- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
iOS 18: magyar billentyűzet semmilyen újítást nem kapott. Az autocorrect bug egyelőre nem jelentkezett.
-
válasz
istnag #314663 üzenetére
Már leírtam szerintem, hogy sok-sok éve tapasztaljuk ezt a családban, van aki mindig PC-re move-olja kábellel a képeit és random visszajönnek ugyanazok. Valszeg ugyanez okozza, csak ő már nem kap update-t az iOS 15-ös készülékére. Az az érdekes, hogy most jött ez elő szélesebb körben.
-
válasz
Zsolt,72 #314653 üzenetére
Apple Store-ban egyébként lehet kérni, hogy adjanak teszt fülhallgatót, én is ott próbáltam ki még a Covid előtt. Arra nem emlékszem, hogy előtte vagy utána fertőtlenítették le, de arra igen, hogy valamivel tisztogatták, mikor odaadták. Szóval megoldható a tisztítása ezek szerint.
-
válasz
werszomjas #314651 üzenetére
Omg, na ez új. :S
-
válasz
MikeWazowski #314648 üzenetére
Nekem sosem hallották első generációs Airpods-on, hogy mit hallgatok, szóval jó hangosan tolhatod.
A Pro 2 nagyon megéri, ha 20k a különbség csak a 3-hoz képest, szóval azt válaszd. Sajnos azt nem tudom, hogyan lehet kiszűrni, hogy eredeti-e, mert nagyon jó utánzatok vannak. Én mindenképp hivatalos helyen venném ezért. -
válasz
vadászcsiga #314564 üzenetére
szerintem ha valaki elolvasta az üzenetet, akkor nem lehet már visszavonni
-
válasz
Dr. Oid #314559 üzenetére
Lehet hardveresen jobbak az Apple cuccok, jobb a szerviz, stb. Plusz iOS-en is elérhető minden Google szolgáltatás. Én legalábbis ezeket is szoktam mérlegelni, hogy pl. nincs mini telefo a másik oldalon.
Valakit itt érint ez a probléma, hogy visszatérnek a már törölt képek? Nálam a családban egy ember mindig úgy backupolja a képeit, hogy PC-re kábellel File Explorerben. Már évek óta panaszkodik, hogy bizonyos képei visszatérnek, hiába törli őket. Szóval ez nem iOS 17.5 probléma lesz szerintem, csak most vették észre emberek talán, miután valaki felhivta a figyelmet.
-
válasz
CharlieDrop #314376 üzenetére
17-ig én jól elvoltam vele, de most kiidegel, hogy lenyomom az x-et és bedobja a rossz szót.
-
válasz
#48138511 #314366 üzenetére
Lehetne ezt jól is csinálni. Engem már teljesen felhúz, hogy mindenhez appot kell tölteni és regisztrálni, mindegyik kuponrendszer máshogy működik, minden automata kassza más, stb. Pl. lehetne app clippeket is alkalmazni, ezért vannak. Szét van minden bonyolítva, ezért is kell annyit bújni a kijelzőt. UX horror minden
-
válasz
Stauffenberg #314340 üzenetére
-
válasz
PeeterssoN #314326 üzenetére
12 sztem jobb, mert konnyebb
-
-
-
válasz
jacis #313403 üzenetére
Talán 2 hetente kéri a jelkódot magától.
Egyébként a Beállítások - Akkumulátor alatt látod, hogy nem volt bekapcsolva a telód, vagy történt valami anomália. Másik lehetőség a logok turkálása, ami most nincs kéznél, hogyan kell.
Amúgy beszéltem a supporttal, találtak vmi hibát töltéskor a telómon, szervizt javasoltak. Még rá kell vennem magam, hogy mikor tudom elvinni és aztán 3 hétig a telóm nélkül lenni, mert kb. annyi idő, mire visszaküldik a csehektől, legalábbis az utóbbi évek tapasztalatai ezt mutatták.
-
válasz
yodamester10 #313371 üzenetére
Nekem is utoljára talán télen volt.
iOS 17 óta nem állítok be úgy ébresztőt, hogy csak telefonon... minimum az órán is állítok be 1-2-t, de volt, hogy az iPaden is, mikor a WatchOS 10 tiszta bug volt kezdetekkor.
És elég szar ezeket leírni. 10+ éve éltem át ilyet Androidon, mikor elkéstem egyetemről, mert éjszaka kifagyott a teló. -
Valakinek ujraindul meg esetleg a telefonja ejszaka? Ugye ios 17 ota van ez a gond es meg mindig nem javitottak, ugy tunik.
-
-
Lehet unalmas mar, de megint szar az autocorrect 17.4 alatt is.
Mar csak röhögök tényleg. Jol indult, működött, de mar megint ha x-et nyomok akkor random berakja azt a szót, amit nem akarok.
-
válasz
CharlieDrop #311711 üzenetére
Szerintem nem lesz FF, de ne legyen igazam. Így is alig van energiájuk a többi platfromra.
-
válasz
Stauffenberg #311215 üzenetére
Igen, ebbe nem akartam még belegondolni.
-
válasz
Stauffenberg #311208 üzenetére
Nálam a gyári bill. a bugok miatt egyenértékű a kicsit gagyibb Swiftkey-jel már, szóval utóbbit használom megint, nemrég jött egy kis design frissítés is.
Aztán a 17.4-nél majd meglesem a gyárit, jó-e már az autocorrect.
-
IOS 17.4-ben jó már az autocorrect?
-
válasz
///Krisz\\\ #309929 üzenetére
nem tudtam még kipróbálni de ez az új iOS standard igazából. vagy működik vagy nem
-
válasz
DrTechnoid #309388 üzenetére
Billentyűzet gagyi lesz Android után, de kapcsold ki az autocorrectet vagy rakd fel a Gboardot/Swiftkey-t.
-
válasz
Aszpirin #309345 üzenetére
Kisebb nyelveket szep lassan fejlesztik, azt tuti, nem fogjak bejelenteni, hogy uj feature erkezett pl. a csehekhez. Ami uj feature lesz az csak a szokasos fobb nyelvekre jon.
Sztem valami generativ Siri lesz a nagy update, amibol mi semmit nem tapasztalunkEs az is lassu lesz, mint a laggolo uj billentyuzet pl. angolul az uj autocorrect miatt. Na jo negativ vagyok sorry
-
válasz
BoneDragon #309229 üzenetére
Apple nem igazan szokott mellenyulni.
-
válasz
esbii22 #308823 üzenetére
Szerintem ezt nem javítják mar, majd ha lesz nálunk is Quicktype… Bár angolul is panaszkodnak sokan, csak inkább arra, hogy hülyeséget javasol a billentyűzet. Nálunk meg hiába x-eljük ki a szavakat, akkor is berakja a baromságot.
iOS 18-ra en sem fogok egyből váltani, az tuti. Eddig mindig ment fel első nap az új iOS. -
válasz
burgatshow #308811 üzenetére
Van ez a 0.5 dollaros dij installonkent, ez lehet, hogy azt eri el, hogy csak a nagyob cegek tudjanak kulon app store-t csinalni…
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest