- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz
Ragnar95 #36155 üzenetére
sosem értettem (főleg androidnál), hogy minek kell kitenni az éppen aktuális időjárást a screenre?
az ok, hogy reggel a köpönyeg reggel megküldi nekem a várható aznapi időjárást (lebontva reggel, délben, este), de minek bámuljam az éppen aktuálisat? kinézek az ablakon és látom. -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #35660 üzenetére
a 4S-en is kapcsold be a bt-t.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #35453 üzenetére
akkor nem érted
ez nem az hogy itt is van meg ott is van. egy helyen van és kész. te csak felcímkézed, hogy hova tartozik, de egy helyen van. ha jobb, akkor így mondom: egy mappában van és kész. te csak "felragasztasz" rá egy címkét (besorolod), hogy hova való és kész. ennyi. -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #35446 üzenetére
mire?
Arra, hogy a fájlok nincsenek duplikálva, mégis külön-külön látod őket. Pl. Gmail levelek.Így akár egyszerre több helyen is lehet egy ugyanaz fájl (Gmail példa: elküldesz egy levelet, az az elküldöttben is lehet, az összesben is de akár be is csillagozhatod.)
(#35447) r3dsnake: használg google chrome-t vagy mercuryt. Nálam macen folyton manuálisan kellett syncelni a könyvjelzőket, meguntam és váltottam böngészőt. Amúgy is mindenem a gmailben van már, az ő szolgáltatásuk jobb.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #35433 üzenetére
épphogy a címkézés nem őskori
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #35422 üzenetére
Az a logika benne, hogy 3rd party alkalmazások a camera rollból tudják "kivenni" a képeket. Szóval emiatt kell, hogy ott legynek. A létrehozott címkékkel meg semmi baj nincs. Olyan mint gmailen a címkék. Én jobb szeretem a címkés megoldást, mint a mappázást...
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #33829 üzenetére
Ha a netes appshoppert használod, akkor egy kisebb ablak jön fel az app adatokkal és egy buy/free gomb (ugyanaz, mint a storeban mikor a featured résznél nyomsz egyre) is. Így böngészőből tudsz venni ezt azt és nem kell otthagynod a böngészőt.
(Ja ipadről van szó) -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #31987 üzenetére
Csak a hívást engedi át.
barrasz: ott a válasz, amit ír. Válts app storet.
-
DanielK
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #31681 üzenetére
Köszi, de ronda is, meg "sok". Ennél egy picit egyszerűbb kéne, de a gyárinál több.
De lehet maradok a gyárinál -
DanielK
addikt
Használ valaki olyan alkalmazást telefonra/padre, ami hasonlít egy emlékeztető/teendő listára, csak épp egy adott projektet követ nyomon és látom, hogy mit kell még csinálni?
Melyik a legjobb app erre?
Egy egy alpontot is tovább lehessen bontani és azt is lehessen pupálni -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #31623 üzenetére
és egyszer sem pislogott
-
DanielK
addikt
válasz
LordAxwell #31603 üzenetére
gépről is tehetsz.
az új files appot javaslom. "mindent" visz![link] -
DanielK
addikt
válasz
Nocsesz1 #31264 üzenetére
[link]
idézek:
"Rolling Events
A rolling event will automatically move to the next day, until it has been marked as completed. Perfect for items you really need to finish.You can even couple it with an AutoColor/Icon rule to mark not completed events with their own color or icon.
(Add event > Repeat > Rolling)Known as floating events by Palm users."
vagy használd a gyári emlékeztetőt. ott ha nem "pipálod ki" a dolgot, akkor egy badge jelenik meg az app sarkán, míg ki nem pipálod.
-
DanielK
addikt
Úgy látom sokan panaszkodnak üzemidő csökkenésre.
Én ezeket azonnal kikapcsolom minden készüléknél, esetleg ti is tehettek egy próbát...
1. Beállítások->Adatvédelem->Helymeghatározás - mindent lekapcsolni, ami nem szükséges2. Beállítások->Adatvédelem->Helymeghatározás->Rendszerszolgáltatások (legörgetni) - mindent kikapcsolni
3. Beállítások->Általános->Infó->Diagn. és használat-> küldés mellőzése
-
DanielK
addikt
válasz
roberto211 #30412 üzenetére
persze, wifin keresztül kell, de egy teljesen alap készüléknél. szóval restore és ott majd felkínálja, hogy visszaállítás iclodból
-
DanielK
addikt
tud valaki iphon 5 home button matt fóliáról? jó lenne!
-
DanielK
addikt
Lemaradtam... Nálam a 6.1-re azt írja, hogy ez a legfrissebb. A 6.1.1 akkor még nem jött ki, ugye?
-
DanielK
addikt
Nektek volt már ilyen?
Arra ébredtem, hogy az icloud jelszavam nem jó. Mindenhol ezt írta ki. iPhone, iPad, Mac mini, MacBook Pro.
Sehogy sem fogadta el. Újat kellett létrehoznom, amit úgy 5x-re fogadott el. -
DanielK
addikt
i5, 6:45 készenlét, 1:56 használat - 65%. GPS, wifi (de csatlakozás nélkül, mert nincs net a közelben), 3G és adatforgalom bent. BT nincs bekapcsolva, egyedül.
Milyennek számít? -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #24840 üzenetére
Apple support
-
DanielK
addikt
Mi a különbség a Spigen Glas.t és Glas.tR között?
-
DanielK
addikt
válasz
Kicsirics77 #24784 üzenetére
csak duban tudja resetelni, mert az itunes jelkód miatt kidobja majd
-
DanielK
addikt
válasz
kenny123 #24773 üzenetére
i5, fekete, tegnap jött. Azt hiszem értem. A telefontól távolodva gondolod, ugye? Nem pedig az élén lefelé.
Nekem is olyan. A müanyag elég vékony, hogy "jobban" odafogja. De ez enegem nem zavar. legalább a koszt könnyebb takarítani róla.Én a narancs gombot tettem fel rá. Nagyon állat!
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #24727 üzenetére
Nekem is van.
Vagy erre nem vagy kíváncsi?
-
DanielK
addikt
válasz
privacy99 #24690 üzenetére
"Hát, ez is csak annak köszönhető, hogy itthon, és az egyetemen is van wifi, különben kb. 70 gigát használtam volna el, mert a telóm 0-ról 50 GB foglalton van 4 hét után És online multizok Modern Combat 4-el és a hasonló fullos játékokkal."
Hát, ez is csak annak köszönhető, hogy itthon, és az egyetemen is van wifi. Különben kb. 70 gigát használtam volna el, mert a telóm 0-ról 50 GB foglalton van 4 hét után. (itt a mondat végét nem értem: 0-ról 50 GB foglalton van 4 hét után) És online multizok Modern Combat 4-gyel és a hasonló fullos játékokkal.
(a nem magyar szavakat most nem piszkáltam.)szerk:
Én nem háborodtam fel, csak te kérdezted, hogy mi a baj. A tagolásod nem okés és ez. -
DanielK
addikt
válasz
Okuyama #24668 üzenetére
Értem, csak én sokat mozgok ott, ahol nincs wifi, vagy menet közben azért nem lehet találni sokat. És az imessage és az emailek miatt jó, hogy van mobilnetem (500MB). Mondjuk ennyi böven elég. A többi dolgomat már wifi mellett intézem, ha kell. Csak ezért nem értettem. Magamból indultam ki.
-
DanielK
addikt
válasz
sirszevenap #24006 üzenetére
Nem-nem. Van olyan app, ami támogatja ezt, amit írsz, hogy az iphone-ról irányítod. Vagy letöltöd ezt és irányítod a játékot macen. Vagy a real racingnek van saját ilyen funkciója: [link]
Ha kábelesen/apple tvvel kötöd ki egy tvre/monitorra, akkor meg a telefonon levő programot tükrözöd ki. Ha ezt támogatja az app, akkor a telefontól irányítod a tv-n meg látod. De real racing 2-ből csak a hd, azaz az ipad verzió támogatja ezt [link] -
DanielK
addikt
válasz
B-L-A-C-K #23997 üzenetére
eddig ezt nem közölted (CDMA). azt itthon nem tudod használni, hiszen nincs olyan szolgáltató, aki sim nélkül biztosít neked hálózatot.
a te döntésed, hogy egy "valakitől" (és nem gyárban szakszerűen) alaplapcserét kérsz.
én ilyet biztos nem vennék. ki garantálja, hogy utána menni fog?
ha iphone kell, akkor vegyél biztos forrásból szerintem. vagy vegyél droidot, az olcsóbb.(#24000) sirszevenap: de létezik, apple tv a neve. ára 33.990,-. Szóval a kábel ocsóbb.
-
DanielK
addikt
válasz
rayoliviero #23978 üzenetére
Évente ti hányszor rakjátok újra a windowst?
Lehet kevesebb warez kéne, és akkor nem kaptok be annyit sz*rt! -
DanielK
addikt
válasz
Stanchore #23016 üzenetére
Minek kapcsolgatni?
Nálam a bt-n kívül minden megy, állandóan. Nincs bts eszközöm, így nincs rá szükségem. A többi dolog: wifi, gps, mobilnet 3G-vel be van kapcsolva. Estére általában legrosszabb esetben is bagyjából 50% körül vagyok. Minden este töltöm, így nem izgatom magam. Volt droidom, ott kapcsolgattam, de itt meguntam és rájöttem, hogy nem is kell.
Felejtsd el ezt a hülyeséget, inkább használd! -
DanielK
addikt
ha törlök mindent a telefono (a visszaállítás alatt), akkor az teljesen megfelel egy itunes restore-nak?
-
DanielK
addikt
válasz
DonThomasino #22376 üzenetére
Gyárival próbálkoztál már?
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest