- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabiks
senior tag
Én nem akarom sem védeni sem támadni ezt a wowfixit nevű dolgot, (bár én sosem tenném a telefonra), viszont az amit felkenetsz és nem hamisított, akkor valóban ad védelmet.
Ez igazából egy nagyon vékony finom kemény lakkhoz hasonlító réteget képez a felületen és az nehezen karcolódik, nincs benne semmi trükk, ezt a folyadékot használják szélvédő illetve karosszéria védelemre is (nagyobb kiszerelés és sokkal olcsóbb)
Egyébként elég sok cég árulja (szerintem pontosan ugyanazt a folyadékot csak más branddel):
kristall Global, Nanofixit, glass guard,shark proof, nanostate és még van vagy 20 ilyen cég... -
csabiks
senior tag
Valahogy be lehet állítani ,hogy a naptár widget mutassa az egész napos eseményeket ?
-
csabiks
senior tag
Ha már kijelzőidők, nekem a 6s olyan 6 óra használatot bír, 2 nap alatt. (hozzáteszem, csak wifin lógva, 30% fényerővel a 9 órát is bírja, de ez nem gyakori nálam...)
-
csabiks
senior tag
Ebayen láttam ilyen felragasztható hátsó kamera védő gyűrűt, jelenleg tok nélkül használom, és gondoltam nem is lehet hülyeség, viszont jobban utána keresve kiderült, hogy a 6s hátsó kamerája előtt zafírüveg van (amit csak a zafír vagy a tőle keményebb anyagok pl:gyémánt karcol meg). A zafírüveges tissot -om a mai napig karcmentes..Gondoltam megosztom veletek, nekem ez új infó volt.
-
csabiks
senior tag
Egyébként 5s vs 6s viszonylatban amit egyszerűen nem lehet összehasonlítani az az ujjlenyomat olvasó. Sebességben / pontosságban hatalmas változás, én 5s-en nem is használtam mert lassú volt és pontatlan.
-
csabiks
senior tag
válasz
hunited88 #133614 üzenetére
Én 5s-t váltottam 6s-re, és azt kell mondjam, hogy kettejük közötti méretkülönbség használat közben elég sok..
Nekem a mérete nagyon tetszett az 5s-nek, annyira kézreállt, de böngészni, vagy csevegni vele hosszú időn keresztül már zavaróan apró volt (ezért váltottam). A 6s mérete pont ideális számomra, nem váltanék vissza ennél kisebbre. -
csabiks
senior tag
válasz
univerzita #133603 üzenetére
9.1 mar nincs aláírva.
-
csabiks
senior tag
válasz
Megane2000 #133564 üzenetére
mindnekinél olyan
-
csabiks
senior tag
Sziasztok!
http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0148S6QDO/ref=mp_s_a_1_91?qid=1459512152&sr=8-91&pi=SY200_QL40&keywords=iphone+6s+case+flip&dpPl=1&dpID=41ytKZ6k8aL&ref=plSrch
Ilyesmi tokot keresek 6Shez, kapni itthon ? Sehol nem találok ilyen típusút.
-
csabiks
senior tag
Srácok, 6 ciklus után 1% wear level mennyire normális?
-
csabiks
senior tag
ha már a töltés és elhasználódás szóba került. kíváncsi vagyok ki hogy tölti a telefonját (egész este töltőn, vagy csak akkor ha 5% és 100%ig, vagy össze vissza stb stb).
-
csabiks
senior tag
A lépésszánláló meg úgy az egész egészség app mennyire meríti a telefont ? Van értelme kikapcsolni ?
-
csabiks
senior tag
sziasztok!
3 napja vásároltam egy vadiúj bontatlan iphone 5S-t.
Gyárilag az IOS 9.01 volt rajta - frissíettem 9.2-re.
A problémám a következő:Az akksi pillanatok alatt lemerül !HA használom, tehát nem valami háttérfolyamat meríti, vagy ilyesmi.
A következő dolgokkal játszottam (sikertelenül) : helymeghatározás teljes kikapcsolása, icloud fiók eltávolítása, telefon alaphelyzetbe állítása, telefon újraindítása, telefon szoftverének újratelepítése Itunessal, újratelepítes ipsw - fájlból, mozgásanimációk kikapcsolása. De ezek mind mind hiába valóak voltak, a telefon ugyanúgy szinte 1 perc 1% kb.Az akksihasználatban a safarit emeli ki mint legnagyobb fogyasztó (80%). pedig a képernyő ideje csak 1,3 óra.
Nincs rata semmilyen más szoftver csak a gyáriak (se face se semmi).
Most egy kicsit tanácstalan vagyok kb 4 óra használatot bír és le is merült. Elképzelhető hogy rossz lenne benne az akkumlátor? (azért írtam hogy ios 9- volt rajta, hogy nem egy évek óta raktárban pihenő darabról van szó).
Bármilyen tippet, tanácsot elfogadok, nem akarom rögtön szervízbe adni, mert egyébként teljesen meg vagyok vele elégedve, nagyon kényelmes használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest