- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
marsu.
senior tag
válasz
aujjobba #197430 üzenetére
Bár nem teljesen az mint a jelkód, de nekem is van olyan ismerősöm, aki amikor kapott egy iPad-et nem tudott bejelentkezni az AppleID-jával mert egyszerűen nem tudta a hozzá kapcsolódó jelszót. Magát az AppleID e-mail címét is csak onnan tudta, hogy megnézte az iPhone-ján. Jelszó emlékeztető meg elég nehezen érkezett meg...
-
marsu.
senior tag
válasz
Fox Mulder #192536 üzenetére
Szerintem lehet olyan tok, ami kompatibilis mindkettővel. Az Apple tokoknál viszont külön van X-re és Xs-re.
-
marsu.
senior tag
válasz
Mela Kehes #191589 üzenetére
Nekem feldobott egy frissítést az iTunes, miután iOS12-vel először csatlakoztattam a telefont. Amíg azt nem csináltam meg nekem sem mutatta az iPhone-t. Nálad nincs hasonló?
-
marsu.
senior tag
válasz
goodboy007 #190147 üzenetére
Ugyanazzal az ID-val, bizonyos appokkal működik pl. messenger. Hívások csak átirányítással mennének, plusz lenne, olyan app, aminek ottmaradna az értesítése. Szerintem egyszerűbb, ha az SE-t viszed magaddal mindenhova...nem foglal nagy helyet.
-
marsu.
senior tag
válasz
urbanjozsi #123719 üzenetére
Szülinapp-os? Azt sztem már sehogy. Teljesen eltűnt a store-ból, hiába "vettem meg anno", már nem tudnám letölteni.
30z.SamuJaja, bár nem volt nagy cucc.
-
marsu.
senior tag
Én vagyok hülye, vagy a három bolygós, állóképes háttérkép tényleg változott a frissítéssel?
kali: Értem, köszi.
Most vettem csak észre.
-
marsu.
senior tag
válasz
aprokaroka87 #122822 üzenetére
Szerintem azért nincs javítva, mert nincs mindenkinél, így lehet nincs is mit javítani, mert nem az iOS hibája.
30z.Samu Szerintem havi 1500-ért nem sok, akkor van offline, bár ugye 8gb-os iphonera nem sok minden fér.
-
marsu.
senior tag
Ha az apple ID-mhoz, fiokomhoz rakok egy kepet, akkor az csak nekem van ott? Vagy a tobbi embernel, hogy jelenik az meg?
-
marsu.
senior tag
válasz
-secret- #121067 üzenetére
Igen, en is igy gondoltam, de valamiert nem akarta. Este direkt nem tettem fel toltore telefont. Gondoltam 3 es fel oras ut alatt feltolti.... Nem sok kellett, hogy kivagjam az adaptert az ablakon. Vegul ki-be dugdostam amikor kiirta. Majd ezert teszek egy probat egy masik adapterrel, mert en nagyon arra gyanakszon.
-
marsu.
senior tag
Autos toltesnel lehetseges, hogy az adapter nem tamogatott? Nezi ezt a telefon? Belkin adapter+gyari kabel es folyamatosan irkalta ki, hogy 'elofordulhat, hogy nem tamogatott kiegeszito.' De probaltam 2ezres edigitalos kabelel is. Azzal is elkezdi tolteni majd kiirja.... Tolto ki van takaritva szal az se lehet.
-
marsu.
senior tag
Ha icloud tárhelykezelésnél, kitöröltem a notes nevűt, azt nem lehet visszahozni?? Nem igen tudtam mi, töröltem és most látom, hogy oda az össze jegyzetem.
szerk.: Most webes felületen látom, de telefonon továbbra se, viszont weben is valami régebbi mentés lehet...
-
marsu.
senior tag
Ilyet még nem b*sztam. Ülök a vonaton, hallgatom a kis zenémet, egyszercsak teljes csend. Nézem zene megy, külső zajokat hallom akkor tuti, hogy nem a hallásom ment el. Akarom hangosítani a zenét, ugrik egy kis vonalat és egyből vissza némításra. Spoti ki-be, úgyis. Füles ki, úgyis ugyan az. Hangerő gomb se volt beragadva. Végül egy Home+Power oldotta meg. Rémélem ez nem egy újabb, rohadt ios9 bug...😒😒
-
marsu.
senior tag
Másnál is előfordul, hogy nem tudja befejezni a telefon a biztonsági mentést? Máskor is volt már, hogy elsőre nem sikerült neki, de másodjára már igen. Most viszont már negyedjére próbáltam és egyszerűen nem megy neki. Hely lenne a felhőben, szal nem az a probléma. Vagy ez is betudható az ios9-nek?
-
marsu.
senior tag
válasz
Ragnar95 #118963 üzenetére
Rendben, köszi mindkettőtöknek.
Mondtam neki, hogy resetelje a hálózati beállításokat, hátha. Másik telefonba hirtelen nem tudja próbálni mivel környezetébe mindenkinek Nano simes telefonja van. Am a szolgáltatónál se nagyon tudták mi van. Először nem talált szolgáltatót se a mobil, mondták neki, hogy biztos az a gond hogy függő. Hirtelen lett szolgáltató, lehetett vele hívni is. 2 óra után a szolgáltató feladta, azt mondták neki, hogy ha nem javul meg magától akkor visszaadják a pénzt. Hozzáteszem a másik személy aki szintén most intézte magának ugyan itt, annak is a semmiből lett egyszer csak 3g. Érdekes ez...
-
marsu.
senior tag
-
marsu.
senior tag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy egy i4s-en iOS 7.1.2-vel azért nem működik a mobilinternet, mert nem a legfrissebb ios van rajta. Olasz, TIM nevű szolgáltatóról van szó. Mobil adathálózat-nál be lettek állítva a dolgok. A szolgáltatónál csak azt mondták, hogy azért nem működik mert frissíteni kéne a telefont. (szerintem ez elég hülyeség) Telefonálni lehet vele csak a mobil net nem akar menni. Valakinek valami tipp, ötlet? -
marsu.
senior tag
válasz
TigerCat #118742 üzenetére
Kb. 2 oraja probaltam csinalni egy biztonsagi mentes icloudba, az egy dolog, hogy alig akarta elkezdeni, de 20 percet irt ki hatralevo idonek. Maskor max 3 perc szokott lenni. Sztem mindenki pakolja vissza az elozo verziot es arra "koncentralnak" az apple szerverei.
[\OFF]
-
marsu.
senior tag
Most vettem észre, hogy zárolt kijelzőn nem rendesen írja ki, hogy mikor érkezett az értesítés. Mármint, hogy hány perce. Másnak is feltűnt ilyen jellegű hiba?
-
marsu.
senior tag
Belépek a beállításokba és automatikusan lejjebb ugrik. [link] Másnál is így van?
-
marsu.
senior tag
válasz
Gsx-rr #118305 üzenetére
Ízlések és pofonok. Jó lenne, de már annyi olyan mappa van gyárilag amit nem lehet kinyomni, hogy az már zavaró. Legalábbis számomra.
Valamint nekem 5s-en nem túl folyamatos a dolog. Másik topikban olvastam, hogy idővel "kisimul". Na majd kiderül.Regnar95 Oké, akkor a sok gyűjtemény zavar.
-
marsu.
senior tag
Nagyon kellett ez a plusz mappa a "Szelfiknek". Ráadásul ki se lehet nyomni...
-
marsu.
senior tag
Szeva!
Gariban kezdenek valamit a lötyögő Home gombbal? Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?
i5s -
marsu.
senior tag
Srácok, gyors kérdés. Ez akkor teljesen jó lesz egy 4s-hez, igaz?[link]
-
marsu.
senior tag
válasz
Joe Swanson #117047 üzenetére
Bár nem ilyen jellegű problémánk volt a Facetime-al, de nézd meg, hogy +36-al vannak-e beírva a számok. Lehet hülye ötlet, de hátha...
-
marsu.
senior tag
-
marsu.
senior tag
válasz
vadászcsiga #116011 üzenetére
Hasznos lehet. [link]
-
marsu.
senior tag
-
-
marsu.
senior tag
Hamar kicsit feljebb uvegfoliarol van szo, 4s-en ki milyet hasznal? Ebay-es is jo.
-
marsu.
senior tag
válasz
szekfizsolt #112452 üzenetére
Nyugi, nálam is ilyen már egy jó ideje. Az az igaz amit a telefon ír.
-
marsu.
senior tag
Tényleg nem lehet a Music-ban egy "gombnyomással" lementeni a zenét, ahogy a Spotiban is?
-
marsu.
senior tag
válasz
Kicsirics77 #112073 üzenetére
Nálam folyamatban van a frissítés, így lehet, hogy nálam is meg fog szűnni.
-
marsu.
senior tag
válasz
Mohhoj1986 #112069 üzenetére
Nekem már az lenne a fura, ha nem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest