- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Stylewars_kp #41494 üzenetére
Erről van szó, elsőnek en is a gyári kamerához nyúlok, másodszorra ehhez a KitCamhez, és ezek után jön csak a tükrös Nikon. Pár éve én sem hittem volna hogy ez lesz a sorrend
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Lord Dragon #41419 üzenetére
Cseszhetik, itt mindenki bealdozta a jb-t ezért a my little pony-s iOS 7-ért
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szekfizsolt #41038 üzenetére
Már megjelent a béta 4 is?kijavitottad
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szekfizsolt #41005 üzenetére
Már ha lesz rá JB, gondolom az exploitokon is gyalultak kicsit, emlékezzünk milyen sokára jött ki 6-ra.
Egyébként ha jól emlékszem iOS6 bétáknál az volt a max, hogy úgy béta 3-4 körül beletették appstore-ba azt mint ipadon van hogy az appok előnézeti képét egy éritésre teljesképernyőssé lehet tenni. Aztán kiszedték, kár mert nekem tetszett.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
PumpkinSeed #40913 üzenetére
Jóreggelt, ezen már túl van az almás közösség
Ezt kaptuk, ezt kell szeretni. -
vadászcsiga
félisten
válasz
szekfizsolt #40839 üzenetére
Van más módszerük is hogy válts. A legnépszerűbb alkalmazások nem lesznek elérhetők a te ios verziódon
-
vadászcsiga
félisten
Itt egy kis changelog béta 2-höz szifon.comról:
This release is all around snappier and more stable
Voice Memos app is back
Beta 2 is now available for iPad
New male and female Siri voices
The Messages app now shows contacts photos in conversation threads
New animation when a message is sent
A bigger “Send” button in Messages
Reminders app works now, and has received some UI touchups
FaceTime app has a darker backgroundItt a full is: [link]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szekfizsolt #40828 üzenetére
Vagy elviseled hogy lassú, és szaggat. Egyébként megvenném én az újabbat, a 3/GS-4/S vonal jó is volt de ez az i5, és ha igaz az 5S?!
No comment, de ezen már kifüstölögtem magam anno. Ez van, tudom nem túl népszerű az álláspontom errefelé. -
vadászcsiga
félisten
válasz
szekfizsolt #40821 üzenetére
Ezzel én is igy voltam, aztán rájöttem miért frissítik az eszközeiket. A jb nálam csak az OTA kiiktatása miatt van. Na jó már megszoktam a kapcsolókat is a noticenterben, de ennyi.
sagesz93
Behaltak a szerverek, próbáld később -
vadászcsiga
félisten
Kint van a béta 2?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Ragnar95 #40657 üzenetére
De van olyan app amivel minden irányba lehet képet meg videót küldeni, elsősorban wifin, annak hiányában viszont bt-n. Ez a Wifi Siync
Egy hete amikor vettem az ipadot Pesten nagy hasznomra volt. Arénában letöltöttem az appot, anyámnak meg tudtam mutatni a telefonomon levő képeket nagyban. -
vadászcsiga
félisten
válasz
skidrowkill #40610 üzenetére
SHSH hiányában nem is lesz
-
vadászcsiga
félisten
válasz
skidrowkill #40532 üzenetére
Azt downgrade-nek hívják, itt restore-ról van szó
-
vadászcsiga
félisten
Megjelent a SemiRestore!
Egyetlen gombnyomással restorolhatjuk jb-s eszközünket a jb, és az iOS verzió megtartásával. -
vadászcsiga
félisten
válasz
#93966848 #40518 üzenetére
Hát "valamennyire" védi, de attól függ mitől akarod megvédeni. Felesleges rá ilyen drága fólia, ráadásul ezek a fajták (Anti-glare & fingerprint) pont a retina pozitívumait akadályozzák.
Első gsmshop, 800 Ft-os fólia oszt ennyi. Tapasztalatból mondom, tökéletesen megfelelnek.
De majd rájössz te is. Addig fizess ki a tanulópénzt -
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground #40486 üzenetére
Szerinted. Szerintem meg jó kis cikk. Ès nem kifejezetten a Siri: android miatt, hanem a tipográfiailag, grafikailag osszeszedetlen ui miatt.
adamssss
Én nem jelentem ki ilyen kategorikusan hogy nem fogom soha feltenni, egyelőre megvárom a véget de ismerve az Apple-t, sztem nagyjából ez a végleges dizájn. Elég megosztó lett, ez pedig jó nekik. Ha valami langyos az nem lesz sikeres. -
vadászcsiga
félisten
Jó kis cikk van szifon.comon azoknak akik úgy gondoljak az iOS 7 nem úgy sikerült ahogy kellett volna.
[link] -
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Stirbi #40393 üzenetére
A mail ha gmailként van beállítva nem is fog jelezni mivel a google megszüntette a pusht. Csak akkor jelez ha ahogy írod megnyitod, függetlenül attól hogy kilövöd e vagy sem. Egyébként nem lehet kilőni, mindig fut rendszerszinten a háttérben.
twelve book: vétek ezt a szép telefont ilyen kötésben tartani, bár kétségkívűl szép. Templomban egyenesen kötelező
-
vadászcsiga
félisten
válasz
skidrowkill #40276 üzenetére
Icecave volt az, keress rá a nickjére
-
vadászcsiga
félisten
Jb-s, belakott eszközre lehet backupot visszatölteni? Nem makkan meg tőle?
oszy
60-ért? 4S-t? töröttet??? -
vadászcsiga
félisten
Hol van elrejtve a letöltött OTA frissítés? Vagy az evasion jb törli azt is?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest