- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
scdlsc #333084 üzenetére
Hidd el, jóideje ilyen. Nem most fedeztem fel.
Mindegy hogy suhintok felfelé, egyenesen, jobbra balra, kipróbáltam már mindent. A Short videóknál felteszi oda, kivétel nélkül, a sima videóknál meg random, mikor milyen kedve van. Nyílván a YT app bug-ja(gondolom)...csak érdekességként osztom meg.
Egyébként nekem jobban tetszene mindig fent, azért is foglalkoztat. -
válasz
xhege #333072 üzenetére
Javítom: 2 hónapja van meg.
Egy ideje fejhallgatót használok, pár éve fülest már nem. Akartam venni újra, nézegettem a Powerbeats-t és Airpods-ot természetesen, már majdem meg is rendeltem, amikor teljesen véletlenül szembe jött velem a legújabb Earfun füles tesztje a YT-on. Megnéztem a teszteket, többet is és ezeknek hatására vettem meg. Úgy voltam vele, hogy 26 ezer Ft( nem 115 ezer, mint az Apple, vagy a PwBeats), van 14 nap elállási jog, ha másnem, vissza küldöm. Nem küldtem vissza. Hogy miért? Mert nagyon jó a cucc.
-
válasz
zsolt_71 #333063 üzenetére
Earfun Air Pro 4.
A legjobb ár/érték arány.
Volt airpods-om anno többször is, de amikor a tesztet megláttam erről, meg is vettem és azóta is használom. Kiváló cucc! Tökéletesen működik iPhone-nal is, sokkal hosszabb az üzemidő, stb.... 1/4 annyiba kerül, mint egy airpods pro.
Teszt róla: [link]
[link]
Több teszt is van, de mindenhol elismerően nyilatkoznak róla. Én is csak jót tudok mondani, kb 3-4 hónapja használom.
Ajánlom!web: [link]
-
-
-
válasz
szildavid90 #332983 üzenetére
Nézd meg mennyiért mennek itt az "aprón". Aztán számolj, mennyit kellene rápótolnod és hogy megéri-e neked.
-
válasz
szildavid90 #332980 üzenetére
Eladnád és kipótólnád? Vagy mellé vennéd meg?
-
-
Ok. Már láttam....
-
-
-
válasz
bollokcs80 #332959 üzenetére
Uhh
-
-
-
válasz
gilfoyle #332946 üzenetére
Biztos jó a szám? Működik? Abba a telóba van a kártya, amit be akarsz aktiválni? Ha igen, lehetséges, hogy függő a teló?
Rakd át másik telóba a kártyát, ha tudod és próbáld úgy....persze, ha az iphone ban van a kártya.Nincs semmi baj a magyar számokkal. Nekem is működik,
mindig. -
-
Még mindig nem tudom, hogyan sikerül a kapszulába tenni a YT-ot, mikor suhintok felfelé. Egyszer odamegy, utána már nem.(videót nézek, hallgatok)
-
-
válasz
esbii22 #332858 üzenetére
Bocs, nem értettem, pontosabban nem láttam, hogy azt íratd volna, hogy a telefonon vannak a képek, de most már így tudom
Nekem simán ment 16 pro-nál, rádugtam a telóra a külső SSD-t és átmásoltam a telóról a képeket. Mondjuk nem 1200 volt, de átmásolta.Az iCloud-ból is idő lesz lementeni, ha feltöltöd..
6000 képet és videót töltöttem le iCloud-ból még Novemberben, délelőtt kezdtem, délután 7 felé végzetem, szerrintem sok idő voltPersze sokmindetől függ. A netem full gyors, a gépem régi, szóval...
-
-
-
-
-
-
-
válasz
vodrosjozsi #332800 üzenetére
Sok hely van...
-
-
-
-
-
-
-
Sziasztok!
YT nézése közben, másik alkalmazást is meg akarok nyitni, ekkor felfelé húzással, néha a kapszulába tudom küldeni a videót, utána meg már nem tudom odatenni. Ez hogy van?
Hogy a francba lehet mindig odatenni és ne oldalra? -
-
-
-
válasz
markknight #323821 üzenetére
Kamera gombra gondolsz? Szintén…. Én kikapcsoltam.
-
-
-
-
-
-
válasz
IntelKiller7 #322178 üzenetére
Megtörtént. És most?
Mit kell nézni? Egy app(NEWS)megjelent. Várom….
-
-
-
-
-
-
-
-
BUÉK!
-
válasz
kalanchoe #256842 üzenetére
Xs Max még mindig bőven jó. Szerintem vedd nyugodtan. Ki lehet fogni olyat, ami még nem volt szétbarmolva.
Kijelzőre is figyelj, hogy legyen true tone benne(eredeti legyen). Veheted használt akkuval is. 95%-os eredeti akkuval adtam el az enyém nem rég. 80% (85-86)felett még simán jók. Idővel meg Te kicserélteted az akkut egy normális helyen.
-
-
-
-
válasz
Lineup #248906 üzenetére
Mit hívunk “átlagos” felhasználásnak? Ez itt a kérdés.
Nekem 12minim van, és reggel (8 óra) 100%-ról délutánig (16 óra), kb 65-70%-ra merül. Ebben van fél óra videó(YT)mobilneten(4g), egy két rövid telefonálás és ennyi.
Alig használom napközben.
Autóban utána a mágneses Pitaka tartóra cuppantom és tölt. Igazából nekem megfelel.
Nos? Én “átlagos” felhasználó vagyok? -
-
-
A kék tetszik. aaaz lesz
-
-
válasz
Totheground #248726 üzenetére
Melyek azok? Megyek oda
-
-
válasz
CharlieDrop #248716 üzenetére
Na ez az
kösz
Van olyan hely, ahol megvásárolható 1000 dollárért a pro? És nem 425ezerért magyarba? ..rva nagy az árrés...sztem
-
-
-
-
-
-
Hogy lesz 700 dollárból 425 ezer ft? Azért ez kemény...
-
-
-
Az kikapcsolható, hogy bluetooth-on a hangerőt ne vegye le? Gondol egyet és néhány perc, vagy óra múlva(mikor hogy),lehalkul. Minden erre való dolog ki van kapcsolva a menü-ben, de mégis szórakozik. Ez hogyan van most?
-
-
-
válasz
FrankMonzano #234194 üzenetére
14.2.1 a legújabb. Frissíts!
-
-
-
-
-
-
-
-
Ki lehet kapcsolni az alkalmazáskönyvtárat, vagy ez ilyen?
-
válasz
st3v3np3t3r #233094 üzenetére
-
válasz
Bettina0123 #233092 üzenetére
Nekem is ugyanez...
-
Korábban valaki írta, hogy nem old fel csak egyféle maszkban. Cáfolom! Amivel regisztráltam, egy fekete pamut, átlagos. Sima orvosi maszkban is felold. Ahogy írtam korábban, a fej többi részét is letapogatja a lézer, az alapján is felismer. Más maszkos egyénnel nem tudja feloldani. Azt is mondtam, az Apple által használt FaceiD, nem az androidos telefonok által használt “kétpálcás” arcazonosító.(kivétel a google pixel)... Nem összekeverendő a kettő.
-
-
válasz
burgatshow #232895 üzenetére
Plusz tízezrekért óra...persze. Jó a FiD.
-
válasz
CharlieDrop #232897 üzenetére
Igen, felold. Ha nekem sikerült, másnak is.
-
-
-
-
válasz
Razzul #232845 üzenetére
+1
Igen, de ezt magyarázd el egy olyannak, aki lapos föld hívőHajam égnek áll.
Azt bírom, amikor valaki feltételezésekre hivatkozik. Tényként közli. Holott csak valószínűnek tartja, meg feltételezi hogy.....na ettől kivagyok
Próbálni nem próbálta, de szentül hiszi,...meg az ismerőse mesélte hogy.... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest