- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mr.tamasbiro #153999 üzenetére
Nekem is ez van, de még nem jöttem rá a miértjére...De az az érdekes nem mindnél csinálja, 3-nál néztem, 2-nél jó, 3.-nál meg pl nem, csak akkor írja ki ha megadom az email címét is ami a facetime-jához tartozik.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
l.sebestyen #153946 üzenetére
Szerintem csak user error volt (már be voltál lépve, vagy ujjlenyomattal beengedted magad) mert ilyen bugot nem tudok elképzelni...De ha még mindig csinálja egy levideózást megérne...
domerator: Ez szerintem nem hiba, miért baj ha vissza lehet hívni úgy, szerintem ebbe nincs semmi, ha belépne utána azonosítás nélkül az lenne már nagy gáz-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
l.sebestyen #153941 üzenetére
Visszahívást tudsz kezdeményezni jelszó/ujjlenyomat nélkül, de utána ha vége a hívásnak ugyan úgy kint kell maradnia. Most megnéztem, nálam jó.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
@matthew@ #153844 üzenetére
Én már eladtam de 10-es iOS-szel olyan volt hogy 20% körül kikapcsolt, és már be nem, ha töltőre dugtam bekapcsolt, és onnan folytatta a % ahol kikapcsolt...Ebből lett egy aksi csere és utána jó lett. Na neked ha magától bekapcsol ha visszamelegszik akkor inkább valami szenzor miatt van... iOS 10-est miért nem rakod fel?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tompo92 #153787 üzenetére
Nekem olyan ha messenger kamerába vagyok, nem fordul el, ha kilépek a kamerából, és csak a messengerbe vagyok ott a kék kör a kamerának, viszont ha elforgatom el is fordul a messenger, de a kamera kör eltűnik...
Amúgy ez inkább messenger bug mint telefon, ha letörölném és újra raknám az appot tuti megoldódna, de mivel nem is használom itt a kamerát, így nem érdekel. A másik meg nekem más bug már nincsen, amik voltak azok azzal eltűntek hogy a home gombot "lassú"-ra állítottam, és használatban ugyan olyan a gomb így nekem.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Skorpio.59 #153613 üzenetére
Ha jól rémlik ott "Touch Id és jelkód" alatt be lehetett állítani még hogy mikor kérje jelkód igénylése alatt. 10.2-nél viszont már csak "Azonnal" opció van.
Amúgy ez miért fontos, rárakod az ujjad, és már bent is vagy, ha elsötétedik a kijelző akkor is rá kell rakni az ujjad úgy is.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
moya#no1 #153610 üzenetére
Igen az is jó, de tényleg van ebbe millió jó fajta. Beszámítottam egyszer egy ilyet, na erre már tényleg azt mondom nagyon jó hangja volt kis hangszórókhoz képest...
Sipka81: Pedig szerintem pont hogy praktikusabb, takarít, főz, fürdik, letudja rakni kisebb helyre is, nem kell cipelni az egész dokkot. Tölteni nem tudom milyen időközönként tölti, de ritkán látom.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sipka81 #153607 üzenetére
Miért nem veszel erre egy brúútuszos hangszórót? Szerintem erre az a legjobb, kicsi, nem kell a telefont bele rakni...Asszonynak tavaly ilyet vettem fehérben, T-nél valami 8ért lehetett venni akcióban. Jól szól, aksija is elég jól bírja, bevált. Viszont ilyet már nem lehet kapni szerintem, de van millió fajta.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Hegyirabló #153554 üzenetére
Nálam is jó, csinálj egy hard resetet.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vadernagyúr #153526 üzenetére
Miért félsz tőle? Nem bánt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
B-L-A-C-K #153459 üzenetére
Privátba Tompo92 írt egy okosságot ami működik is:
"Elvileg az új home gomb miatt van. Ha a Kisegítő lehetőségek-->Főgomb menübe a "lassú" ra rakod akkor nem csinálja, viszont egyszeri megnyomásnál sokat kell akkor várni. Elvileg azért csinálja mert dupla klikknél az első klikkelésnél megkezdi a kiléptető animációt viszont mikor már a 2. Klikkhez érsz megszakítja az animációt és megnyitja az alkalmazásváltót mindezt a másodperc töredéke alatt."
TechN7ne: Neked nem erre van állíva azért jó neked is?
-
B-L-A-C-K
titán
Ha valaki nagyon ráér nézze már meg hogy ezek a bugok csak egyes iPhone 7-eseknél jönnek elő, vagy más típusoknál is. Ez konkrétan az én i7-em, és teljes visszaállítás, majd szűzként beállítással is csinálja (de tudok több olyan i7-et is aminél nem jön elő)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
kchris78 #153362 üzenetére
Azért van ez a hülye árazás mert a kintről behozott i7-nek már most olyan ára van mint 2017 márciusban kellene lennie, így behülyíti az összes régebbi modell árait.
Szerintem az i6 még a mai napig teljesen rendben van, de még az 5S is használható. Amúgy én is most vettem i7-et, előtte pl fél évig i6-om volt, semmi bajom nem volt vele, csak már meguntam.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vasi89 #153343 üzenetére
Szerintem se létszükséglet, én mindig elmondtam jól elvoltam i6-on is, viszont ha van használom. Pl weboldalak/weboldalakon lévő képek belenézésébe jó (ugye a linket vagy képet ha megnyomod erősebben felugrik előnézetben, majd elengeded vissza megy, ezt napi szinten használom). Akkor beállítások ikonra erősebben rányomok, egyből belemehetek az akkumulátorba, meg még sorolhatnám ami előnyös.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Chiftain #153104 üzenetére
Ja hogy úgy akarod hogy igazat adjak neked hogy nem bizonyítod, helyette inkább írogatsz nekem 50 hozzászólást ezzel kapcsolatban, ahelyett hogy felvennéd mint az előbb 1 perc alatt. De nem nehéz kitalálni miért rizsázol mutatás helyett....
De persze rád hagyom, élj abba tudatban neked elhiszi mindenki nem csinálja a kis telefonod...:/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Chiftain #153097 üzenetére
Ezt se hiszem el akkor, mindig be be akad, lassú görgetésnél, elengedett ujjaknál.... De várom akkor a videót hogy neked 40 ből 1x akad meg talán. Neked biztos valami csoda fejlesztésű a telefonod akkor.
Amúgy meg persze hogy szőrszálhasogatás, mert f@szság az egész, csak itt már évek óta van pár ember akik kikészülnek ha van valami hasonló iOS-nél, és ez pont olyan hogy jelen van és volt már több éve. Csak azért lepne meg ha másnál meg nem lenne.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DonThomasino #153077 üzenetére
2 dolog miatt válhat fel...Gyakoribb eset hogy a kijelző alatt lévő műanyag keret ragasztása elenged. Ritkább pedig hogy szar az aksi és felpúposodik, ez szintén eredményezheti a keret ragasztás elengedését.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Chiftain #153081 üzenetére
Onnan hogy több éve ilyen, frissítésekkel se javult, akárhol megnéztem minden készüléken ilyen, akárkit megkérdeztem ott mindenkinek ilyen, és te vagy az első most aki mondja neked nem...
Szóval ez nekem lehetetlen kategória, ha bemész oda, és lassan görgeted, biztos szaggat nálad is. De ha levideózod, és valóban nem, akkor elhiszem.
-
B-L-A-C-K
titán
Tudom hogy vannak olyanok akiket egy kis laggggolás kikészít, ezért jelzem ezeknek az illetőknek hogy ne tegyék fel az iOS 10.2-t, mert i7-en is találni kis szaggatásokat pl animációk alatt elvétve.
-
B-L-A-C-K
titán
Na nekem is fent a 10.2, durván jobban bírja az aksija, megérte felrakni....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
haddent #152993 üzenetére
Ez szolgáltató függő, nekem is 4G van vodánál amúgy.
(#152989) Yiggdrasil: Ha a szolgáltatóval minden rendben van biztos, akkor adj neki egy H+P újraindítás, ha így sem javul, hálózat visszaállítás (elfogja felejteni minden wifi jelszót, újra kell majd írni). Ha ez se segít szerviz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Hegyirabló #152970 üzenetére
Pl Google Drive-ba felrakod, és beállítod benne legyen elérhető offline.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bagyulajuve #152934 üzenetére
Kicsit függő voltam, de most már kezdek leszokni róla...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest