- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
válasz
thomson7575 #248107 üzenetére
Most próbáltam ki. Nálam nincs gond. XS!
-
oszy
veterán
válasz
MasterMark #248009 üzenetére
Na, az ki volt kapcsolva!
-
oszy
veterán
válasz
MasterMark #248006 üzenetére
Amikor kiválasztottad a jelenlegi helyzetet akkor láttad alul a kis kék kört? - Igen. Látom a térképet is és a nagy kört is.
A rendszerszolgáltatások alatt minek kell hozzá engedélyezve lenni?A parancsok appnak ugye engedve van a gps lekérése? - Igen. "Az alkalmazás használata közben"
-
oszy
veterán
válasz
MasterMark #248004 üzenetére
Helynek a jelenlegi pozíciót választottam ki Az csak pontos nem?
Tudsz segíteni esetleg?
-
oszy
veterán
válasz
MasterMark #247931 üzenetére
Nekem semmilyen értesítés nem érkezik.
Hétfő vagy kedd óta próbálom, de semmi. -
oszy
veterán
Segítség kellene.
Parancsokban létrehoztam a leírás alapján egy olyan automatizálást, ami itthonról elmenve bekapcsolja a mobilnetem, majd itthon pedig kikapcsolja. Na ez nekem nem működik. :/ Tudna valaki segíteni egy kész paranccsal, vagy útba igazítani, hogy hogyan kell működésre bírni.
-
oszy
veterán
válasz
kakuk.tamas #246331 üzenetére
Mi az a fókusz?
Láttam a videódban.
-
oszy
veterán
Mennyire ajánlott vagy sem az alzánál kapható utángyártott akkumulátor egy 2016-os SE-hez?
-
oszy
veterán
A MM jobb áron adja az Air tag-et, mint az árukeresőn más üzlet.
-
oszy
veterán
Haveromnak és feleségének van 1-1 i7. Az ID-k gmail-esek.
Ha az egyikőjük keres valamit guglin, az megjelenik a másiknál előzményben. Nem igazán zavaja őket, de tudjátok a miértjét? -
oszy
veterán
válasz
anderledani #243021 üzenetére
Igen. Elírtam.
-
oszy
veterán
válasz
CartmanLand0 #242896 üzenetére
Juttasd el az almáriu-proba. Nekem eddig ott mindent korrektül megoldottak.
-
oszy
veterán
Ha megnézek egy beszélgetést (iMessage), majd infó, és lelapozok alulra, kiírja, hogy x db számú kép az iCloud-ba! Ezeket a képeket hogyan tudom törölni?
-
oszy
veterán
válasz
SeatZola #239662 üzenetére
Az XS szebb!
Olvastátok?
https://hvg.hu/tudomany/20210304_apple_titanboritas_oxidbevonatok] -
oszy
veterán
-
oszy
veterán
Az iStyle beszámítási oldalán beírtam kíváncsiságból, hogy az első verziós SE-t beszámoltatnám. Kiírta, hogy 15.000 Ft!
Csalódtam! Ja, nem! -
oszy
veterán
válasz
anderledani #239283 üzenetére
A nyers videót töltsd fel.
-
oszy
veterán
Azt írja a párom telefonja, hogy kevés az iCloud tárhely. Eddig oda mentett fotókat. Az ki lett kapcsolva. Az iCloud-ba nem látok semmi adatot weben csak, hogy az üzenetei foglalják el a legtöbbet.
Nem vásárol most plusz tárhelyet. -
oszy
veterán
SE-re (2016) feltelepítette már valaki a 14.4-et? Érdekelne, hogy megjavult-e a hangerő probléma!? Köszi!
-
oszy
veterán
válasz
herdsman12 #237134 üzenetére
Ja, hogy A beállításoknál!
Köszi!"majd megint jfs Keresés" jfs?
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
válasz
herdsman12 #234930 üzenetére
Akkor nincs lehetőség iPhone-n elérni egy wifi analyzer appot?? Ez szomorú! Elég hasznos tud lenni!
-
oszy
veterán
Másfél hete feltettem egy kérdést, amire nem született érdemi válasz.
Viszont most megint az az SE, de más jellegű hiba iOS 14-el!Kicseng a telefon, felvesz, majd letesz. Ilyenkor megjelenik az ikon, miszerint leveszi a csengés hangerejét. Nem volt maxon! Mikor újból cseng, már a leghalkabb hangerőn cseng!
-
oszy
veterán
válasz
HoldfenyLuna #235529 üzenetére
Köszi a választ, de sajnos nem.
Elsőként ezt kérdeztem én is, majd levettem a tokot róla, mert arra gondoltam, hogy esetleg az nyomja meg. De nem! Borzasztó idegesítő dolog ez! -
oszy
veterán
Feleségemnek SE telefonja (még nem az új) van. A hangerő folyamatosan sz@rakodik. Magától le- illetve felveszi a hangerőt.
Ha a leghalkabb (de nem néma) hangerőn van, kinyom egy hívást a power gombbal, az utána bejövő hívás már a leghangosabb hangerőn szólal meg.
Vagy amikor a beállításokban a csúszkával beállít egy hangerőt, utána megjelenik bal oldalon a hangerő jel és villog, közben pedig szól a csengőhang. 🤷🏻
iOS 14 óta van ez! -
oszy
veterán
Otthon az 5GHz-és hálózatot egy helyen már elveszíti a telefon. Ilyenkor nem a 2.4 GHz-esre kapcsol, hanem 4G-te. Routeren kell valamit babrálni vagy a telefonon, hogy a 2.4-re váltson?
-
oszy
veterán
válasz
insight #233327 üzenetére
Nálunk is él már a két lépcsős.
Lehet igazatok van
_____________________________________________Másik kérdés:
Hogyan lehet törölni iCloudból az üzeneteket, hogy a telefonon megmaradjanak? Sok helyet foglalnak, pedig a képeket is töröltem már, plusz teljes üzeneteket is. -
oszy
veterán
Ha fizetem pl. a telefonszámlám, a telenor átirányít a simplepay-be. Ott beírom a kártyaszámom, majd a névre lépve előjön egy hitelkártya beolvasása lehetőség. Ezt nem lehet máshogyan megoldani? Jobb lenne ha beolvasná már az elején a számokat és nevet is. A gyári billentyűzetet használom.
-
oszy
veterán
válasz
norbertoth #233205 üzenetére
Állítsd már be a neked megfelelő fényerőt egy sötét szobában. Akkor jónak kell lennie napfényben is.
-
oszy
veterán
válasz
FIREBLADE78 #231880 üzenetére
Az easyskinz miért nem jó?
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
A kedvencek már így marad? Esély sincs, hogy úgy működjön, mint régen? Parancsok nélkül?
________
Az óránál is nagyon elcseszték az értesítéseket már "nyomással" nem lehet kitörölni!
-
oszy
veterán
Hogyan lehet megoldani a GarageBand alkalmazással, hogy egy letöltött hangot állítsunk be csengőhangnak? Van egy oldal, ahonnan letölti a safari, de a GB nem hagyja betallózni.
-
oszy
veterán
Haverom i7 telefonja eléggé lemerült. Jelezte, hogy rakja töltőre. 1 óra múlva sem történt semmi. Ilyenkor DFU és újra az egész vagy meghalt az akku? Előtte sem volt olyan jó az akkumulátor. Melegben néha kikapcsolt.
(#229214) Aaron14: Miért nem maradsz akkor annál?
-
oszy
veterán
Mi ez az 5G-n pörgés?
Ez tényleg annyira fontos?
-
oszy
veterán
válasz
herdsman12 #228982 üzenetére
Köszönöm mindenkinek! Letöltöttem gmailból a névjegyzéket és feltöltöttem iCloudba. Lett dupla kontakt, de megoldottam. Neten töröltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest