- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tothjozsi96 #170628 üzenetére
épp hogy a 7 az első szériás kiadás
a 8 = 7s
jobb kamera, Qi töltés, szuper proci, simán megér 20-at -
válasz
tybsen #170315 üzenetére
1. Van arra lehetőség hogy a telefon más nyelven működjön mint a diktálás nyelve? Tehát pl angolra állítom a telefont de szeretnék magyar nyelven is diktálni az üzeneteket, satöbbi.
A billentyűzet nyelvétől függ a diktálás nyelve.
2. Siri vagy OK Google lezárt telefon esetén is használható? Illetve ugyanezek bármilyen alkalmazáson belül bármikor használhatók?
Siri működik "Hey, Siri" mondásával - 6s-től felfelé mindig, többi készüléken töltőre dugva. Talán SE-n is mindig.
3. Ugye be lehet azt állítani hogy értesítések esetén egyáltalán ne villanj fel a kijelző?
Be lehet.
4. Smart lock-szerű megoldás, mint androidon, létezik? Tehát ha egy bizonyos Bluetooth eszköz hoz csatlakozik a telefon vagy egy bizonyos földrajzi helyen van akkor ne kérjen feloldókódot vagy ujjlenyomatot?
Én még nem hallottam ilyenről.
5. A telefon feloldásánál mindig az alkalmazások (az első oldal) látszódnak először vagy be lehet állítani hogy a widgetek vagy egy másik oldal legyenek előtérben rögtön?
Mindig az alkalmazások látszanak, vagy ahol hagytad épp.
6. Ha egy alkalmazásnál, például WhatsAppnál teljesen kikapcsolom az értesítéseket, akkor csak megjelenik magán az ikonon 1 szám hogy van új üzenet, de az értesítési sávban semmilyen vizuális dolog nem történik?
Nincs értesítési sáv. Amúgy testre lehet szabni, hogy akarod látni az értesítéseket.
7. Google Maps ugyanúgy képes a hely-előzmények napi rögzítésére mint az androidos verzió? Tehát meg lehet nézni hogy mikor-merre jártam minden nap a térképen, ha valahol csináltam egy fényképet akkor azt szintén mutatja ezen az idővonalon vagy min?
Hú ez jó kérdés, nem használom a Gmapset, mióta van Apple Maps-ben magyar is tömegközlekedés. Nem mindig azonosak az androidos és iOS appok funkciói sajna, valami később érkezik meg iOS-re, ha az egy Google alkalmazás. Keress rá valahol erre szerintem.
-
Ma jöttem rá, hogy 3D Touch segítségével bizonyos appokban a szavakat arrébb lehet rakni. Bár lehet én vagyok béna, de nem mindig sikerül...
-
válasz
szabogabor10 #169966 üzenetére
hát ez szomorú
-
új QuickType billentyűzetek azért befigyelnek:
örmény, azerbajdzsáni, belorusz, grúz, ír, kannada, malajálam, maori, orija, szuahéli, walesi
magyar semmi -
mobeilnetről lehet OTA updatelni iPhone-t? céges wifi szarabb, mint a hello datám
-
kicsit megnyugodtam, hogy Jony Ive megjelent a videóban, már kezdtem azt hinni, hogy csak egy AI beszél helyette
-
Kicsit vártam újításokat a szolgáltatások terén is, pl. Apple Pay több országban
-
válasz
Kicsirics77 #167359 üzenetére
de az csak a GM, nem?
-
Ti tudtok olyan pletykáról, hogy a 7s kap dupla kamerát? De jó lenne...
-
remélem az összes új iphone-ban lesz már duplakamera, mert nem akarok Plust venni, de kellenének a feature-ök
-
válasz
univerzita #162215 üzenetére
Night Shift - szemkímélés
nincs Dark Mode, csak színek inverzálása -
válasz
bandras0226 #159273 üzenetére
wow ez is ritka
jó ilyenről hallani azért manapság
-
válasz
buvartacsko #157055 üzenetére
nálunk igazán jó dolguk lenne, mert mindenhol van paypass, szemben sok nyugati vagy éppen keleti (Japán) országgal
-
Átnéztem a reddites Pixel topikba kíváncsiságból. Ugyanígy panaszkodnak minden hülyeségre (eltűnnek random a widgetek, lefagy a telefon wtf, battery lemerül 40%-ról, nincs rendes backup/restore, szar az alap billentyűzet - nem tanul, stb.). Minden oprendszer szar, emberek írják. Ezek a topikok meg ilyenek, mert az emberek panaszkodni jönnek általában, problémára keresnek választ. De ezt már leírták és leírják itt is sztem 100 hozzászólásonként, csak lapozni kell
Találd meg magadnak a legkevésbé szar rendszert, ennyi. -
Ma mehetettem a 6s-emért iCentre-be, 2 hete adtam be. Amúgy nem szóltak és SMS-t sem küldtek, nekem kellett telefonálnom, ki tudja, mióta van kész.
Mindegy, megvan, működik, akksit cseréltek csak. Mondták, hogy tömegével kapják a 6s-eket még mindig.
Mi lett volna, ha az Apple elismeri a többi telefonnál is? Bedőlnek a szervizek... így is úsznak. -
válasz
wrathchild #155041 üzenetére
1password, Lastpass.
-
-
válasz
myself45850 #151775 üzenetére
alap Music app
-
válasz
szabieable #150173 üzenetére
tavaly októberben vett 64gigás iphone 6s-emre 88ezret akartak adni. 2db pár millis karc van az alján.
-
válasz
-secret- #149056 üzenetére
Szerintem az iOS 10 csinálja. Nekem már 2x előfordult. 1x bétával (80% körül) és 1x most szombaton (25% körül). Egyelőre teljesen jó, és az aksi-idő is javult újrarakás óta. Kell 2 hónap, hogy biztosra menjek...
Szerk.: Nekem holnap jár le a gari, de azt mondta visszavihetem utána is a szavatossági idő miatt.
-
válasz
geza844 #148931 üzenetére
5C szerintem jó még, neki főleg.
Annyi tapasztalatom van azzal kapcs., hogy a kijelző szeret törni vagy kiesni. Húgomnak egyszer levált a szélén, ki akart esni, cserélték gariban. Most nemrég gari lejárta után leejtette 20 centiről és pókhálós lett. Magasabbról is ejtette le korábban és nem volt baja.
Ja annyi még, hogy ne 8 gigásat vegyetek, mert megtetszik neki majd a fotózás és itt vége a történetnek. -
válasz
Peti46Doctor #148570 üzenetére
Nekem is csinálta ezt, mikor kijött az iOS 10. Asszem akkor volt vmi Telekom gubanc is a hálózattal. Azt is gondoltam, hogy a másik fél telefonjával van valami, 10+ éves Nokia...
Azóta jó amúgy. Szóval nem tudtam kideríteni, hogy pontosan mi okozta. -
válasz
T.ati #148138 üzenetére
Google Photos csökkenti a képek méretét/minőségét alapból, erre érdemes figyelni, azért ajánlottam a Onedrive-ot, ha már úgyis Lumiáról váltasz. Van még Dropbox/Google Drive esetleg meg egyéb tárhelyek. Ezer éve volt Lumiám, nem tudom, hol lehet többet kijelölni egyszerre.
-
válasz
Franky2Ster #147589 üzenetére
Ekkor írnod kell az Apple supportnak. vagy felhívni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest