- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #22569 üzenetére
Köszi, de hardvert nem downgradelnék
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground #22567 üzenetére
Szinte biztos hogy marad a szifon, csak bosszantó ez a sok melléfogás ami az ios 6 óta van. Szabad agykapacításommal keresem a megoldást, még az is eszembe jutott hogy eladom és keresek egy használt 511-es 4S-t
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Blaise #22565 üzenetére
SÖ az off topikban kampányol valami BB mellett, akkor majd azt. Egyébként ha a gyáriak jól meg vannak csinálva nekem nem kellenek más appok. Meg aztán hiába van jól megcsinálva ios-en, apple gondol egyet és valami hülye szabályra hivatkozva írmagját is kiírtja ahogy most is vagy kiheréli, lásd oplayer és társai.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
ittakary #22320 üzenetére
Úgy csinálnak ezekkel a fabatkát sem érő bétákkal mintha valami főverzió jönne. Továbbra sem frissül a noticenter ha törlöm a mailt
A január végi gmail push megszünése miatt átfutott az agyamon a droidra váltás, pedig voltak szép napjai az ios-nek nem is olyan rég. Nekem az 511 tökéletes volt, egyetlen kérdésem lenne Timhez: miért kell elkúrni azt ami egyszer már jó volt?
csak füstölgök
-
vadászcsiga
félisten
válasz
erdoke #22168 üzenetére
Nem hiszem hogy nem tudtok linket rendesen betenni?! Már a sokadik ilyenbe futok bele. Először ki kell törölni a szifon által felajánlott http://-t és utána beilleszteni a linket.
Helyesen: Print Agent PRO
-
vadászcsiga
félisten
Ajándék ötlet karira: Teleobjektív iPhone 4/S-hez
Ma fogtam kézben, az obi jóminőségű fémből van, kupak elől hátul, nem próbáltam ki és nem is vettem meg.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szentkuti11 #21715 üzenetére
A JB nem tiltott miről beszélsz?
Gaberiellb
Azért nem látsz a cydiában semmit mert nincsenek benne repók. Olvass utána ennek mondjuk az iphoneclub.hu-n vagy a szifon.comon. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Ragnar95 #21348 üzenetére
Ragnar
Tegnapelőtt bogarat tettél a fülembe. Fogtam az asztali clingot, levettem a ragacsos részét és átalakítottam a régit olyanra hogy rá tudjam erősíteni az újat. Baromi jó lett, egyelőre aszfalton teszteltem a gömbcsuklót, mert a ragacs ahogy írtam atomstabil, telefonnal együtt jön vele a műszerfal is
Videót is csináltam de azt inkább nem teszem fel mert csak a rádió látszik rajta. Köszönöm az ötletet -
vadászcsiga
félisten
válasz
DonThomasino #21435 üzenetére
Ja
-
vadászcsiga
félisten
válasz
DonThomasino #21431 üzenetére
Én ezzel teszem veszem a képeket oda-vissza gépről telóra és vissza. Mindegyik a fotomappába kerül.
PhotoSyncTibee86
Kiidegel az iTunes mi?Egyébként valszeg a Kelly Familyvel van a bibi
-
vadászcsiga
félisten
válasz
DonThomasino #21426 üzenetére
Sehogy. De minek akarsz oda rakni képeket?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Tutivesztes #21396 üzenetére
Már hogy ne működne. A kimondott szónak teremtő ereje van.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Tutivesztes #21394 üzenetére
Már meg ne haragudj de nem gondolkoztál el egy nicknév cserén?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
sunahunter #21386 üzenetére
Ok, télen a szélvédőre van irányítva a fűtés de nyáron szeretem ha a képembe fúj a hideg, ráadásul én mindig minimumra, 16 fokra állítom.
-
vadászcsiga
félisten
Az SHSH mentés csak akkor marad meg ha eltárolom azokat a pár kB-os kis vackokat a gépen? 5.0 óta a külső vinyón tároltam őket de jómúltkor sikeresen formáztam azt. Buktam a bulit?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
sunahunter #21368 üzenetére
Egy problémám lehet még vele, nyáron a légkondi, télen meg a fűtés.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
sunahunter #21365 üzenetére
Ja ez volt az, szerintem gyerekjáték. Vagy van hosszabb távú tapasztalatod vele? Én nem mertem megvenni.Ok elhiszem, lehet hogy mégegyszer nekifutok.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
sunahunter #21362 üzenetére
Linket kérünk!!!
Nem a teszkóban vetted, mert mintha fogdostam volna pár hónapja ezt de nem tünt túl bizalomgerjesztőnek. Egy csík ragacs van rajta, ha jól emlékszem még a telómat is ráragasztottam de inogott. Már már azt hittem hogy ez csak egy kiegészítője a nagyobb tartónak.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Ragnar95 #21353 üzenetére
Jilian? Irgumnak akartad nem?
Egyébként amit ő ajánlott nem praktikus mert két kéz kell hozzá. Nekem is egy hasonló kétkezes van de én is állandóan vadászok valamire amihez egy is elég. Én évek óta nem tudok ahhoz hozzászokni hogy mielőtt elindítom az autót betegyem a telefont a tartóba, és bekapcsoljam a biztonsági övet. Mindkettővel elindulás után pöcsölök ami sokszor baromi balesetveszélyes.
Ha elhatározom magam végre akkor szerintem egy ilyennél fogok kikötni. Itthon van belőle egy asztali verzióm is, ha le lenne rögzítve az asztalhoz akkor 1 kézzel simán le tudnám szaggatni róla a telefont.
Két akadálya van hogy clingót vegyek, az egyik hogy a mostani nem az üvegre van cuppantva hanem a műszerfalra egy vak kapcsoló helyére van diszkréten aplikálva, a másik meg hogy levételnél ott marad a hátoldali fólia is a gumifelületen.
Ez a szellőzőrácsra erősíthető változat csak 5000 Ft.
-
vadászcsiga
félisten
Nekem windows alatt kilóg a képernyőről az iTunes History gombja.
-
vadászcsiga
félisten
Nos? Senki nem rakta fel a béta 3-mat?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
DonThomasino #21074 üzenetére
Nem tud tévedtem. Először importáld be a gmai címtárba gépen, majd exportáld ki vCard formátumba és ezt a file-t küldd el magadnak gmailben. Ezt már meg tudja nyitni a teló.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
DonThomasino #21070 üzenetére
Elküldöd magadnak emailben csatolmányként, és megnyitod i5-ön. Ennyi.
-
vadászcsiga
félisten
Viszont az iTunes wifi sync hirtelen megjavult, egyszercsak megtalálta a telót.
Más
Béta 3 milyen? -
vadászcsiga
félisten
válasz
peugeotmate #20483 üzenetére
Passz. Holnap minden kiderül.
-
vadászcsiga
félisten
Nem tudom volt e már? Holnaptól az aldiban tapis eszközökhöz való kesztű lesz kapható 1000 Ft-ért.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #20091 üzenetére
Na azért az is tud hülye helyekre vinni. Bécsben felvitt az autópályára holott kivettem a pipát előle. Sőt az SCS-től visszajövet van egy pont ahol az összes eddigi iGo verzió elveszti a fonalat és be akar vinni a mezőbe. Pesten a belvárosban sem mindig acélos, najó az mondjuk tudjuk miért van.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
zolikaDB #19916 üzenetére
Bankkártya, kevés víz a fóliára, pontos felhelyezés, vízkiszoritás közben zsepivel való felitatás. A buborékokat és a szöszöket DanielK celluxos módszerével lehet eltavolitani. Egyik csíkkal felhajtjuk a fóliát, másikkal a kijelzőre vagy a fólia belső oldalára tapasztunk, attól függően hol van a makacs szösz.
-
vadászcsiga
félisten
Költői kérdés: Apple mikor hagyja abba az ámokfutását a 3GS-sel? Tegnap nővérem odahozza a telojat hogy nézzem meg mert felhív valakit, annál kicsong, telefonban semmit nem hallani majd nem lehet letenni, egyáltalán semmire nem reagál. Úgy kellett home+powerrel kikapcsolnom. Bezárogattam az összes futó appot, úgy megjavult de állandóan nem vagyok ott. 6.0 van rajta, a 601 már ott figyel.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
DanielK #19445 üzenetére
Kisbetűs rész alul:
A vásárlási akcióban érvényes árak kizárólag 2012. november 23-án érhetőek el.Gondolom néhány százalék hasznot ráraknak az árakra, nehogy jól járjunk. Van ezeknek eszük. Undorító
-
vadászcsiga
félisten
Új iTunes sehol? Kicsit kiestem a mókuskerékből.
-
vadászcsiga
félisten
Appshopper 601 alatt miért nem dob át appstore-ba? Másnál jó?
-
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
ProCam nagy tudású kamera app most ingyenes.
Időzítés, képarány választás, többféle segédrács, pl aranymetszés. Videórögzítésnél választható felbontás 720p, 1080p stb.
Szedjétek! -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #17598 üzenetére
Na megis marad az új fb app, ma már beengedett.
-
vadászcsiga
félisten
Akkor sem lép be ha rendszer szinten jelentkezek be fb-be.
-
vadászcsiga
félisten
Frissített Facebookba nektek sikerül belépni? Nekem hibát dob akárhányszor akarok bejelentkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Battlefield 6
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest