét egy síkba. Itt a képen annyira nem látszik de a kijelző, és az üvegfólia közé a körmöm befér. Aki tok nélkül használja fogásban meg is érződik, viszont már egy vékony 0.3mm-es tokban semmit se lehet érezni, így leginkább azoknak ajánlom akik tokban használják a telefont (én most egy ilyen vékony szilikon Nillkin tokot használok, teljese kényelmes vele, és a készüléket sem csúfítja el ezzel a tokkal + üvegfóliával).
Védelem szempontjából viszont ez az üvegfólia eddig a legjobb, mivel itt már a kijelző szélei is védve vannak, nem úgy mint az eddig használt sima i6 üvegfóliáknak.
Én csak ajánlani tudom, főleg akik tokkal használják az i6-ot, nekem biztos marad a telefonon...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
RockHaRD #105107 üzenetére
Ha be van kapcsolva a telefonom, és van internetelérése a készüléknek azaz be van kapcsolva a 3G/4G/LTE vagy a wifi, akkor itt mint írták így meg kellene tudnod nézd.
(#105110) G^zC^mp€r: Akkor telefonon az iCloudba kapcsold ki a keresést majd vissza, ha így se látja passz, nem találkoztam még ilyennel hogy ha be van kapcsolva, van internetelérés ne látná.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
RockHaRD #105103 üzenetére
Ha volt rajta jelkód, és kikapcsolták akkor netre az a telefon már nem fog lépni, szóval erre ne számíts. Rendőrségen tegyetek feljelentést, szolgáltató felé is közöljétek ellopták...Viszont arra hogy visszakapja ne számítsatok mert nagyon minimális az esély. Az ilyet eladják egyből alkatrésznek, vagy alaplapot cserélnek benne.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #105050 üzenetére
Nap mint nap látom, asszonynak 5S van... Eget verő különbség nincs közte, a méretet leszámítva.
-
B-L-A-C-K
titán
Az új iOS aksi időben elég baráti, vagyis máskor nálam 8 óránál nem nagyon bírt többet több közel 1,5 nap készenléttel.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
radi8tor #104930 üzenetére
Én nem azt mondtam ne jelentse fel, sőt privátban az előbb mondtam neki tegye meg adja meg a minimális esélyt azért. Én csak egyszerűen tisztáztam vele hogy ne reménykedjen hogy meglesz...Sajnos rengeteg ilyen eset van, ha az illetőt nagy nehezen le is csukják, pár hónap múlva megint kint van. Az ellopott értékek meg minimális esetben lesznek meg.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
rayoliviero #104918 üzenetére
Dehogy jött, b@sznak küldeni pedig meg jó pár hete megrendeltem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
univerzita #104822 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem a store letöltésen kívül megy minden, viszont ismerek több olyan embert akiknek a programok sem mennek a telefonon...:/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
rayoliviero #104492 üzenetére
kovacscsi Gazsi00: Köszi, azt hittem több mint 15e.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #104477 üzenetére
Nem volt gyári bőrtokom (ebayos van most is), és semmilyen gyári tokom sem volt, de mint írtam 15öt minimum láttam már és járt a telefonom on is. Szóval ha összehasonlítom pl a gyári bőrtokot egy szinte kopp ugyan olyan ebay-ossal akkor az nem tapasztalat, mert a gyárit használnom kellene hetekig ugye? Illetve ezt már többel is megtettem hogy felraktam a telefonomra 3 percig nézegettem, nem tudom mit kellene rajta nézni hetekig....:/ Vagy passzol hozzá normálisan vagy nem. De ha szerinted jóval jobb a gyári 15-50x áron vetesd meg mindenkivel azt, nekem nem adott semmivel se többet eddig amiket láttam hogy megérjen 15-20 ezreket darabja.
Illetve nővéremnek csaj barátnőjének piros gyári bőr van, kb 4 hónapos, el van kopva mint a sz@r...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #104475 üzenetére
Igen, te tudod hogy nekem mennyi tapasztalatom van vele, hiszen napi szinten velem mozogsz.
El kell keserítsek attól hogy az ebayon vásárlok nem azt jelenti hogy ne láttam fogtam volna kb 15 fajta gyári tokot...
Nem sok különbség van az eredeti ~15 - 20 ezres, és szinte pont ugyan olyan ~1500 Ft-os ebay-os között.
De gondolom te már megvetted az összes gyári tokot 1 millióért, és azért ajánlod ennyire mert brutál sok különbség van köztük...:/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Aaron14 #104468 üzenetére
Ha nagyon védeni akarod mindentől akkor fóliázd körbe, hátuljára sima fólia, elejére üveg fólia, és mehet rá bármilyen tok. Tokoknál pedig én gyárit nem ajánlom, szinte ugyan olyan mint az ebay-os csak a gyári árának a töredékéért.
kovacscsi: 5C, mivel az minimálisan hardveresen még az i5-nél is jobb.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
atees #104231 üzenetére
Én nemrég rendeltem ilyen üvegfóliát, elvileg a héten kellene megjönnie, utána tudok róla beszámolni érdemes e megvenni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lacikaa9988 #104188 üzenetére
Új kapcsoló.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
r3dsnake #104111 üzenetére
Jogos, olyankor az újat is felrakja, sajnos erre akkor nem lesz megoldás, mert az elfelejtett korlátozási jelszót csak így lehet kiütni, máshogy nem. Vagyis mint írtam, nem találtam rá megoldást, és apple is ezt mondta. De ez mint írtam kb fél éves történet azóta lehet találtak rá megoldást.
bigdady: Én 9-ig mentem anno, szerintem ha végig csinálod letilt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bigdady #104109 üzenetére
Sajnos ezzel én is szopt@m...Itunesból nem kéri ha csinálsz visszaállítást, viszont ha visszarakod a mentésed újra benne lesz. Apple-t is kérdeztem nem e lehet kiütni a mentésemből de azt mondták nem (ez kb fél éves sztori lehet azóta van valami megoldás). Én végül úgy oldottam meg hogy nem raktam vissza a mentésem, hanem egy komplett újat csináltam, amibe ugye már nincs benne.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mr. Erikszon #104001 üzenetére
Nekem a boci boci tarkát dúdolja...
-
B-L-A-C-K
titán
Én leginkább vékony szilikontokot.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sirszevenap #103876 üzenetére
Kérd el a jó jelkódot.
Ha előtte volt már csatlakoztatva egy adott gépen iTunes-hoz akkor ott nem kérné a kódot, ha nem volt kéri.
-
B-L-A-C-K
titán
radi8tor1, Gsx-rr: Ez függ az alkalmazottól milyen kedvébe van, én oda adtam az agyon vágott sim-et a vodánál, egy kis csaj kicserélte nekem ingyen. De volt hogy ismerősömnek mondtam cseréltesse ki nyugodtan az övét mert kifogják...Bement, és neki meg nem akarták csak pénzért...Szóval ez inkább attól függ mikor milyen kedvében van az alkalmazott.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
r3dsnake #103678 üzenetére
Nekem nincs vele semmi gondom, sőt évek óta ezt használom és senki se jelezte még hogy baj lenne vele. Amit megakartam mutatni eddig megtudtam olyan minőségben ahogy a gépemen is volt. Rákattintok egyből betölt, minőségromlást nem látok, szóval nincs miről beszélni.
Szóval ez olyan dolog inkább hogy kössünk már még bele valamibe...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95 #103676 üzenetére
Azt hittem csak vicc volt, de látom halálosan komolya a dolog...:/ Nem tudtam már az is gondot jelent itt egyeseknek, ki hová tölti fel az esetlegesen mutatni kívánt képet...
Nekem amúgy gyorsan betölt, illetve mindig ezt használom, és szemmel láthatólag sose vettem észre hogy rosszabb lenne a feltöltött kép mint az eredeti (pl 2MB-os képeket nézve a méretet se csökkenti le feltöltés után)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest