- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
totalpatec #101610 üzenetére
Nem azert veszek ilyen erteku eszkozt, hogy szirszar karcokat nezegessek meg tapizzak.
-
r3dsnake
nagyúr
i5S @ 8.1.3 az elsó 24 óra után. Eddig szimpatikus.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
galaxys80 #101528 üzenetére
Szerintem meg nem lattad milyen, mert pont ugy nez ki igy, mint az i6 eleje. Raadasul en egy hajszalkarctol fraszt kapnek, ugyhogy attol barmelyik foliaval jobb, mint karcos kijelzovel. (foleg amikor ugy karcolodik, hogy megtori a pixelt es latszik a szubpixel szine bizonyos szogol...)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
SpongyaBob #101498 üzenetére
Eddig is ott volt.
-
r3dsnake
nagyúr
Használ valaki Papert? Nekem nem akarnak jönni a pushok az üzenetekről.
Gsx-rr: Én meg oda, ahova tartozik, mégsincs kavarodás.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
to.ca #101425 üzenetére
Nemtom mi a gondod a kontaktokkal, én guglira mentek mindent, tökéletesen hordozgatom eszközök és webes felület között a névjegyeimet, rendes sorrendben. Talán odafigyelve kéne elmenteni a kontaktokat, hogy hova írsz vezeték és keresztnevet, és utána a menüből már testreszabható a listázási sorrend.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
roberto211 #101366 üzenetére
Tinyumbrella leirja, shsh nem kell.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
roberto211 #101360 üzenetére
Alapszabaly, hogy nem nyomunk jailbreakelt telora visszallitast. Probald Pwned dfu-bol tinyumbrellaval betallozva.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Laca1212 #101268 üzenetére
Félreértettem, azt hittem hangot sem akarsz hozzá. Amúgy az alkalmazáson belül nem arra vonatkozik, hogy rezegjen-e lezárt kijelzőnél, hanem arra, ha konkrétan az appban vagy és közben jön üzenet, rezegjen-e. (In-App Vibrate, gondolom ezt is valami elcseszett módon fordították magyarra)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
tonyqa23 #101133 üzenetére
Rejtett modszer? Nagyon adta magat a dolog, amikor eloszor hasznaltam iTunes-t. Azon lepodtem volna meg, ha nem igy mukodik, mindenhol drag n dropot hasznalok. (Vlc-be igy huzom be a feliratfajlt a chromebol, vagy PS-be a fotot memkartyarol. Ha valahol nem megy a dragndrop az alapbol szar.)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
zsolt841230 #101096 üzenetére
Így kicsillagozva senki sem tudja, hogy telenorra és t-mobilera gondoltál.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
szekfizsolt #100726 üzenetére
Kizárt, hogy ennyire sárga legyen a kijelző.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
barnabasss #100558 üzenetére
Nincs.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
nylontacsko #99990 üzenetére
Csak úgy, ha belépsz és kikapcsolod a Find My iPhone-t.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
nederlanden #99828 üzenetére
Jó, nőknél mindig ott van valami tatyó.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
nederlanden #99825 üzenetére
Ha nem lehet zsebre rakni egy telefont, ne akarja már valaki megmagyarázni, hogy nem nyűgös.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
nederlanden #99814 üzenetére
Ez baromsag.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Totheground #99791 üzenetére
Szerintem csak ha ujra behuzod a librarybe. Amugy rohadtul izgatott voltam a matchel kapcsolatban a bejelentes utan, de proba utan rajottem, hogy szar. Semmi baj nem lenne vele, ha nem felig huzna be minden lemezt, es igy ahany track, annyi minoseg. Igenytelen, na. Spotify meg mindenrol elerheto, browserbol is, minden tagelve van, jo a minoseg es a community resze is. El se inditottam az iTunest amiota elofizettem Spotifyra.
-
r3dsnake
nagyúr
Androidosként nincs rá lehetőség. A zenéidet matcheli, amit megtalál fenn azt 256-os aac-ra, amit meg nem, azt feltölti úgy, ahogyan neked is megvan. Nem tölti le automatikusan, amíg nem törlöd a local copy-t, vagy amíg nem felhőről akarod hallgatni/letölteni (pl. telón). Maximum úgy megoldható nálad, hogyha gépen matchel és leszedsz egy lemezt, akkor annak az AAC fájljait áthúzod androidos telóra (mivel DRM-free), de a felhőből hallgatás nem lesz opció droidon. Én használtam 2 hétig majd visszamondtam. A Spotify lényegesen kényelmesebb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest