- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Srácok!
YouTube alkalmazást használom rendszeresen. Hetek óta olyan lassú,hogy valami borzalom. Már letöröltem,újra raktam és semmi javulás. Nálatok milyen? Ötlet esetleg? -
-
-
-
-
-
válasz
bLaCkDoGoNe #192139 üzenetére
Igazad van,de én harcolok,mert egy harcos vagyok.
Nem adom fel. Nehogymá’Ha kell,egyedül!
-
-
válasz
bLaCkDoGoNe #192131 üzenetére
Wow
Gratula!
Használd egészséggel. 4 évig tuti kibírja!Gyere át a Xs topikba,ott a helyed
kellenek a friss szakmai hsz.-ok
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Ferko75HUN #191588 üzenetére
Ha hosszútávra tervezel,akkor már inkább a Xs. Jobb,frissebb,mint minden új készülék. Tehát tovább is kitart.
-
-
-
válasz
Ferko75HUN #191582 üzenetére
Én venném.....az Xs-t...ennyiért.
Sajnos én drágábban vettem...
Megéri.Ne habozz! -
-
-
-
-
-
-
iOS 12.
Nekem hívás bug van.
Harmadszorra sikerülnek a hívások
(6s)
Hívok valakit, kicseng, az illető felveszi, dumál , halózik, de nálam még azt jelzi, hogy kicseng, nem vették fel. Pedig már rég felvették a másik oldalon. -
-
válasz
TheBikerider #190696 üzenetére
Inkább nem kisérletezek vele,biztosan rosszul csinálok valamit.
Marad a 12.
-
-
-
Miért nem tudom visszarakni a 11.4.1 verziót? Végig megy a frissítés iTunes-on, de a végén kiírja, hogy nem sikerült. (6s)
-
-
-
-
Tegnap este telepítettem a 12-tőt. Most a hardverapró és MA oldalát nem nagyon akarja megnyitni WiFi-n kereztül,más többi oldallal nincs gond.Mobilneten viszont minden rendben. Vélemény? (6s)
-
válasz
herdsman12 #189641 üzenetére
De
Bakker
Köszi -
Egy ideje nem tudok facebookra belépni mobilnettel. Fogalmam sincs miért. Talán korábban elállítottam valamit,de nem emlékszem. Van valkinek tapasztalata ezügyben? Anroidos telón megy,de iPhone-on nem.
-
válasz
herdsman12 #189142 üzenetére
#188587 hsz.
De tényleg leszarom...A fórumtárssal mi ezt megbeszéltük
-
válasz
herdsman12 #189142 üzenetére
Keresd vissza. Én már nem fogom.
De nem is érdekel a téma már. Elengedtem rég. -
-
-
válasz
zzola #189116 üzenetére
Visszaolvastam az összes hsz.-t,ami a vitát és személyeskedést kiváltotta...
Sajnos leszaroztad az iPhone-t egy iPhone topikban.
Nem szó szerint,de a mondandód lényege ez volt. Utána már a “hangnem”,ahogy válaszoltak,már ennek az eredménye. Ráadásul nem is a telefonban van a hiba,hanem a szolgáltatónál....
Hát eg cinkes szerintem.. -
-
Mi megy itt...
Ki mit végzett, ki mennyit keres....
Ez nem iphone topik?
-
válasz
dani0113 #188949 üzenetére
Jól tetted.
Én használtam gyárit és nem gyárit. A gyári bőr és szilikon nekem jobban bejött mindig.
Van utángyártott is bőrből de az nem illeszkedik pontosan. Néhány tized mm eltérés van és az pont elég, hogy ne olyan legyen a fogása, meg bejut a por is alá.
Tapasztalat... -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
chaosmonger #182384 üzenetére
Rendben.
-
“...Csak engem zavar, h az Iphone X se fenykepezni, se videot kesziteni nem tud ugy, h fullra kihasznalja es betoltse ezt a kijelzomeretet???...”
Biztosan van még ember ezen a bolygón,akit zavar.
Mondjuk nem én vagyok az.
De biztosan morog még rajta valaki...
Azt kívánom,hogy találd meg a párod és dühöngjetek együtt ezen. Drukkolok neked!
(És ne verd a fejed a falba emiatt,nem éri meg) -
-
-
-
-
-
-
válasz
hszilard666 #181692 üzenetére
Így,vagy úgy,de kinyírjàk a régebbi telefonokat...
Használhatatlanná tesznek egy-két dolgot,amitől felbosszantja magát az ember és újat vesz. -
-
-
-
-
válasz
Katatonia666 #181635 üzenetére
“...majd később kiderült, hogy elrontotta a szétszedés közben a bekapcsoló gombot...”
Szerintem vidd el egy normális szervizbe.
-
-
-
-
válasz
B-L-A-C-K #180640 üzenetére
A tempered glass védi a kijelzőt,karcoktól,ütődéstől is akár. Sajnos vannak olyan helyzetek,amikor szerencsétlenül esik és a plusz védő üveg alatt/vele együtt a kijelző is betörik. Nem 100% a védelem,de jobb,mint a semmi.
Kollégám így járt egy leejtést követően. (i7+) -
válasz
november #180258 üzenetére
Szerintem nem. Elvileg lesz újabb SE idén. Én azt venném.
Tokból van ezer féle fajta...vékony,vastag,ütésálló,átlátszó,színes,stb... neked kell tudni,milyet szeretnél
Én a gyárit szeretem használni,vagy bőr,de inkább szilikon. Aztán ütésállóból szoktam az UAG márkát. Aztán van nillkin,spigen,stb... -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
🙂 -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest