- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekra #164060 üzenetére
Nekem most van rajta egy 0.2-es teljes keretes üvegfólia, így ezzel van egy síkban pont.
Viszont minőségben ugye ez az akciós nem tudom ugyan ez e amit mi szoktunk rendelni, mert az ugye ez, tényleg hasonló, de lehet nem pont az, így ha nem akarsz kísérletezni vedd kicsit drágábban szerintem az eredeti forrásból.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
California1 #163984 üzenetére
Én 3-at használok, de nekem full szinkronban vannak mindig.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
elperroloco #163962 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tsebacsi #163617 üzenetére
Az annyira nem is vészes. Ha iCloudba mentette a számokat akkor ahhoz nem kell visszatölteni az egész mentést, elég ha a újként beállítja, és az Apple ID-vel aktiválja, ugyan úgy leszedni a telefonszámokat iCloudból, azaz egy 16-os is elég így hozzá bőven.
De ha kell a 128-os, és kitudják cserélni akkor élhet az is, viszont nem egyszerű történet azért.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tsebacsi #163614 üzenetére
"vagy az élet nem ilyen egyszerű?"
Sajnos nem.
Mennyi lenne amúgy ez a 16-os projekt? Illetve remélem ujjlenyomat olvasót is kap hozzá, mert a régivel már nem menne. Azt hogy mennyibe lenne azért kérdezném, mert lehet jobban megérné hogy így eladja hibásan, és vesz egy használt 128-ast.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
banánocska #163575 üzenetére
Konkrétan milyet szeretnél venni?
Pl i7-ben a com-os főoldalukon egyből megtaláltam (de gondolom más típúsnál is ugyan így megvan, de nem néztem).
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Diokhan #163470 üzenetére
Miért mi bajod vele? Évek óta oda viszem a telefonokat, hivatalos viszonteladók, és hivatalos szervizpartner.
G^zC^mp€r: Biztos 5S az, mert még csak szeptemberben lesz 4 éves...
Amúgy ha 5S-ről van szó, még tudnak adni refurbot, i5-nál már nem hinném, azt hogy ilyenkor hogy intézik ha nem tudnak adni olyat meg meg passz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Diokhan #163468 üzenetére
Ezt se jól tudod sajnos, mivel létezik gyári alkatrész is amit megvehetsz bele gari lejárta után is, csak horror áron. Sőt ha betörik a kijelződ, és így cserélteted a garanciád is megmarad.
(#163466) 30z.Samu: Magadnak youtube videók alapján ki tudsz cserélni mindent, csak utángyártottnál is van jó meg rossz minőség (gyárit a fent mutatott linken tudnál venni, de mint látható abszolút nem éri meg).
Aksiban pl ezt nagyon tudom ajánlani, több 5S-be raktam már be (i5-be is van), feleségem is ilyet használ hónapok óta, nagyobb kapacitású mint a gyári, és érezhetően is tovább bírja. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #163419 üzenetére
Miért ne tudnák tiltani a telefont?
"Ha azt írja ki, hogy "nincs szolgáltatás" akkor a sim kártyád nem tud csatlakozni a hálózathoz, nem a telefon."
Telefon tiltás esetében is ugyan ez van, mivel nem engedi felcsatlakoztatni a sim-et a hálózatra, ezt nevezik annak mikor letiltották a telefont, szóval nem azt jelenti hogy nem tudsz belépni a készülékbe sem.
-
B-L-A-C-K
titán
Megjött ez a kábelem, minőségre és működésben is kifogástalan, tényleg szuper:
Hosszútávon nem tudom meddig fog működni, de jelenleg csak ajánlani tudom.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
lockdown90 #162419 üzenetére
Elég buta felfogás hogy ha drága telefonod van, akkor csak biztos a drága tok jó hozzá...:/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DM-Fan #162283 üzenetére
Ha pl úgy mászkálsz hogy van nálad egy táska vagy oldaltáska akkor Plus is jó választás, csajoknak is azért van inkább Plus (vagyis többet látok ilyet mint kisebb iPhone-kat a kezükben), mert mindenhová ugye táskával mennek, belökik és kész.
Amúgy meg használt vonalon vegyél pl egy Plust, ha reális áron vetted, akkor kb ugyanannyiért el lehet adni újra ha nem tetszik esetleg.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DM-Fan #162260 üzenetére
Felhasználó függő kinek mi jön be, de szerintem a legoptimálisabb méret az i7-nek van, 5S/SE szerintem túl kicsi, sokkal jobb a nagyobb kijelző, viszont a Plus-on meg böngészés játék jobb, viszont nem minden esetben 1 kezes telefon, zsebben főleg nyáron rövidnadrágban meg felejtős nálam. Én plus-t pl 2 hét után eladtam mert nem volt kényelmes. Így kizárás alapon i6/6S/i7 méret nálam a nyerő, ez kényelmesen elfér mindenhol, 1 kézzel is lehet használni, kijelző lehetne nagyobb, de jobb azért mint egy SE.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
zakoss #162205 üzenetére
Teljes visszaállítás előtt ha nem jelentkezik ki valaki az iCloud keresésből akkor kérni fogja mindig a fiók jelszavát. Kérjen a fiók tulajdonosa új jelszót apple oldaláról, ha nem tud akkor ha megvan a készülék számlája, akkor elvileg APR-be tudják orvosolni, ha nincs meg nem lehet vele mit kezdeni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
pellesmartin #162190 üzenetére
Az hogy kicserélték garanciában, vissza kaptak egy "újat" (refurb készülék, nem teljesen új, használt alkatrészeket tartalmazhat, de az akkumulátor, a kijelző), és erre kapnak ilyenkor 3 hónap garanciát, ezért látsz sok ilyen hirdetést.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
marcell2015 #162127 üzenetére
Ez elég baráti!
Nekem 100 perc bárhová (utána egy perc sok, valami 28Ft) + 3,5GB net, és így 4 ezer.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Laraxior #162114 üzenetére
GSM szervizek lehet olcsóbban megcsinálják mint 60, viszont utángyártottat raknak bele, és gari is ugrik. Amit meg előttem linkelt Radi, az hivatalos, és a garancia is megmarad, i7+ esetén én is ott csináltatnám, főleg ha még szinte új a telefon.
Illetve kérdezd meg MM-be nem e kötött rá biztosítást.
-
B-L-A-C-K
titán
Most hosszabb ideig volt alkalmam nyomogatni egy S8-at, ez a vékony készülék, ezzel hosszú kijelzővel meg kell mondjam nagyon jó, mind fogásra, mind használatban. Kijelző meg gyönyörű. Ha ilyesmi lenne az új iPhone csak örülnék neki.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Hardver Arc #161687 üzenetére
Nem nagyon hallottam itt vett volna valaki "öngyógyító" tokot, legyél te a teszt alany.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
boken #161654 üzenetére
Lehet, viszont ha majd később kell rajta visszaállítást, vagy frissítést csinálni akkor kérni fogja a te apple id-d is jelszóval, illetve az lányodét is, mivel a te programjaidat a te neved alól töltötted le, azaz kicsit kavar lesz az egész. Én javaslom nullázd le a telefont teljesen (előtte ne felejtsd el kikapcsolni iCloudban a keresést), és úgy ad neki oda teljesen szüzén. Azokat a programokat amiket megvásároltál meg megoszthatod családi megosztással.
-
B-L-A-C-K
titán
Kíváncsiságból elkezdtem tesztelni az i7-em üzemidejét, úgy hogy pár dolgot kiiktattam, illetve pár alkalmazás használatából visszább vettem.
Ez abból állt, hogy energiatakarékos módban volt végig a készülék, és ~25%-os fényerőn. De éjszakákra nem kapcsoltam ki, és folyamatos 4G/Wifi kapcsolaton volt, valamint mentek az alkalmazás frissítések is. Waze-t (GPS) és játékot kiiktattam (utóbbin csak 2 játékban a bónuszokat szedtem le minden nap), facebookon is csak a fontosabb dolgokat néztem meg, illetve interneten is. Viszont üzenetekre (facebook messenger/viber/imessage), emailekre (céges + privát) normálisan válaszoltam, illetve fotókat is normálisan készítettem, ahogy szoktam. Hívásokból sem vettem visszább, bár hosszan ritkán beszélek, így most is sok kisebb volt.
Nem vártam már meg a végét. 7%-ot hagytam benne, de így is elég meglepő eredményt értem el, nem gondoltam volna eddig bírja:
Természetesen nem így fogom használni, mert a 25% körüli fényerő amúgy is kevés, illetve nem vonok meg magamtól ennyi dolgot sem, csak jó tudni, hogy az ~1 napos üzemidővel szemben elég korrekt eredmény is elérhető akár ebben a formában.
-
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Alcatraz13 #161504 üzenetére
Emailedre ment.
-
B-L-A-C-K
titán
Vodás van itt? Csak nekem nem megy a mobilnet vagy másnak sem, Wifi-n tudok csak netezni, újraindítás, restart sem oldotta meg.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Chereiose #161405 üzenetére
Igen, érvényes.
Az hogy megcsinálják e, javítják, illetve cserélik passz. Garancia csak abban az esetben indul újra ha hivatalos helyen lett véve, és magánszemélyként.
Mr. Teddy: Ha bontatlan gyári csomagolásút veszel arra az összesre 1 év gyártói garancia is lesz. Amúgy én apróról vennék használtan egy patika állapotú 64-est megbízható személytől, olcsóbban is kijössz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
univerzita #161379 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest