- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sevadevil7 #130198 üzenetére
Kártyával regisztráltátok be? Van a kártyáján pénz?
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WhiteAngel89 #130125 üzenetére
Vidd be cserélik, vagy megcsinálják.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
SPeti1984 #130089 üzenetére
Ha nem megfelelő sim van benne akkor persze hogy nem fog elindulni. Amúgy már be volt aktiválva? Azaz nem resetelve kaptad meg? Értem ezt az alatt hogy sim nélkül betudod kapcsolni és a menüt is eléred?
Mert ha igen akkor Beállítások -> Általános -> Infó -> Szolgáltató -> itt látod milyen kártyával ment.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
anderledani #129959 üzenetére
Normálisnak nem normális, bajnak nem baj, engem idegesítene.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vasi89 #129945 üzenetére
Itt én mondtam mindenkinek hogy csak a 2 csavart kell meghúzni alul, legtöbb esetben segít a problémán (de van mikor nem ez a baja). Viszont megfelelő szerszám (csavarhúzó) kell hozzá, és óvatosan tekerj rajta, mert ha összeb@szod a csavart, vagy esetleg beletöröd ugrott a gari. Ha ez nem segít akkor mehet gariba, persze ha eltudod vinni azaz nincs messze tőled a hivatalos szerviz hivatkozz erre hogy ezt hallottad, és lehet egyből megcsinálják neked ezt, és ott se kell hagyni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mr.tamasbiro #129914 üzenetére
Ha mentésből visszaállítasz mindent, nem kell telepítgetned semmit.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mr.tamasbiro #129909 üzenetére
Elsőnek azt csináld meg amit mondtam.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mr.tamasbiro #129906 üzenetére
Töröld le ezeket, majd tedd fel újra.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mr.tamasbiro #129901 üzenetére
Ha másnál ad hangot akkor szerintem csak beállítási probléma lehet, vagy app gond.
Értesítéseknél biztos minden stimmel? Mert ha máshol van hang akkor biztos nem hardveres gond.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mr.tamasbiro #129897 üzenetére
Nem kell hozzá semmilyen papír (kivéve ha annyira megfőtt hogy be sem kapcsol), csak legyen rajta hivatalos garancia (itt leellenőrizheted). Amúgy Almáriumot ajánlom legjobban, de ott nem adják meg mindig a +1 év garanciát csere után, iStyle-nál viszont igen, de ott nem annyira rugalmasak sokszor mint Almáriumba.
Csere telefont nem adnak hivatalos szervizekben.
-
B-L-A-C-K
titán
Lehet már mindenki tudta, de nekem ez is új dolog hogy fekete-fehérré lehet változtatni a kijelzőt, és elvileg az aksi is jobban bírja.
Beállítások -> Általános -> Kisegítő lehetőségek -> Kisegítő lehet. bill. parancsa -> Szürkeárnyalat -> erre rányomsz.
És ezek után ha 3x megnyomod a home gombot fekete-fehér lesz a kijelző, ha megint 3x megnyomod visszavált színesre.
-
B-L-A-C-K
titán
Új programot indított az Apple a törött kijelzős iPhone-okat illetően
-
B-L-A-C-K
titán
Ez a Instant Heart Rate pulzusmérő kicsit szívat.
Ma jött le hozzá új frissítés, letölti de nem frissíti be, ugyan úgy megjelenik az App Store értesítésnél hogy van egy függőben lévő frissítés...Telefont újraindítottam (6S), kapott hard resetet is, de semmi. Most ott tartok letöröltem az alkalmazást, újra letöltöm de le se tölti, vagyis letölti, utána egyből frissíti de ha kész a telefonon rajta sincs, és a frissítések közül is eltűnik, de az értesítés megmarad.
Valaki nem tapasztalt ilyet ugyan ezzel az alkalmazással?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WhiteAngel89 #129441 üzenetére
Egyelőre még magyarul nincs, az hogy lesz e arról még nem olvastam sehol sem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95 #129342 üzenetére
Nem értem miért kell erről kisregényt írni egész nap. Az se biztos csak fejét cserélik, de azt se hogy az egészet. Te is csak találgatsz, meg én is. 5x leírtam már hogy majd valaki bemegy, és meglátja, utána kijelenthetjük 100%-osan hogy van, addig nem, mert semmi alapja nincs. Szóval tényleg nem értem mit kell ezen lovagolni ennyit.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #129340 üzenetére
Mivel a fej a hibás így miért fotózzák le külön az adaptert is? Én 50-50% adok neki hogy cserélik.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95 #129338 üzenetére
Ez így oké, de mivel a dobozba egybe van így azért gondoltam az egészet cserélik. Telefonon is meghibásodik valami már 99%-ban kapod az "újat", ez az elvük ugye.
De tényleg lehet csak a lehúzható fejet kapod, mint írtam hamarosan úgyis kiderül ha bevitte innen valaki, és akkor már találgatni se kell.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheMarci #129330 üzenetére
Adapter az kompletten amit bedugsz a konnektorba, ezeknek ugye vannak cserélhető fejei azt adapter/töltő fejnek hívják felénk. Töltő/adapter meg egy, de szokták még a töltőt emlegetni kompletten kábellel együtt.
Na de ezen ne lovagoljunk megint napokig, én úgy értettem az egészet cserélik, ha csak a fejet akkor is cseréltetem ha már úgyis elmegyek majd.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheMarci #129328 üzenetére
Már közbe szerkesztettem még az előző hozzászólásom, itt a megfogalmazással volt akkor a baj, mert az adaptert az egészet jelenti, ez csak a feje. De mint írtam szerintem kapsz egy új bontatlan komplett adaptert. De ezt csak én gondolom, majd kiderül, viszont ha arra járok akkor is cseréltetem ha csak ezt a részét cserélik.
Vasinger!: Ezt sehol sem írják hogy csak azt cserélik, bár azt sem hogy az egészet. Szóval aki bemegy elsőnek innen majd elmondja.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95 #129325 üzenetére
Én otthon is, és meló helyen is iPad töltővel töltöm a telefont, így engem pl érint. Attól meg nem aggódok hogy megráz, de ez eltörhet (tudom erre is kicsi az esély), viszont ha most kaphatok egy tök újat miért ne használnám ki
Az adapterbe meg miért ne lenne elektronika
Vagy te úgy érted csak rosszul fogalmazol hogy nem a komplett adaptert cserélik, hanem csak a lehúzható fejét? Mert szerintem az egészet cserélik, gondolom kapsz egy bontatlant.
-
B-L-A-C-K
titán
Visszahívja életveszélyes töltőit az Apple
Csereprogram az Apple hálózati csatlakozóadapterhez
Meló helyen van most egy iPad töltőm, az is cserés a leírtak alapján.
-
B-L-A-C-K
titán
Jött tegnap egy ilyen asztali mobil tartóm (nem csak telefonnal, tablettel is kompatibilis). Masszív fém, alján van ilyen gumi tapadó korong, ahová beleteszed a telefont ott is, csak ajánlani tudom. ~1000 Ft-ot megér.
-
B-L-A-C-K
titán
Ezt eddig nem is tudtam:
"Egyszerű matematikai műveletekhez nem kell kikeresni a számológép alkalmazást, csak a kereső mezőben be kell ütni a feladványt és amint megvan, már látszik is alatta az eredmény."
"Tisztítsa" meg a RAM-ot a gyorsabb működéshez, ehhez csak meg kell nyomnia a kikapcsoló gombot, amíg meg nem jelenik a kikapcsolási lehetőség. Ekkor engedje el a gombot, majd hosszan nyomja meg a "Home" gombot és addig tartsa úgy, amíg újra meg nem jelenik a kezdőképernyő.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #128959 üzenetére
Én nem arra írtam hogy uncsi vagy nem uncsi hanem hogy nem most jelent meg, vagyis nekem ~120 napja az nem most volt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #128956 üzenetére
4 hónapja az már nem most volt azért.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Frissítés óta nem nagyon tapasztaltam változást (iPhone 6S).
-
B-L-A-C-K
titán
Így akkor tényleg garis, azért kérdeztem mert volt rá példa hogy a töltő meg kábel sz@r volt és rezonált a kijelző miatta. De a te esetedben ha úgy marad míg vissza nem hűl ott valami ragasztás gondok vannak, és hű hatásra elszíneződik. Szóval mehet gariba, persze ha van rá.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
SocketA #127969 üzenetére
Nem kérik, max akkor kell ha nem kapcsol be, ha valahol meg kérik viszed másikba és kész. De tőlem pl még egyszer se kérték, na meg itt már elterjedt volna hogy mennyire kell a számla ha kell. Amiket meg árulnak aprón függetleneket a 95% nem magyar hanem külföldi behozott számla nélküli telefonok, szóval már rég botrány lenne ebből ha kellene.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Milyen email? Ha gmail ott nincs push azaz hogy egyből megkapd, de időzíteni lehet 15, 30..stb.
Beállítások -> Mail, Kontaktok Naptárak -> Új adat begyűjtés -> Ott menj az aktuális fiókodra állítsd Fetch-re, majd menj vissza egyet, és ott lesz alul hány percet szeretnél megadni.
Ha meg azt akarod egyből megjöjjön, és gmail fiókról beszélünk akkor töltsd le a Gamil appot, vagy az Outlook appot.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Viktor0610 #127920 üzenetére
"ami nem fog hibauzenetet dobalni"
Ezekből egy idő után szerintem mind fog...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
runner 125 #127911 üzenetére
Él, világgaris.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest