- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
TheBikerider #197839 üzenetére
A fizikai kártya egyszeri díja.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #197709 üzenetére
Én pont most aktiváltam a Monese-t.
-
tboldi
nagyúr
válasz
HUTCHDB #197694 üzenetére
Szerintem te már eldöntötted, hogy négyest akarsz.
Amúgy nekem is van egy sima alumíniumtokos 44-es, tavaly október óta van meg, az üvegen egy szem karc sincs (bekentem ilyen nanolöttyel, talán az segít). És eszembe nem jutna régebbit venni - pontosabban a 4-es volt az első olyan Apple Watch széria, amire azt mondtam, hogy nekem kell egy, a korábbiak nem különösebben érdekeltek.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #197595 üzenetére
Én meg várom, hogy postázzák.
Az OTP-st viszont nem fogod tudni hozzáadni semmivel.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #197590 üzenetére
Magyarországon hivatalosan nincs Apple Pay. Viszont van workaround.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Meszes1991 #197141 üzenetére
A másik a Skype, ugye?
Nálam is ez van, meg a neten rákeresve még néhányan ezt tapasztalják. Elvileg szerveroldali hiba.
-
tboldi
nagyúr
válasz
TheBikerider #196746 üzenetére
Én AirPods-ot vettem, mert szerintem az ökoszisztémához (esetemben iPhone, MacBook és Watch) ez a legjobb.
De bármilyet is veszel, arra figyelj, hogy tudja-e az AAC kodeket, különben csak alacsony bitrátával fog menni, és nem lesz túl jó a hangminőség. Sajnos az aptX nem támogatott, csak Mac-en. -
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz
mr.tamasbiro #195093 üzenetére
Nem frissített véletlenül 12.1.1-re tegnap? Csak mert ezzel a verzióval kapcsolatban olvastam ilyesmi hibákat.szerk.: Ja, megoldódott, akkor sztornó.
-
tboldi
nagyúr
A Lidl-ben most van lightning-kábel, ha valakit érdekel.
-
tboldi
nagyúr
válasz
oliver7777 #195023 üzenetére
Annyit tennék még hozzá, hogy nem IMEI alapján megy az azonosítás, hanem sorozatszám alapján.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Kicsikatona7 #194891 üzenetére
Én már párszor írtam róla itt, keress vissza!
Amúgy egy fokkal jobban szól, mivel nagyobb mágnes felel a hangkeltésért, mint a vezetékesben.
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz
Peetey91 #194782 üzenetére
Sajnos a Watch nem Qi szabványt használ, ezért nem fogsz olyat találni, amire csak rá kell dobni. Majd csak az Apple saját AirPowere lesz ilyen, már ha egyszer piacra dobják. Addig viszont a 3rd party töltőkben külön helye van a Watch-nak, esetleg az eredeti mágneses korongot kell belegyömöszölni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #194728 üzenetére
Yep. Jelenleg csak a gyári működik rendesen, ezért nem is nagyon kapható még másfajta USB-C-s kábel.
-
tboldi
nagyúr
Jönnek a 3rd party USB-C–Lightning kábelek.
[link] -
tboldi
nagyúr
válasz
sirszevenap #194663 üzenetére
Szerintem nem, de ez csak az én véleményem.
-
tboldi
nagyúr
válasz
-secret- #194602 üzenetére
Akkor nem tudom.
(#194603) Jaded: Cáfolom. Ha Watch-on akarok megnyitni egy emailt a Spark app-ban, de az nem csak szövegből áll, akkor átirányít a telefonra, és az alkalmazásváltóban meg is jelenik alul. Sőt, az iOS-es Safari tartalmát simán át tudom vinni Handoffal Mac-re úgy, hogy a Chrome-mal nyitom meg.
(#194605) aujjobba: Ez lehet a titok nyitja. Bár én eddig azt hittem, hogy csak a spotlight-keresésnél, és esetenként a zárképernyőn tud javaslatokat adni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
CsonkaImo #194595 üzenetére
Igen, szíjak tekintetében 38 = 40 és 42 = 44.
Amúgy ez a legnagyobb Watch-topik.
-
tboldi
nagyúr
válasz
haverkulum #194530 üzenetére
Az Extreme Digitallal majdnem szemben van egy Almárium Pro, ha minden igaz, ez hivatalos szerviz. Tőlük kellene megkérdezni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
access_denied #194473 üzenetére
A gyári tokok nem nyomják fel.
-
tboldi
nagyúr
válasz
nederlanden #194351 üzenetére
Annak ellenére, hogy hosszabb a kijelző (ezáltal az átmérő is nagyobb), a hasznos terület kb. ugyanakkora a XS Maxnál, mint a 8 Plus-nál. Vannak appok ugyan, amik kihasználják az extra területet, de sok helyen meg nagy üres sávok vannak (pl. a billentyűzet alatt). A XS meg nyilván kisebb, én emiatt nem vennék 8 Plus után.
-
tboldi
nagyúr
válasz
kisferi #194277 üzenetére
Be van építve egy másfél méteres kábel, nem kell külön, csak egy USB-s fali adapter, amiből gyakorlatilag bármilyen jobb fajta megteszi. Én egy Tronsmart 5V/2A-essel használom, amit még egy Xiaomi telefonhoz kaptam anno. De természetesen a gyári is jó, csak azzal még egy kicsit lassabb lesz (5V/1A).
-
tboldi
nagyúr
válasz
kisferi #194270 üzenetére
Nekem ilyenem van, nincs rá panasz.
-
tboldi
nagyúr
És általában is úgy vagyok a dolgaimmal, hogy szeretek vigyázni rájuk, amennyire csak lehet óvni és megtenni mindent azért, hogy minél tovább tudjam elégedetten és normálisan használni.
Én is pont így vagyok ezzel. Még az autóm glancolásával is képes vagyok órákat eltölteni, míg más csak egyszerűen beviszi valamelyik kút automata mosójába. Nem vagyunk egyformák, ennyi.
-
tboldi
nagyúr
válasz
gabor0077 #193516 üzenetére
Figyelni kell folyamatosan, naponta akár többször is a különböző webshopok készleteit. Nekem így sikerült elcsípnem az iSTYLE-nál egy szürke, szövetpántos 44-est és egy arany, szintén szövetpántos 40-est, de kb. egy órával később megint elfogyott az összes.
szerk.: Okt. 19-én rendeltem és 24-én vettem át. Most az egyszer nem örültem a hosszú hétvégének.
-
tboldi
nagyúr
válasz
gilfoyle #193417 üzenetére
A XS érezhetően jobb fotókat lő a tesztek alapján, de ha csak fél évre vennéd, akkor szerintem nem érdemes 70-100k-rel többet kiadni érte, annyival nem jobb. Inkább a X-et választanám, azon kevesebbet is buksz. A kijelző meg pontosan ugyanaz a kettőben, ha jól tudom.
-
tboldi
nagyúr
válasz
hemaka #193112 üzenetére
Megnyomogattam a XR-t.
Meglepett a kijelzője, sokkal élénkebbek a színek a 8 Plus-oménál, és a max. fényerő is magasabb. A XS-hez hasonlítva nincs is olyan eget rengető különbség, hiába csak LCD. Sőt, a káva vastagsága és a kisebb felbontás sem tűnt olyan zavarónak. Egy pillanatra el is gondolkodtam a cserén, de van 2 dolog, amitől már nem szívesen válnék meg: a 3D Touch és a telefotó lencse (a 2x optikai zoom miatt). Emiatt csak a XS Max jöhetne szóba mint utód, de határozatlan ideig még marad a 8 Plus.
szerk.: Bocsi, nem válasz akart lenni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
zaskar #192955 üzenetére
Kell egy Tunai Firefly és problem solved.
TechN7ne: Az olcsókkal az a baj, hogy nem tudják az AAC kodeket, valamint az aksijukat folyamatosan töltögetni kell. A Tunai viszont rohadt kényelmes, és van olyan a hangminőség, mint CD-n, legalábbis a Jazz gyári rendszerén keresztül.
-
tboldi
nagyúr
válasz
California1 #192904 üzenetére
Tippem szerint az iMessage-en való átküldéssel sikerült lekonvertálni. Próbáld meg AirDroppal!
-
tboldi
nagyúr
válasz
marlboromen #192778 üzenetére
Az Apple ID-dhez vannak csatolva az appok, szóval mindkét kérdésre igen a válasz.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Fox Mulder #192532 üzenetére
Fólia ua., de a kamera kivágásnál és alul a mikrofonnál lehetnek anomáliák.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Apone33 #192490 üzenetére
Nekem 8 Plus-om van, és már kb. 50-60%-nál rá szoktam dugni, mert nem szeretem, ha alacsony(abb)an van a töltöttség útközben, úgyhogy konkrét számokkal nem nagyon tudok szolgálni.
Az én powerbankom (valami Isy a Media Marktból) elvileg 2 amperes, 80%-ra egészen gyorsan feltornázza magát a telefon, utána eléggé lelassítja a töltésvezérlő, de leginkább az befolyásolja az időt, hogy nyomom-e közben a telefont, vagy sem. -
tboldi
nagyúr
válasz
norberto_th #192457 üzenetére
Nekem meg 10 és fél hónap alatt esett le 100-ról 99-re a 8 Plus.
-
tboldi
nagyúr
válasz
silentkiller #192440 üzenetére
A Parancsok appal megoldható, az r/shortcuts subredditen láttam valamelyik nap.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Ron Swanson #192253 üzenetére
Én sem tudok semmi jellemző hibáról. Talán csak annyi, hogy a szürkék keretéről pattogozhat (van ilyen szó?
) a festés, de az amúgy sem tartozik a gari hatásköre alá.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Zjunior #192077 üzenetére
Mostanában sokszor vagyok úton, ott nincs Wi-Fi.
Ha a mobilnetet feltornáznám korlátlanra, akkor majdnem 10k-rel több lenne a havidíjam. Ez nem lenne túl rentábilis 2 év hűség mellett csak azért, hogy kisebb tárhelyű telefonom legyen. Gyakorlatilag 4-6 hónap alatt meglenne a 256-os felára, és a maradék ~1,5 évben meg dobálnám ki a pénzt.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Zjunior #192073 üzenetére
A képeim, zenéim és videóim összessége már megközelíti a 64 GB-ot, ezen kívül még van néhány nagyobb játék is telepítve. Az iCloud, AppleMusic, Spotify, stb. nekem nem opció, elég kicsi az adatkeretem, a nagyobb csomagok jóval drágábbak. Hosszabb távon olcsóbban kijövök a nagyobb tárhelyes telefonnal, mint egy nagyobb mobilnet előfizuval, meg a többi szolgáltatás díjával.
-
tboldi
nagyúr
válasz
California1 #191763 üzenetére
Az enyém kb. olyan, mint a gyári töltő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest