- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sethi
senior tag
válasz
CharlieDrop #235315 üzenetére
Nézd meg a Jlab jbuds termékeit. Nagyon jók. Nekem egy air executive van ami baromi jól szól és hosszú az üzemideje is. Használom iphonenal és ipadel is.
-
sethi
senior tag
válasz
TheBikerider #233351 üzenetére
Saját alkalmazást ajánl a bank. Apple pay nincs náluk
-
sethi
senior tag
válasz
TheBikerider #233349 üzenetére
Budapest Banknál melyik az a kártya? Nekem van egy Mastercard az nem megy.
-
sethi
senior tag
válasz
insight #232788 üzenetére
Csak a menüben nem tudod kiválasztani a 3G-t, egyébként ahol csak az van simán vált a telefon rá. Nekem az irodában csak az van. Egyébként a 12 pro nem merül telekom esim+telekom fizikaival. Be van kapcsolva wifi, bluetooth mobilnet, watchal kommunikál, viszont 5G-t ki sem próbáltam és a vowifi ki van lőve
-
sethi
senior tag
válasz
AMDPista #228366 üzenetére
Nekem a sajátom az esim a céges a fizikai. A céges át van irányítva a sajátra mert azt használom többet. Amikor beszélek és hívna a cégesen becsörög mint hívásvárakoztatásnál és át tudod venni a hívást. A névjegyzékben minden kontakthoz ki tudod választani, hogy melyik legyen az alapértelmezett vonal amiről hívod. Érdemes is végigjátszani mert a telefon alapbeállítása az a legutóbb használt. Nekem stabil így amióta megjelent az esim. Érdemes csak az egyiknek engedni a voltét, a másik simán 4G. Így nincsenek elmulasztott hívásaim
-
sethi
senior tag
-
sethi
senior tag
válasz
szotyika77 #224945 üzenetére
Jlab jbuds air executive nagyon jó, és normális árban van
-
sethi
senior tag
válasz
MasterMark #221485 üzenetére
Én sem arról beszélek. Ahogy olvasom a kollégának kb ennyig tud a gyorstöltős alljzat+type c kábel és gyors qi pad mint másnál az alap
-
sethi
senior tag
válasz
buci30 #221472 üzenetére
Most néztem az Ikeás 5W-os töltőm egy 12W-os Blitzwolf fejjel 10perc alatt 6%-ot rakott (86%-92%ra) az Xs-be. Az irodában egy szintén 5W-os Nillkin töltőm van egy 10W-os Ugreen fejjel és az is hasonlóan dolgozik. Nem csak szintentartáshoz elég. A kocsiban van egy Baseus qi töltő/tartó 3,1A-es szivargyújtóval és az is tölti navigálás, podcast hallgatás közben is. Nem lehet, hogy a megvásárolt cuccal van a baj?
-
sethi
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #220185 üzenetére
Igen! Tudsz vele roamingolni. Próbáltam sok országban (angliában még nem) és sehol nem volt probléma vele
-
sethi
senior tag
válasz
baal-amiga #219722 üzenetére
Nem tudom milyen sebezhetősége van a levelezőnek, de nálam az ios 13 óta használhatatlan. Nem tölt be, nem jelez, az olvasottakat is olvasatlannak jelöli
-
sethi
senior tag
válasz
radi8tor #217994 üzenetére
Ez csak elnevezés ami változtatható. Nekem is át van írva saját illetve cégesre. Be lehet állítani, hogy adott számot melyik számomról hívja, hogy melyikről menjen a net, ha elfogyna a net automatikusan váltson e a másikra. Jól paraméterezhető és megbízhatóan működik
-
sethi
senior tag
-
sethi
senior tag
válasz
runner 125 #216626 üzenetére
Még i7-el használtam gyári bőr és szilikon tokban is. Erős volt a mágnes, stabilan tartotta a telefont.
-
sethi
senior tag
válasz
aujjobba #216410 üzenetére
Először valami indiai majom írt egy gusztustalan stílusú levelet, hogy használjam a helpet az appban... Majd ugyan ez mint neked. Elküldtem, majd napok múlva valami turbános gyökér elküldte újból a linket, hogy nem elég a személyi egyik oldala kell a másik is+a szelfi. A linken két képet tudsz feltölteni. Elküldtem a személyi hátoldalát-az elsőt előtte megkapták-és a szelfit. Ez volt két hete. Azóta semmi. Három email három félhülye inkompetens indiai... Várok egy hetet és kettétöröm azt a szart. Nem értem egy magát komolynak gondoló cég miért dilettánsokat alkalmaz support feladatokra
-
sethi
senior tag
válasz
Oldman2 #216332 üzenetére
Apple Pay. Wallet alkalmazásban tudod a kártyád hozzáadni és onnantól úgy tudod használni mint a kártyád. Ha x vagy újabb készüléked van 2x megnyomod a lezáró gombot és odatartod a terminálhoz, ha régebbi, a home gombot kell kétszer megnyomnod. Semmi további költsége nincs csak amennyit költöttél
-
sethi
senior tag
válasz
BPéter1984 #216127 üzenetére
Szerintem hasonló minőségűek. Nem igazán lősz mellé egyikkel sem.
-
sethi
senior tag
válasz
BPéter1984 #216122 üzenetére
Nekem az air executive van xs-el használom. Nagyon jó cucc. Stabilan van a fülben, jól zárja ki a hangokat, az ígért üzemidőt maximálisan tudja. Kapcsolódással nincs probléma.Olyat szól, hogy az agyam kiüti a helyéről (ami még maradt) Nagyon minőségi cucc. Érződik, hogy nem a 10 000-es kategória.
Az Aquanál vettem egy hónapja akcióban 20200Ft volt
Most néztem, még mindig vannak, és olcsóbbak mint amit linkeltél -
sethi
senior tag
válasz
BPéter1984 #215792 üzenetére
Én a Jlab jbuds air executiveot használom. Nagyon jól szól, stabil a fülben és az áranis baráti
-
sethi
senior tag
válasz
TheBikerider #215731 üzenetére
Lehet igen. Backupot is tudsz vele csinálni, azt vissza is tudod rá tölteni. Kb ugyan azokat tudod vele megcsinálni mint az itunesal, de jóval egyszerűbben
-
-
sethi
senior tag
válasz
SharpSA #215312 üzenetére
Két hete keresgéltem én is bluetooth fülest. Napokig teszteket néztem (munkaidőben a legjobb
) olvasgattam, és több tesztben is emlegették a Jlab audio jbuds air executive-t mint az airpods pro ellenfelét... Adtam neki egy esélyt és nagyon nem bántam meg. Brutálisan jó hangja van az árához képest (26.000Ft) telefonáláskor is jó a hangja, aktív zajszűrés is van. Adnak hozzá három pár gumiharangot plusz egy pár memoria habost.
-
sethi
senior tag
válasz
herdsman12 #213402 üzenetére
Pont a kolléga által leírtak miatt nem a motoros változatot rendeltem hanem a sima súly zárast. Beleteszem a telefont és ha nem sikerül középre tenni tudom benne igazgatni. Nálam nem a szellőző rácsos van hanem a tapadókorongos. Az egyik kocsiban a szélvédőre, a másikban a műszerfalra cuppantva. Stabil mindkettő.
-
sethi
senior tag
válasz
herdsman12 #213312 üzenetére
A 5V 3,1A 15,5W-ost.
nem is tudtam a rendeléskor, hogy van belőle nagyobb..... -
sethi
senior tag
válasz
anderledani #213302 üzenetére
Az zárja a tartó karjait (gyújtáson)
-
sethi
senior tag
válasz
herdsman12 #213290 üzenetére
Én ugyanezt a Baseus töltőfejet használom, Baseus Gravity vezeték nélküli tartóval. Teljesen jó. Navigálás közben is tölt nem csak szinten tart.
-
sethi
senior tag
Miért van, hogy iphone xs-en az esimről nem tudok smst küldeni. Imessage megy. Fizikairól megy mindkettő. Nagyon ritkán használom, nem nagy érvágás, de azért naa
-
sethi
senior tag
válasz
juhaszroli #212888 üzenetére
Írtad, hogy néhány hónapos a készüléked, ez nem normális működés. Vidd szervízbe! Én is töltöm 12W-os töltővel és pörögnek bele a %-ok, de még az 5W-os vezeték nélküli töltőpadon is.
-
sethi
senior tag
Bármilyen wifi hálózatra felmászik ha nincs térerőm? Sokszor vagyok olyan üzemekben amik teljesen le vannak árnyékolva, de van bent nem publikus wifi.
A nem fogadott hívás értesítő smsről le kell mondani? Valakinek ezt mondták a telekom ügyfélszolgálatán (másik fórumon olvastam) -
sethi
senior tag
A mostani ios frissítés után frissítette a szolgáltatói beállításokat is ez mit jelent? Mi változik ilyenkor?
-
sethi
senior tag
És végre a számológép is tagol újra mint a 12-ben
Az üzemidő nálam is javult 😁 -
sethi
senior tag
válasz
Mela Kehes #212149 üzenetére
Én ezt használom teljes megelégedéssel. [link] Mi a különbség egy drágább és egy olcsóbb között? Ha a drágább tudja a 7,5W-os gyorstöltést az ok.
-
sethi
senior tag
válasz
Viper26 #211516 üzenetére
Telekom oldalán átváltod magadnak, majd a telefonon az előfizetés hozzáadásánál beolvasod a telekom oldaláról a qr kódot. Telefon váltásnál törlöd a telefonról a mobil előfizetést és ennyi. Az új telefonon a telekomtól megint igényelsz qr kódot amit beolvasol. 10db ingyenes, viszont ha fizikai sim kell, be kell menned személyesen érte. Egyébként a kezdetektől használom és soha semmi probléma nem volt vele (roaming közben sem)
-
sethi
senior tag
válasz
anderledani #211343 üzenetére
Sima 5W-os. Nem árt neki, én is Xs-el használom. Venni kell hozzá egy type c kábelt is az is van az ikeában +1000Ft
-
sethi
senior tag
válasz
TheBikerider #210756 üzenetére
Nálam működik dual módban (telekom, telekom) hibátlanul, de én még az egyiket hagytam 3G-n.
Ha lehetne visszatenném a 12-t. 13.2.2-n safari omlik össze, ha a névjegyzékből választottam ki kontaktot és onnan hívtam folyamatosan abba a kontaktba lép vissza, ha belépek a névjegyzékbe, a gyári email alkalmazás nem tud három email címmel megbírkózni. Most elkezdte, hogy nem tölt fel vezeték nélküli töltőpadon 60% fölé. Ugyanaz a pad párom i11-ét rendesen tölti. Viszont az üzemidőm kifogástalan -
sethi
senior tag
válasz
California1 #210015 üzenetére
Playerxtreme
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest